Sztem nincs itt semmi gond - az ember az ilyesmivel nem szeret szembesülni. Aki ilyesmire képes, azt csendben el kéne pusztítani és kész, a világ máris egy fokkal jobb.
"Ezelott mar irtam arrol, hogy elvagtak a nyakukat es IED eket tettek korejuk. A valosag ettol sokkal szornyubb volt.
A holtesteket megcsonkitottak es meggyalaztak, eltavolitottak a belso szerveiket es a has - mell uregeikbe egy egy 120mm es aknaveto granatot szereltek be.
A testeket olyan mertekben megcsonkitottak, hogy csak DNA tesztel tudtak a szemelyazonossagukat meghatarozni.
Tisztan lathato volt, az elkeseredettseguk a tangoknak, az, hogy ezen a ket szerencsetlen katonan eltek ki a duhuket.
Kinyirtuk a legfobb vezetojuket, megoltunk egy csomo kisebb vezetot, amig masokat fogjul ejtettunk, elvagtuk a penz es fegyver utanpotlasukat...egyszoval oda szartunk a vacsorahoz kesz asztaluk kellos kozepere.
Erre elrabolnak ket serult katonat, agyonrugdossak oket, kivagjak a szemeiket, elvagjak a torkukat, kibelezik oket es belejuk tesznek egy egy bombat."
Képek az Abu Grébből, Gitmo, lefejezések, a június 16.-i iraki eset. Vita, felek, moralizálás minden irányból. Az elsődleges motivációtól eltekintve a topik témája ugyanez és vita sehol, felek sehol. Az említett különbség ilyen sokat számít?
Egy kezdő alanyi költő szárnypróbálgatásai szerintem sokkal gusztustalanabbak, a mű tárgyára pedig sokkal erősebb szavakat használnék, úgyhogy nem értem, miért.