Ja boccs:) Félreértelmeztem amit irtál, azt hittem a kamut arra érted hogy kamu a boeing. Mert van egy pentagonos topic is ahol egyfolytában ezt a szót ismételgették, persze ott azt jelentette a kamu hogy nem úgy történt ahogy azt hivatalosan állitják, hanem vmi ismeretlen légijármű vagy rakéta találta el.
Egy kicsit ismerem a repülőket. De már ha a józsi bá a tanyáról megnézi a lukat a pentagonba láthatja hogy azt egy boeing nem üthette. (a pentagoni merényletet csak egy kamera vette fel és ott eggyáltalán nem láccik kivehetően a boeing . Szal te jössz a bizonyítással. (hangsúlyozom nem a wtc-ről beszélek hanem a pentagonról a wtc merényletet valóban felvették tv-k.
Mi az hogy kamu az egész? Arról folyik a vita leginkább hogy boeing csapódott-e az épületbe. Nem arról hány ember dolgozott az épületben éppen, és hogy kinek volt akkor nemzeti ünnepe. És az sem érdekel ki volt akkor éppen a portás. Esküszöm idegesitő néhány hozzászólás, sokan csak befirkantanak ide egy sort, aztán többet nem irnak (vagy rájönnek mekkora baromságot irnak és ezért hanyagolják a többit - ez a jobbik eset mondjuk). Vagy utána is folytatják az elképesztően érdekes hozzászólásaikat.
És mire alapozod ezt az állitásodat? Vedd figyelembe hogy kb. 150 tv stáb élő egyenesben sugározta ahogy egy boeing becsapódik a második toronyba, mielőtt nekiállsz a bizonyitásnak, készülj fel, nem lesz egyszerű dolgod...:)
Régen láttam v-m filmet (lehet amit a topik nyitó linkelt nem tom mert azt nem néztem megI) a képeken látható pusztítást szerintem nem okozhatta Boeing,.
A "Ha már a pentagon kamu"-ra szerettem volna válaszolni, de csak utána láttam hogy arra van már másik topic. A video csak egy jó szemléltetés arra hogy viszonylag egyszerűen el lehet tünteni 13-15 tonna fémet anélkül hogy arról később egy laikus meg tudná állapítani mi volt az korábban.
Már láttam ezt párszor, jól néz ki. És mi a köze az egész WTC-hez? Legalább azt tudjam eldönteni hogy ez mi mellett érv:) Vagy mit akarsz ezzel kifejezni... elég szűkszavúak vagytok:)
Megnéztem a videot de nem láttam semmilyen robbanást. Egyszerűen megroggyant az épület a tűz magasságában. Esetleg ha leirnák melyik képkockát nézzek ahol robbanás történt...
És ezt a videot azért linkelted mert ez egy lehetséges ok az összeomlásra? Vagy csak találtál egy linket ami a témába is vág és beraktad. Neked mi a véleményed a WTC-vel kapcsolatban?
Erre van egy külön topic hogy hol vannak a pentagonos repülőgép darabjai... ez a WTC miatt nyitottam, hogy lássák az emberek hol tartunk már..
Nem fogok meglepődni ha hamarosan valamelyik pihentagyú kitalálja hogy a II világháború egy globális összeesküvés volt, mindenki összesküdött, a háború csak papiron létezett:) És ki fogtok nevetni, előbb utóbb biztos készit egy weboldalt ezzel kapcsolatban és követői is akadnak majd...
"Két dolog ami végtelen a világon. Az univerzum és az emberi hülyeség. Bár az előbbiben nem vagyok biztos."
Majd nekikiküldlek jó 0,8mach-al egy tömör betonfalnak,meglátjuk te is "eltünsz"-e,vagy maradnak megsimerhető darabjaid..?
Ez olyan,mint a félelem bérében mikor eltünik a teherautó,oké az egy kicsit túlzás,de kellő mennyiségű energia bármit felismerhetetlenségig aprít,szó szerint porrá,mintha fognánk egy reszelőt és módszeresen lereszelnénk,aztán ami marad,még fel is olvasztanánk+szénné égetnénk 2-3ezer fokon.
A wtc-nél is ez történt,nem nagyon maradtak felismerhető maradványok,még egy computerbillentyűt sem lehetett egy darabban találni,hogy a betűt elolvasd rajta.
Testvérem személyesen látta a tragédiát,majdnem benne is maradt,esetleg próbáljátok neki bizonygatni,hogy érzékcsalódás áldozata lett.
Én nem tudom elképzelni hogy ezeket az oldalakat komolyan gondolják a készitői. Tréfának túl sok munka van benne... arra is gondoltam hogy ezzel pénzt keresnek, hogy sokan kattintanak az oldalra vagy nem tudom.
Lehet hogy fiatal suhancok akik erősen az összeesküvéselméletek hatása alá kerültek. Vagy tudathasadásosak, esetleg szimplán unatkoznak.
És a legmegdöbbentőbb hogy miután összeállitanak egy ilyen oldalt, követői is akadnak szép számmal!