Keresés

Részletes keresés

II. Olefin Creative Commons License 2006.07.26 0 0 30

"Az előző nagy árvínél mást nem hallottál a tvben csak azt, hogy a kormány a felelős az árvízért."

Igenis, a kormány volt a felelős. A Kovács Laca is megmondta annak idején. Szóvá is tette lépten-nyomon, hogy az összedőlt házak újjáépítése augusztus helyett szeptemberre tolódott. A Fidesz megcsinálta az árvizet, köteles is volt a házakat újból felépíteni. Bezzeg a mai kormány, nem csinált árvizet, tehát nem is épít újjá :-))

Előzmény: sajtbolvanahold (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.26 0 0 29
Ahogy megpróbálják kimosni az egész fővárosi mszpszdsz maffiát élén ezzel a hosszúra nőtt  lopkoviccsal a botrányból:: tiszta kabaré! Szerintem a médiahatalmukkal be fogják bizonyítani, hogy a bulista villamosrendelésért, mely miatt az egész villamoshálózatot át kellett alakítani iszonyú pénzekért, de még azt is elbaszták, no természetesen azért azért is a zorbán meg a szélsőjobboldali, klerikálfasiszta, reakciós, náci csőcselék a felelős! Merje valaki ezt a gengsztert szembesíteni azzal, mit művelt, hány százmilliót dobott ki az ablakon választási fogásként, vagy megkérdezni tőle, hogy mennyi jattot kaptak a villamost gyártó cégtől ő meg a bulista haverjai!
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 28

És ő? Még egy cuki!

drill Creative Commons License 2006.07.26 0 0 27
Ari!
Előzmény: ooloo (20)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 26

Ezzel teljesen egyet értek, de akkor Ferenc barátunk, aki nem az eszével szedte össze a vagyonát, ne ugasson, hogy a másiknak miből van. Elismerem, ha valaki aki jó üzleti érzékkel rendelkezik jól él. De a mi Ferink az nem az üzleti érzékének köszönheti azt amiben benne ül. Ez a gusztustalan. Így, még én is, aki nem értek az üzlethez, lehetnék gazdag.

Kicsit eltértünk a tárgytól Mr Ripacstól

Előzmény: messelg (23)
messelg Creative Commons License 2006.07.26 0 0 25
Szüper aranyos! :o)
ooloo Creative Commons License 2006.07.26 0 0 24

Nekem is tetszik...

...és nem volt benne bántó szándék.

Előzmény: sajtbolvanahold (22)
messelg Creative Commons License 2006.07.26 0 0 23

Ahol van lószar, ott veréb is van! Bocsi a profán hasonlatért, de hát ilyen a kapitalizmus. Ha a tőkés nem fektet be, nincsen munkája és jövedelme a kisembernek! :o(

O.V. öt gyerek mellett, kontrolálható politikusi jövedelméből hogyan gyűjtött annyit? Távol áll tőlem, hogy irigyeljem és firtassam, egy miniszterelnök és pártelnök  miből él és mennyit keres! Egy ország miniszterelnöke (mindenkori) éljen kiemelkedően, el kell viselnünk, hiszen egy van belőle! Dettó a köztársasági elnök, és még néhány közjogi méltóság! Ez az én véleményem!

Előzmény: sajtbolvanahold (17)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 22
Édes ez a kép
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 21
Jó kérdés! Erre mi a válaszod? - " ez teljesen renben van, mert több száz embernek biztosít munkalehetőséget" Szerintem nincs rendben. Naponta két kiló az pitlák
Előzmény: zavarok (12)
ooloo Creative Commons License 2006.07.26 0 0 20

... és ha Budapest megszavazza, márpedig meg fogja szavazni, mert a választást is Budapest nyerte meg az SZDSZnek, újabb négy évig szívhatjuk ...

Úgy bizony... :o)

