Az vesse rám az első követ, aki még nem követett el hibát, de ez az ember legalább bevallja és bocsánatot kér. Mutass még egy ilyen politikust a Lajtán innen!
Tisztelt "janobá",- egy másik topikban találtam. Csak két példa a sok közül, de talán elgondolkoztat, hogy talán mégis jogos a felháborodás, mert kissé hüLJének nézett bennünket t. min.elnök úr és kormánya, durvábban szólva becsapott!
Gyurcsány tv-s reklámjából: ......"Szavazzon Ön is az 5 ÉVES ADÓCSÖKKENTÉSI PROGRAMRA!" - nos, ezt az 5 éves szerződést (is) szegték meg!
"......A célokat és szándékokat fogalmaztuk meg, hogy KEVESEBB ADÓ FIZETÉSÉVEL ÖSZTÖNÖZZÜNK többeket, hogy ne titkolják el a jövedelmüket, ..........hogy több munkahely legyen" (GyF. Kossuth rádió 2005. jan.18.)
Ha azt akarjátok, hogy én is nevessek a poénjaitokon, kérem a smilieket táblázatba foglalni a jelentésükkel egyetemben. Képzeljétek úgy nőttem fel, hogy hiányoztam az órákról, amikor ezeket tanították!
Épp az a baj, hogy kifogyott a "zab"! A kutató munka eddig nem vezetett eredményre. Tudod egy olyan zsokét, bármennyi "tehetség" is szorult belé, a végletekig nem lehet támogatni sem "zabbal", sem mással. Így aztán lassan kezdenek kihátrálni mögüle. Meg aztán nem is olyan fiatal már! A dakota ötletek is kifogyóban vannak! Hidd el, új lóra kell tenni!!!