Keresés

Részletes keresés

makopa Creative Commons License 2009.07.09 0 0 261
makopa Creative Commons License 2009.01.23 0 0 260
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.31 0 0 259
mert Te biztos, hogy a 70-es 80-as években, ha színpadi ember lettél volna, akkor 56-ról beszéltél volna a nagyérdeműnek
Előzmény: mazsi6000 (257)
orpheline Creative Commons License 2008.08.30 0 0 258
Csak egy kis kiigazítás:

Nem vadászgattak együtt.......

Leszámítva azt 1 évenkénti körvadászatot Soponyán, ahol a repi fácánvadászatokat tartották...... de ez is csak '81-ig volt, bizonyos alkoholos befolyás miatt.. igaz, ekkor elzavarta Kádár a Czinegét is.......
Előzmény: mazsi6000 (257)
mazsi6000 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 257
Hofi nagyon nagy volt, minden ami megjelent megvan DVD-n.
Azért mondhatta amiket mondott, mert Kádár szerette a humorát, azonkívül időnként együtt vadászgattak, ami mindkettőjüknek szenvedélye volt.

Ha megfigyelitek Hofi csak olyan dolgokról beszélt mindíg ami mindenki számára a jelenben érzékelhető volt mint probléma, de pl 56 témáját sohasem feszegette semmi olyat nem hozott a felszínre ami már a múltban (meg a történelemkönyvekben) szépen el lett sikamikálva. Átélte, tehát bizonyára tudta mi történt valójában de szigorúan véve Ő is azok közé tartozott akit kiszolgált az akkori diktatúra, tehát megvoltak neki is a határai amiről beszélhetett.

Más kérdés hogy Ő a rendszerváltás után is tudta tartani a színvonalát, míg mások (pl Nagy Feró) akik a rendszer elleni lázadásra építették fel magukat, szépen eltüntek a süllyesztőben.
makopa Creative Commons License 2007.11.02 0 0 256
Ma adják át ünnepélyes keretek közt Hofi Géza helyreállított síremlékét a Farkasréti temetőben. A műalkotást Asszonyi Tamás szobrászművész tervei alapján Fáskerti István kőszobrász faragta ki, a költségeket a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. állta. 

Az öt és fél éve elhunyt művész síremlékéről július közepén loptak el egy bronzból készült bakancsot, palástot és babérkoszorút. A tolvaj nem került rendőrkézre. A lopás célja minden bizonnyal a színesfém megszerzése volt, emiatt a síremlék pótlását már kőből végezték el. 
Tekincsa Wakumba Creative Commons License 2007.07.17 0 0 255
Ezt én is így hallottam! A forrásom aki ezt mondta már nem él, de még az ötvenes évekbõl személyesen is ismerte Aczélt. Nem említett osztályoat hogy hat vagy öt volt a polgári, de annyit mondott hogy nincs érettségije,. Állitólag el volt foglalva a munkásmozgalommal, nem járhatott mahasabb iskolába, és segédszinészként is szorgoskodott. De tök tehetségtelen volt, így annek ellenére nem kaphatott még kisebb beszéló szerepeket sem, hogy orszgos nagy haverja a Major Tamás nagyon támogatta, hogy szinész lehessen.  De annyira gyenge volt, hogy csak kiemelt statiszta szerepeket oszthattak rá.  Mondjuk ilyen hogy "inas bejön, meghajol, virágot helyez a vázába, behúzza a függönyt,  újra meghajol, és kimegy".
Előzmény: Adri_ka (227)
őszkaján Creative Commons License 2007.07.17 0 0 253
 Nem paraszt az te.
Előzmény: gyártásvezető (252)
gyártásvezető Creative Commons License 2007.07.17 0 0 252

na de sirról basszameg?

a büdös parasztja...

Előzmény: pert1 (251)
pert1 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 251
ezek inkább szinesfémtolvajok lehettek, kérdés hogy egyéb síroról is gyűjtöttek-e fémet?
Előzmény: makopa (250)
makopa Creative Commons License 2007.07.17 0 0 250
makopa Creative Commons License 2006.08.13 0 0 249

Pénteken megint megcsodálhattuk Hofi maradandó zsenialitását. Istenem, hogy villoghatna a mostani politikai-gazdasági helyzetben is.

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.19 0 0 248
ahogy Árkus meghalt a Parabolának is vége lett.nélküle nem lehetett Parabola
Előzmény: lujo2 (244)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2006.07.19 0 0 247
Arrol is topikot fogsz nyitni, hogy mar Bayer Zsolt is elovette Hofi Gezat?!

Ugyanis ebben a cikkeben van egy Hofi vicc amit a o a Nato csatlakozasrol mondott eredetileg.

Es Bayer Zsolt azt plagizalja?! Akkor most kadarista o is?
Előzmény: Kiss G. Eszter (49)
iq45 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 246

Nem azért mondom, de a kommunista ilyen ismérve mellett még mindíg a szocializmust építenénk, nem kellett volna a rendszerváltás.

Majd esetleg (ha lesz kedved) érdeklődj nem politikai vonalon is a humoristák munkássága után. Meg fogsz lepődni, ki mindenki szerint humorista Hofi.

