"A rendőrség szerint nem lesz könnyű megállapítani, honnan jött a lövés, mert ehhez egészen pontosan tudniuk kellene, hol mászott be a gyerek a kerítésen."
Na b+, erre vártam, szinte biztos voltam benne, bár egyik irányban sem hihető a média, a hasonlóan mocsok, éjjel-nappal alja szemetet ontó diiszpéldányok meg főleg.
Es az mit zavar? Fradinal meg Numerus Clausus elmeletet vezetettek volna be (parlemnti part altal kitalalva anno)
Vagy hallottal valaha is arrol, hogy magyar zaszlo egetos tomegtuntetes rendeztek a Fradinal vagy MIEP szekhaznal mert zsidoztak ocsmanyul? Volt hires ujsagiro kijelentese, hogy megalakitjak a zero-tolerancias zsidovedo egyesuletet?
Mert keresztenyre volt...radasul epp egy nemieroszakert elitelt bunozo altal. Es eljenezte a jobboldal.
Miutan evekig elozetesben tartottak bizonyitek nelkul, sot a rendorseg kulon feljelento vonalat hozatott letre, hogy ugyen legyen mar szives valaki bizonyitekot szolgaltatni, hogy lehessen a birosagra vinni, mert mar kinos volt, hogy az istenert sem voltak kepesek (vagy ami rosszabb nem is akartak Pinter ursag utasitasara) nem ertem mi a bajod azal hogy Tasnadi probalkozott maganak valamivel.
Ha Semjen korberohangalhatta a mediat hogy ot a Orban-kormany NKA-ja altal tamogatott Nitch kiallitas emberi jogaiban serti mert o katolikus akkor mas is rohanhat a mediahoz azzal, hogy o meg zsido.
//"...A rendőrség saját magát sem tudja megvédeni, .."//
A zsoldosseregnek nem is az a feladata, hogy magát védje, hanem a megbízóit kell védelmeznie, akár élete árán is.
Az a baj, hogy más a megbízó és egészen más a készfizető kezes. De erről mitsem tudhat sem a rendőr, sem a fizető. Bushra és Gyurcsányra kell ügyelni nem a magyar állampolgárokra az adóinkból, amindenit!
Hogy jön ide a légpuska? Megpróbálnád követni, hogy miről is vitatkozunk? Vagy mindegy, csak cigányozhass, buzizhass egy jót? Mondjuk engem az se zavar különösebben, hogy egyesek ilyesmire használják a polidilit, szvsz még mindig jobb, ha így adják ki a frusztrációikból következő feszültséget, mint ha az asszonyt/gyereket/szomszédot/kutyát vegzálnák.
Különben abszolut nem érdeklne, hogy lopnak, ha a Rózsadombi gazdagoktól lopnának, de sokszor a környezetükben lévő csóróktól lopják el az utolsó kis kincsüket...