Szerinted az egészen normális hogy azOrbán edig meccset nézet és most is eltűnt - miközben az Indexen csupa mocsolódó jobboldali van akiknek ki kéne mosni a száját - és ezt a Janóbának nem mondta senki - de főleg azOrbán nem mondta Janóbának hogy mi a pálya és mivel kel szembe nézni.
Bazz, itt, a panelban még a vérszomjas nyugdíjasok is a megszorításokkal vannak elfoglalva, de neked ilyenkor is csak a Vityára tudsz gondolni. Szerintem ez már szerelem. Most vagy nagyon gazdag vagy, vagy nagyon hülye.
Nick: Janóbá Email: nem publikus Weboldal: Bemutatkozás: Szeretem az értelmes vitát bármely témában Hozzászólások (42) Státusz: Nyitott topikok Topikgazda:
Hagyd. Ez fideszagyu buta fiú - és elgurult a gyógyszere. Ha nem lenne neki kínos a téma akkor már azOrbán szálasi bunkerjéről regélne és hogy loptak és csak ők loptak. És még ki merik nyitni a mocskosszájukat a Rémhírtévében. Én meg szedjem a vérnyomáscsökkentőt a Kondor rádió miatt.
Csak a családi birtok amit nagy nehezen visszakaptunk, a rózsakertet probáljuk eredeti állapotába hozni, meg a cselédeket újból tanítani kell a szakmára.
Janó bácsi topicja - bár én mélységesen egyetértek vele - de amíg a többi mocskosszájú jobboldalival küzd és lássuk be hogy csak azok vannak itt - addig szívesen helyettesítem. Mert az érvrendszerével azonosulni tudok.
Jó lenne ha itt lehetne értelmesen vitatkozni bármely témában? Ez miért zavarja a jobbosokat - hogy az a kevés egy-kettő baloldali érzelmű akit még nem üldöztek el helyet kér magának a nap alatt.
Hazánk "dicső és kimagasló pénzügyi szakembere" Járai Zsigmond úrat mostanában nem hívják mulatságos mesedélelőttökre Európába. Lapul is, mint sz.. a fűben! Miután sikerült a hülye szövegeivel jól elcseszni a forint árfolyamát, amit persze fideszes sugallatra a lakosság Gyurcsány nyakába varrt, rejtekhelyre vonult, ahol talán kihúzhatja 2007. februárig, mandátuma lejártáig.