Keresés

Részletes keresés

proftudos Creative Commons License 2006.08.22 0 0 23
Ja boccs:)
Félreértelmeztem amit irtál, azt hittem a kamut arra érted hogy kamu a boeing. Mert van egy pentagonos topic is ahol egyfolytában ezt a szót ismételgették, persze ott azt jelentette a kamu hogy nem úgy történt ahogy azt hivatalosan állitják, hanem vmi ismeretlen légijármű vagy rakéta találta el.

Szóval egyetértünk:))
Előzmény: turtur (21)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 22
Egy kicsit ismerem a repülőket. De már ha a józsi bá a tanyáról megnézi a lukat a pentagonba láthatja hogy azt egy boeing nem üthette. (a pentagoni merényletet csak egy kamera vette fel és ott eggyáltalán nem láccik kivehetően a boeing . Szal te jössz a bizonyítással. (hangsúlyozom nem a wtc-ről beszélek hanem a pentagonról a wtc merényletet valóban felvették tv-k.
Előzmény: proftudos (18)
turtur Creative Commons License 2006.08.21 0 0 21
Profikám!
Indítottál egy topikot az ismert címen.
Erre én megírtam, szerintem (is) az egész kamu.
Erre te felhorkansz.

Hogyan tovább, ha ugyanazt mondtuk?

Előzmény: proftudos (20)
proftudos Creative Commons License 2006.08.21 0 0 20
Mi az hogy kamu az egész? Arról folyik a vita leginkább hogy boeing csapódott-e az épületbe. Nem arról hány ember dolgozott az épületben éppen, és hogy kinek volt akkor nemzeti ünnepe. És az sem érdekel ki volt akkor éppen a portás. Esküszöm idegesitő néhány hozzászólás, sokan csak befirkantanak ide egy sort, aztán többet nem irnak (vagy rájönnek mekkora baromságot irnak és ezért hanyagolják a többit - ez a jobbik eset mondjuk). Vagy utána is folytatják az elképesztően érdekes hozzászólásaikat.
Előzmény: turtur (19)
turtur Creative Commons License 2006.08.21 0 0 19
Kamu az egész.
Hétköznapi munkanapon 9-kor a két toronyban 50000 ember helyett 3000 dolgozott.
NÉZZ UTÁNA, VOLT-E AZNAP VALAKINEK NEMZETI ÜNNEPE!
Előzmény: proftudos (-)
proftudos Creative Commons License 2006.08.21 0 0 18
És mire alapozod ezt az állitásodat? Vedd figyelembe hogy kb. 150 tv stáb élő egyenesben sugározta ahogy egy boeing becsapódik a második toronyba, mielőtt nekiállsz a bizonyitásnak, készülj fel, nem lesz egyszerű dolgod...:)
Előzmény: Boeing 737-600 (17)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.08.21 0 0 17
Régen láttam v-m filmet (lehet amit a topik nyitó linkelt nem tom mert azt nem néztem megI) a képeken látható pusztítást szerintem nem okozhatta Boeing,.
Thas Creative Commons License 2006.08.19 0 0 16
A "Ha már a pentagon kamu"-ra szerettem volna válaszolni, de csak utána láttam hogy arra van már másik topic.
A video csak egy jó szemléltetés arra hogy viszonylag egyszerűen el lehet tünteni 13-15 tonna fémet anélkül hogy arról később egy laikus meg tudná állapítani mi volt az korábban.

Üdv.: Thas
Előzmény: proftudos (15)
proftudos Creative Commons License 2006.08.18 0 0 15
Már láttam ezt párszor, jól néz ki. És mi a köze az egész WTC-hez? Legalább azt tudjam eldönteni hogy ez mi mellett érv:) Vagy mit akarsz ezzel kifejezni... elég szűkszavúak vagytok:)
Előzmény: Thas (14)
Thas Creative Commons License 2006.08.18 0 0 14
Ajánlanám figyelmedbe az alábbi videot:

F4 vs wall

Üdv.: Thas
Előzmény: proftudos (13)
proftudos Creative Commons License 2006.08.18 0 0 13
Megnéztem a videot de nem láttam semmilyen robbanást. Egyszerűen megroggyant az épület a tűz magasságában. Esetleg ha leirnák melyik képkockát nézzek ahol robbanás történt...

És ezt a videot azért linkelted mert ez egy lehetséges ok az összeomlásra? Vagy csak találtál egy linket ami a témába is vág és beraktad. Neked mi a véleményed a WTC-vel kapcsolatban?
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.16 0 0 12
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.29 0 0 11

(c:

Mármost a II VH-val kacsolatban is születtek remek összeesküvés-elmélet agyrémek...

