Nem tudtad, most még a mentelmi jog védi? Ezért nem mer lemondani pártelnöki és képviselői mandátumáról. Egyébként én nem tudom, miről vagy kiről beszélsz?
Ez a Tamáska még annyira Tamáska, mondhatnám Tomi gyerek, hogy neki feltétlenül hitetlenkednie kell, mert nekie azt mondta az anyukája, vagy ha el nem váltak (nem tudom), akkor az apukája! A helyében én is ezt tenném, csakhogy én ezt szkepticizmusnak (ha érted tomika, mire gondolok?) mondanám, mert én valójában ilyen vagyok!
Egy Tamáskától pedig miért várod, hogy tudja, mit beszél?
Szegény azt sem tudja, hogy a ló melyik oldalán áll, hiszen mindenben tamáskodik?!
Azt sem tudjuk mi az a "plurális demokrácia"! Ez lenne nálunk? Ne beszélj! És te ezt kitől halottad? Te tudod mit jelent? Ha tudnád, nem tetted volna fel kérdésként, Öcsi?
Tudod, DFT-vel együtt már többször bemutatták "kiváló fejszámoló mutatványukat"!
Ősztől az iskolákban fogják tanítani a törtek, százalékok kiszámításának Orbán-féle módszerét! Hacsak addigra el nem felejti a módszert és őt magát mindenki!
Kedves HitetlenTamaska! Úgy látszik, hogy neked meg kell magyarázni az itt leírtakat. Olyan vagy, mint az a bizonyos Pap Jancsi, aki Háromszor nevet egy viccen:
Először, amikor hallja. Másodszor, amikor megérti. És harmadszor, amikor elmeséli.
Egy politikus az általa többszörösen átvert néptől is kaphat amnesztiát, elengedik büntetlenül, nem cikizik tovább, csak végre menjen már!
Ha maradt még kérdésed a hozzászóló társaim is szivesen válaszolnak!
Minden szavaddal egyetértek, de úgy gondolom a topicnyitó nem betű szerint gondolta a dolgot. Meglehet, tévedek. Én mindenképpen rossz dolognak tartom, hogy gyakorlatilag ma a jobboldal=Orbán Viktor. A kezdetekben sokkal színesebb volt a paletta. Sejteni lehetett, hogy mostanra gyakorlatilag kétpártivá válunk. Ez nem az ő hibája. De az, hogy a Fidesz gyakorlatilag minden választást elbukott, talán igen.
Amnesztiat, csak folyamatban levo bunugyben (eljarasi amnesztia), vagy eleitelt bunosnek lehet adni. Tudtommal Orban Viktorral kapcsolatban egyik korulmeny sem merul fel.
A politikai ellenfel bunozokent valo demonizalasa viszont ellentetes a pluralis demokracia szellemevel, ezert ocsmany a topic.