Hogy milyen Fan Club? Fan Club Fan Club! Csak ezt nem akartam a topic címének adni, mert zagyvának tűnt volna, és a szemlélő könnyen azt hihetné, hogy duplán lát. :P
Santana-Somogyi Lorena kedvelők jöhetnek? Keveset tudok róla, szeretném jobban megismerni. Tudom, hogy kisebb lány a Lili című háromrészes tévéjátékban ő játszotta a címszerepet, mostanában pedig a Jóban, rosszban c. szappanoperában Zoét alakítja. Olvastam, hogy súlyos betegségen eset át, de már túl van rajta. Szóval, róla szeretnék többet tudni.
Először Madonna Fan Clubot szerettem volna létrehozni... De van már valami olyasmi. Aztán Lisa Stansfield-et, mert az még nincs, de nem érdekelne senkit. Aztán Bonnie Tyler-t, Gloria Estefan-t, Katie Melua-t, Diana Krall-t, Marianne Faithfull-t.... De aztán rájöttem, milyen sablonos és egyszerű lenne, ha egy szokásos fan clubot hoznék létre. Ezért találtam ki a a hivatalos Fan Club-ot, amely nemcsak hogy magának a Fan Club fogalmának is a Fan Clubja, hanem igazából minden másnak is, ami még nincs az Indexen. És annak is, ami már van. Mi van, nem jó ötlet? :)