Keresés

Részletes keresés

m3dw3 Creative Commons License 2006.10.31 0 0 6
Nem tünt fel senkinek, hogy Magyarországon a politikai hatalom az MSZMP leszármazottainál van? Feri és "Vörös" Piroska,jujjh. Ami meg, ahogy kedves barátom hívja "Kókusz"-t illeti, hát nem két szép szemével és műszaki végzettségével nyert tendert valószínűleg az államtól.

De térjünk vissza egy picit topicunkhoz....Feri részvényekben? Hm... Napjainkban, talán épp Indexen olvastam Ferit és Klárát elég befolyásosoknak tartják. Nah meg Csányit, de mintha különböző szálon utaznánk. Klára féle brigád jóban van a régi igazgató gárdával, már ami a volt kommcsi idősebb vezérigazgató bandát illeti. Az nem rossz dolog, mindenkinek jut egy szelet innen - onnan az állam tortájából, Feri szeletel. Cserébe Feri is kap Businest. Aztan, hogy részvény formáról beszélünk, vagy megrendelésekről, vagy hogyan jusson Ferinek is, még véletlenül sem az államtól. Hát aki nem bírja elképzelni, az ne tegye és szavazzon Ferire továbbra is.

Miért tart itt az ország, hát ezért. Nincsen szabadverseny, nincs semmi itt. Az építőipart ismerem, hát inkább ne beszéljünk róla. Kapcsolat alapján kenőpénzel lehet állami melót szerezni pl. állami intézmények, hát van pár. Kiváncsi vagyok a drága melók profitnagyságának mekkora része vándorol végig a hálózaton M.elnök, annak megbízott irányítója, intézmény irányító....és stb. (persze ez igaz minden minisztériumra) Milyen véletlen, hogy pont MSZMP jogutodoknál jártunk igy az országgal, hogy szarban vagyunk. Én emlékszem egy 2007-es tartható dátumra. Jah nem szerintem volt tartható hanem bizonyos EU pénzügyi szervezetek szerint..jah...

Hát mindegy megesszük amit meg kell.

Aki nyert, az mer.

"A XIX. század legfontosabb felfedezése:
Ha megváltoztatod a beállítottságodat, meg fognak változni az életkörülményeid is."
(William JAMES)
lendületlenül Creative Commons License 2006.07.21 0 0 5

Mit?

Hogy beszól a forintnak?

Előzmény: Qqberci (3)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.07.21 0 0 4
Köszönöm, hogy olvasod:-)))))))))))))

"zuglo_14 válasz | megnéz | könyvjelző 2006.07.21 06:22:20 (834)
Részlet:
"Gyurcsány-blog » Igazoló jelentést szeretnék adni
Létrehozta: Gyurcsány Ferenc 2006.07.20 13:40

Láttam, hogy tegnap újra kinyílott az a vita, hogy vajon olvasom-e azokat a megjegyzéseket, amelyeket az én bejegyzésemhez fűznek, fűztök. A helyzet nagyjából a következő: általában három ablak van nyitva a számítógépemen folyamatosan: az egyik, amelyen az árfolyamok, részvényindexek alakulását kísérem figyelemmel. A másik, amely egy összefoglaló hírportál, hogy lássam, hogy milyen hírek jönnek, a harmadik pedig az amőba. Napjában négyszer, ötször, hatszor ránézek arra, hogy mi is történik. Kétségtelen, hogy van egy fontossági sorrend. Ha igen nagy a rohanás, akkor az amőbát kihagyom a sorból. Miután sokszor ránézek a képernyőre ezért ezek csak 1-2 percet igényelnek. És az is igaz, amikor hosszan elnyúló egymás közötti viták vannak, azok részleteivel nem foglalkozom, inkább azt szeretném nagyjából érzékelni, hogy milyen az alaphangulata annak a napnak, milyen az alapreakciója, a megítélése annak, amit írok. Nem kapok kivonatot a bejegyzésekről, de hozzáteszem, hogy a legelején próbálkoztunk ezzel. De ahogyan nem engedek magamhoz hagyományos sajtófigyelőt, mert én magam szeretem elolvasni az újságokat, szeretem tudni nemcsak azt, hogy mit írnak, hanem, hogy mekkora a terjedelme, milyen súlyt képvisel az aznapi újságban, hogy hová helyezték el, milyen a cím, van-e hozzá illusztráció, mert ez dönti el a hír súlyát. Ugyanúgy nem szerettem azt sem, hogy nekem kivonatot készítenek a blogról. Szóval magam nézem és mostanra már megtanultam a rendszeresen hozzászólók nevét, nagyjából sejtem, hogy milyen alapállást képviselnek, egy-két kivétellel. Senkit sem akarnék kifelejteni, ezért hadd ne mondjak neveket – ugyan nem ismerem őket személyesen, de már van egy képem arról, hogy kik is lehetnek ők.
............."

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9142664&la=57074428
Előzmény: USAbarát (-)
Qqberci Creative Commons License 2006.07.21 0 0 3
Mert Te is megteheted.
Előzmény: Vad (2)
Vad Creative Commons License 2006.07.21 0 0 2
Mért is jobb?
Előzmény: Kiss G. Eszter (0)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2006.07.21 0 0 1
off
Elnezest kertel mar HAL9000-tol amiert az infojat plagizaltad, es uszitasra hasznaltad fel topiknyitaskent?

Ez vajon kinek a hozzaszolasa? :-))
on
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2006.07.21 0 0 0
"miniszterelnökségét további gazdagodására használja fel."

Meg mindig j0bb mint ha valaki a miniszterelnökségét a sajat meggazdag0dására használja fel, egesz partjat erre alk0tta meg.

Ugyanis reszvenyek/befektetesi alapok nem csak Gyurcsany birtokaban vannak.

USAbarát Creative Commons License 2006.07.21 0 0 topiknyitó

A helyzet nagyjából a következő: általában három ablak van nyitva a számítógépemen folyamatosan: az egyik, amelyen az árfolyamok, részvényindexek alakulását kísérem figyelemmel. A másik, amely egy összefoglaló hírportál, hogy lássam, hogy milyen hírek jönnek, a harmadik pedig az amőba.

Mennyit kaszál egy-egy kijelentése után, amikor lefelé küldi az indexet, vagy a forintárfolyamot? Vagy éppen felfelé?

És még ő mondja magáról, hogy nincs összeférhetetlenség :)

HAZUDIK!

Bevallotta, hogy keményen tőzsdézik, minden elejtett kijelentése után után nyerészkedik, miniszterelnökségét további gazdagodására használja fel. Mondjuk ezt eddig is tudtuk, de most már van pofája be is vallani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!