Qqberci Creative Commons License 2006.07.26 0 0 19
Igen.
Előzmény: messelg (5)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 18
Ja!!!!! Értem! Ő kiveszi a hasznát ami egy éves szinten több, mint az Orbán teljes vagyona. De mégis az Orbán vagyonán rágódik MÉG Ő IS!!!! A fő kérdés az a média szerepe abban, hogy hogyan felejteti el velünk a Demszki villáját. Így! A Demszky a kérdés. Ripacs vagy nem ripacs?
Előzmény: messelg (15)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 17
Akkor Téged kérdezlek! Ezek szerint Te nagyon tudod a dolgokat. Azért mert munkalehetőséget kap több száz ember elfelejtjük, hogy mennyi lét keres. Ez egy év alatt ennyi. OV.100milliós vagyona, ami ennyi, nem éves, hanem ennyi az téma. Ferinek elfelejtjük, hogy hazudik és elfelejtjük neki a szart mertmunkát ad a cége. Hány munkaadó van még szerinted rajta kívül?. Több mint 100millió az éves osztaléka barátom. Erről miért nem beszélünk. Arról miért nem beszélünk, hogy Kóka  kiviszi az országból a pénzét, mert az ő elmondása szerint ott nagyobb biztonságban van? Szerinted Feri hol tartja? A takarékkönyvben? Nem itthon mert nem annyira hülye.
Előzmény: messelg (13)
selymes lombormányos Creative Commons License 2006.07.26 0 0 16
Ripacs és gyáva, nem való főpolgámesternek!
messelg Creative Commons License 2006.07.26 0 0 15
Akinek van tőkéje, akkor ha nyereséges az bót, miért ne vegye ki a hasznát?
Előzmény: sajtbolvanahold (11)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 14
Én is rosszul írtam, bocsesz. Kézpénz
messelg Creative Commons License 2006.07.26 0 0 13
Kérdezd meg azokat, akik a cégeinél dolgoznak! :-)
Előzmény: akagi (10)
zavarok Creative Commons License 2006.07.26 0 0 12
"Gyurcsány vagyona nem készpénz, hanem működő tőke" - és abból költ el naponta - a saját vagyonnyilatkozata szerint - mintegy 200 ezer forintot?
Előzmény: messelg (9)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 11
Az osztalékot megkapja drágám. Tudom, hogy ez illúzióromboló, de kérdezz meg bárkit akinek van osztaléka. Azt megkapja. a vagyonba nem tartozik bele akkor a házam az autóm? Ha be kellene vallanom a vagyonomat akkor azt nem kellene bele írnom mert nem készpénz. Akkor, az Orbán százmilliós vagyona csak készpénz? Abban lakik? Szerinted miért nem veszi fel a fizetését és adja jótékony célra? Mert a működő tőke ahogy mondod nem hoz semmit? Naív vagy, de nagyon
akagi Creative Commons License 2006.07.26 0 0 10
Nem jól írtad: kézpénz és töke! o) A többi meg szajkó!
messelg Creative Commons License 2006.07.26 0 0 9
Gyurcsány vagyona nem készpénz, hanem működő tőke, néhányszáz ember megélhetését teremti meg.
Előzmény: sajtbolvanahold (7)
akagi Creative Commons License 2006.07.26 0 0 8
Na, megszólalt a vezír fenekéről valami! o)
Előzmény: messelg (5)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 7
Úgy, hogy nem beszél róla többször. Egyszer elmondják, aztán kész. Nem rágódnak rajta mint sok minden máson. Pl. A Gyurcsány vagyon nem érdekes a számunkra, mert nem rágódnak rajta, pedig több az éves osztaléka mint az Orbán vagyona, de mégis az Orbán vagyonáról beszélnek többet és háborognak rajta, mert azt hallod többet. Vagy, az árvíz idején, fontos volt, hogy ne keverjék bele a kampányba ugye? Nem volt felelős, de az előző nagy árvínél mást nem hallottál a tvben csak azt, hogy a kormány a felelős az árvízért. Így manipulál minket a sajtó.
Előzmény: Törölt nick (2)
akagi Creative Commons License 2006.07.26 0 0 6
Ne dícsérd!
Előzmény: sajtbolvanahold (-)
messelg Creative Commons License 2006.07.26 0 0 5
Orbán és csapata taszajtja a Demszky karjaiba a butuska budapestieket a visszataszító dumájával, szerintem! :-)
Előzmény: sajtbolvanahold (4)
sajtbolvanahold Creative Commons License 2006.07.26 0 0 4
Bocsáss meg, de hogy jön ide az Orbán? Mi köze van Budapesthez? Vagy ez már egy berögződés, hogy mindennek ő az oka? A melegnek, az árvíznek, ha esik, ha sötét van, ha süt a nap, ha dugó van, a lényeg, hogy minden szarnak ő az oka és kész ugye? A topik Demszky majomkodásáról szól, próbálj ahhoz hozzászólni.
Előzmény: messelg (0)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.26 0 0 3
Ugy is ujravalasztjak. Ez tuti
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2
En a technikara vagyok kivancsi: hogyan tud valamit elfelejtetni a sajto?
Előzmény: sajtbolvanahold (-)
pointless Creative Commons License 2006.07.26 0 0 1
Nem kell vessző.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!