Köszi, hogy elolvastad!

Előzmény: Álomvédelmi twist (234)
Qqberci Creative Commons License 2006.07.17 0 0 245
Abból én is csak egyet láttam - félig, aztán otthagytam, úgyhogy nekem a Kandúr Bandi a legsikeresebb alakítása...
Előzmény: lujo2 (244)
lujo2 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 244
Nem erre céloztam, hanem volt egy műsor, a címére nem emlékszem, Árkus József szerkesztette, korábban talán Komlós János. Parabola? Lényeg, a rendszerváltás követően az első kormányt is kicikizték, de akkor igen finoman, és Szuhay meg még néhány jobbos, megkaparíntotta a műsor vezetését. De annyira nyögvenyelősre sikeredett és akkora bukta volt nézőszám tekintetében, hogy hamarosan le is vették
Előzmény: Qqberci (243)
Qqberci Creative Commons License 2006.07.17 0 0 243
Kaondoúúúr Baaandiii :-DDD
Előzmény: lujo2 (241)
hamis matisse Creative Commons License 2006.07.17 0 0 242
ez jó:-))
Előzmény: lujo2 (241)
lujo2 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 241
Neked még biztosan Szuhay Balázs tetszett.
Előzmény: Álomvédelmi twist (234)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.17 0 0 240
Aham bezzeg most az keres aki ki tudja közvatíteni a kétkezi munkást az építkezésre.
Van egy megrendelő, szán mondjuk 10 egység pénzt az építendő ojjektumra.
Ezt megtudja egy közeli vállalkozó aki azt mondja hogy én megcsinálom neked 8 egységért.
Ok. Megkapja a 8 egységet, ebből 2 egységet kifizet annak aki a tényleges munkát végzi.
Ergo semmi hasznos munkát nem végzett keresi a legtöbbet.
Ez a piacgazdasági kapitalizmus.
Előzmény: Adri_ka (228)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.17 0 0 238
De most, miután teljes szabadságban élünk (szólásilag), vajon miért nem hangzanak el tréfái a kabarékban, vagy jelennek meg lapokban?
Előzmény: Álomvédelmi twist (235)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.07.16 0 0 237

"Te kis imbecil !"

Mi van, gyáva komcsi, nem mersz magyarul lehülyézni?

Jellemző a fajtádra, hogyha primitív idolodat, ízlésedet bántják, másra se tudsz gondolni, hogy az illető csak egy ellenséges fidesznáci lehet. Tudod, mit? Fábryt egyáltalán nem bírom, igen gyengének, ócskának tartom.

Igazából egy embernek a humorát szeretem/szeretném ezen a földön, úgy hívják Jay Leno, de tudom, ez túl nagyképűen hangzik a számodra. Hát akkor szenvedj ezen is egy sort.

Előzmény: Leonard_Zelig (76)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.07.16 0 0 236

Ugyan, ugyan. Azt el se tudod képzelni, hogy a Hofinak esetleg baj volt a humorával és műsoraival? Ennyire csak egy komcsi lehet magabiztos magában.

Sándor György, mond az neked valamit? Na, ott kezdődik a humor és az erkölcs 1990 előtt.

Előzmény: apple48 (61)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.07.16 0 0 235

"Életemben nem hallottam róla"

Hát persze, mert komcsi vagy. Én, különösebben nem szeretem a kabarét, de mégis hallottam mindenketttőt az idézett rádiókban.

Előzmény: Rigor mortis (52)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.07.16 0 0 234

Még arra se méltatlak, hogy rosszat mondjak rólad, szánalmas komcsi, kinek egy Hofi az humor:-(

A komcsi, többek közt onnan ismerszik meg, hogy számára a Hofi az szent és sérthetetlen, ráadásul humor.

Előzmény: Rigor mortis (51)
Adri_ka Creative Commons License 2006.07.16 0 0 233

Igazad van, az, ha valakinek diplomája van, nem garancia arra, hogy művelt is elgyen. Persze a szakbarbárság sem zárja ki.

A Hofinak volt egy nagyon jó paródiája, a "keressük Petőfit", sok tekintetben ma is aktuális!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.16 0 0 232
"...Az elvtársaknál nem volt elengedhetetlen követelmény a "kiművelt emberfő".. ..."

Kiművelt emberfő?))))
kac kac...

Ismerettségemben lévő diplomások= csupa szakbarbár, a saját témáján kívül semmi nem érdekli.
Modoruk a lovaskocsisokéval vetekszik.
Lovagiasságuk a béka seneke alatt.

Lásd az indexet is.
Előzmény: Adri_ka (227)
Adri_ka Creative Commons License 2006.07.16 0 0 231
Teljesen egyetértek veled. A mai állapotok kialakulásának okához azért hadd tegyem hozzá, hogy ennek alapvető oka éppen  a "puha diktatúra" általad említett módszerei.
Előzmény: Újlaki (187)
Adri_ka Creative Commons License 2006.07.16 0 0 230
Még egy: az ügynökök és megfigyeltek arányát tartom. 56 után is. Egészen a rendszerváltozásig, mint tudjuk. És erős a gyanúm, hogy azután is. Persze más módon és más szervezettséggel.
Előzmény: Antisystem (195)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!