Aztán az örök téma, a holdraszállás. Érdekes, az orosz Lunohod programot senki se kérdőjelezte meg (tudtommal).

Egyszerűen néhány elmebetegnek kizárólag ilyesmiken jár az esze.

Mióta van internet, hamar találnak egy rakás agyatlan követőt.

Előzmény: proftudos (10)
proftudos Creative Commons License 2006.07.29 0 0 10
Erre van egy külön topic hogy hol vannak a pentagonos repülőgép darabjai... ez a WTC miatt nyitottam, hogy lássák az emberek hol tartunk már..

Nem fogok meglepődni ha hamarosan valamelyik pihentagyú kitalálja hogy a II világháború egy globális összeesküvés volt, mindenki összesküdött, a háború csak papiron létezett:) És ki fogtok nevetni, előbb utóbb biztos készit egy weboldalt ezzel kapcsolatban és követői is akadnak majd...

"Két dolog ami végtelen a világon. Az univerzum és az emberi hülyeség. Bár az előbbiben nem vagyok biztos."

Albert Einstein
Előzmény: eMM (6)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.29 0 0 9

Majd nekikiküldlek jó 0,8mach-al egy tömör betonfalnak,meglátjuk te is "eltünsz"-e,vagy maradnak megsimerhető darabjaid..?

Ez olyan,mint a félelem bérében mikor eltünik a teherautó,oké az egy kicsit túlzás,de kellő mennyiségű energia bármit felismerhetetlenségig aprít,szó szerint porrá,mintha fognánk egy reszelőt és módszeresen lereszelnénk,aztán ami marad,még fel is olvasztanánk+szénné égetnénk 2-3ezer fokon.

A wtc-nél is ez történt,nem nagyon maradtak felismerhető maradványok,még egy computerbillentyűt sem lehetett egy darabban találni,hogy a betűt elolvasd rajta.

Testvérem személyesen látta a tragédiát,majdnem benne is maradt,esetleg próbáljátok neki bizonygatni,hogy érzékcsalódás áldozata lett.

eMM Creative Commons License 2006.07.29 0 0 8
Nem voltak.Nézd csak meg a videót.
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.29 0 0 7
Ott voltak azok, a becsapódás helyén.
eMM Creative Commons License 2006.07.29 0 0 6
És akkor hol voltak a pentagonnál a repülőgép darabjai?
Furcsa hogy egy boeing csak úgy eltűniik.

Előzmény: Törölt nick (4)
snyggast Creative Commons License 2006.07.29 0 0 5
kamu az egész, a tornyok ma is állnak, csak egy nagyobb felhőkarcoló eltakarja
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.29 0 0 4

Idióták mindig voltak, vannak, és -- tartok tőle -- mindig is lesznek.

Ami linket adtál, az egy totál agyrém, a fütyi nem normális, és kész.

Nálad se tiszta minden, hiszen ezt írtad: Ha már a pentagon kamu...

proftudos Creative Commons License 2006.07.29 0 0 3
Ha megnézed a topic cimét, nem szerepel benne a nevem.
A WTC viszont igen. Légyszi maradjunk a témánál, köszi:)
Előzmény: emp (2)
emp Creative Commons License 2006.07.29 0 0 2
az van, hogy te is kamu vagy. örökbefogadtak.
ZöPö Creative Commons License 2006.07.28 0 0 1

"holographic camouflage"

Túl sok sci-fit nézett az oldal készítője (vagy az olvasót nézi teljesen hülyének).

proftudos Creative Commons License 2006.07.28 0 0 0
Én nem tudom elképzelni hogy ezeket az oldalakat komolyan gondolják a készitői. Tréfának túl sok munka van benne... arra is gondoltam hogy ezzel pénzt keresnek, hogy sokan kattintanak az oldalra vagy nem tudom.

Lehet hogy fiatal suhancok akik erősen az összeesküvéselméletek hatása alá kerültek. Vagy tudathasadásosak, esetleg szimplán unatkoznak.

És a legmegdöbbentőbb hogy miután összeállitanak egy ilyen oldalt, követői is akadnak szép számmal!
proftudos Creative Commons License 2006.07.28 0 0 topiknyitó
Ha már a pentagon kamu, a WTC is lehet az. Vannak oldalak ahol vitatják hogy boeing találta volna el az épületet. Kinek mi a véleménye?

Többek között ezen az oldalon azt elemzik hogy miért nem stimmelnek a videok/fotók a WTC tornyoknál...

THE MORNING OF 9-11-1 IN MANHATTAN

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!