Hihetelen ez a pofátlanság! Ijesztő a csávó, komolyan mondom! Vasút fejlesztés! MICSODA!!! Most volt leépítés! Munkahelyteremtés? MICSODA! Folyamatos elbocsátátsok vannak! A múlt évek hazugságai? MICSODA!!! Talán kezdjük a tiéddel! Ijesztő! Ha ilyen az ő "új Magyarországa, akkor köszönöm nem kell. GYERÜNK MAGYATORSZÁG RÚGJUK SEGGBE EZT AZ ELMEBETEGET.
Minek meséljek neked a rendszerhibáról? Vagy tudsz mindent tudsz róla, vagy csak felértésesüléseid vannak. Az első esetben felesleges, a második esetben hiábavaló lenne szót fecsérelni rá.
Jobbulást. Gyógyulj meg és ne idegesítsd magad. Ezen nem lehet segíteni. Már min a Fletón. És azokon akik rá szavaztak. Nem te vagy a beteg, hanem ez az ország.
//"....Nem a mi értékitéletünk számít. A szavazóknak tetszik..."//
Nono! Ez ellen szoktam mindig tiltakozni! Nem a szavazóknak tetszik Azthiszi szent Ferenc, hanem csupán a szavazótábor alig egy harmadának. Dehát ebben a fenenagy demokráciában ennyi is lehet többség.
A nyócszázezerrel szemben valóban jobban közelít a matematika törvényeihez, dehát a tökélyhez még mindig nagyon kevés.
Lehet, hogy igazad van abban, hogy nem vagyok túl szerencsés. Többen is rám förmedtek, hogy sok topikot nyitottam, túlzottan ráérek. Jobb lenne nekem is ha nem lenne ennyi időm. Kórházban vagyok és nem egy vakbélműtét miatt. Igen barátom, nincs jobb dolgom, amikor nem rajtam gyakorlatoznak az orvosok. Ezer fok van és nem is nagyon kelhetek ki az ágyból. Most már legalább tudod miért unatkozom
Jarai Zsigmond MNB elnokrol is nyitsz akkor ugye gyorsan legalabb ket topikot?
Ha Feri most megijesztett akkor Zsiga meg mar evek ota halalraremit nem de?!
2006. március 23. 18:33 / MNO
A Magyar Nemzeti Bank elnöke kiemelte: a kampányoló politikusoknak meg kell mondaniuk az embereknek, hogy túl nagyok a jóléti kiadások, a munkanélküli segély, a szociális, a gyermekek után járó hozzájárulás, miközben az állam túl sok embert foglalkoztat és az adók behajtása nem elég szigorú.
2005. agusztus 16. Vilaggazdasag
Kevés állami feladat, minimális bürokrácia. A kevesebb feladatvállalás mellett az állami foglalkoztatottak arányát és számát kell csökkenteni. Nálunk ma az összes foglalkoztatott 21 százaléka dolgozik az állam által fizetett munkahelyeken, ezt kellene kb. 15 százalékra csökkenteni.
2004. december 19 vasárnap 20:45, MTI
Véleménye szerint ez sokáig már nem folytatható, korrigálni kell a jelenlegi pályát, és más gazdaságpolitikát kell megvalósítani. A jegybankelnök a Vasárnapi Újság címû rádiómûsorban a megoldások kapcsán arról beszélt, hogy elsõsorban az államapparátus karcsúsítása lenne szükségszerû.
"Túl sokan dolgoznak az államapparátusban, hiszen 800 ezer embert tart el az állam" - mondta. Járai Zsigmond közgazdászok véleményére hivatkozva úgy fogalmazott, hogy csak mintegy 600 ezer foglalkoztatottra lenne szükség az államigazgatásban."
Ferenc testvér téveszmében él. Csak becsapjuk, ha ebben mi is megerősítjük. Hideg borogatás kellene, csöndes környezet, és ha majd felébred, kíméletesen elmondani neki: nem, Ferike nem miniszterelnök...
Nos, szerintem én most szerencsésnek érzem magam, mert felnőtt fejjel ilyet még nem láttam. Ferenc testvér valamivel nagyon küzd. Csak nekem ehhez elvileg semmi közöm. Nem lenne.