Deauville Nt700-oson gondolkozom-2008-tól,amin a szélvédőt már 5 fokozatban lehet állítani és ABS-sel is rendelkezik- Szeretnék egy élő oldalra elkeveredni,mert itt elég régóta nincs élet,ahogy nézem,de hátha idekeveredik valaki aki többet tud erről.
A beteg gyerekek legnagyobb örömére a Mikulás idén is motoron érkezik a Heim Pál Gyermekkórházba és a Pető Intézetbe. Harmadik akalommal kerül megrendezésre ez esemény, hogy újra egy kis mosolyt csalogassunk az arcukra, szeretnénk, ha idén is sok ajándékot vihetnénk, ehhez kérjük a felajánlásaitokat és köszönjük a tavalyit és a tavaly elötti ajándékokat is :o).
A Citadella találkozó szervezője a motorBLOKK SE. december 3-ig várja az ajándékaitokat, hogy a Mikulás puttonyába minden kis meglepetés a helyére kerülhessen (gyümölcs, csokoládé, kis autó, babák, stb.). Amennyiben pénzt szeretnél felajánlani, azt természetesen 100%-ban továbbítjuk az intézményeknek. “A mosoly az a blokk mely mindenből kigördít!”
A Motoros Mikulások indulása ebben az évben kétszer lesz. December 4.-én 13:45 Csütörtökön a Citadellárol a Pető Intézetbe (mert a Pető intézeti srácok másnap már nem lesznek az intézetbe). A Heim Pál gyermek kórházba december 6.-án 16 órakor a Citadella motoros találkozóval karöltve fogunk menni.
Kérdéseitekkel kapcsolatban az info@motorblokk.hu címre várjuk leveleiteket, vagy hívásaitokat a +36 30 269-23-78-as telefonszámon. Üdvözlettel: motorBLOKK Kőváry Tamás
Lett nekem is egy, de angol a lelkem, szeptemberben jon haza. Ha itthon forgalomba akarom helyezni, akkor az sok penz egyszer, meg utanajaras, az OK.
Viszont van neki lampaja is, ami angol leven balra vilagit... A muszaki vizsgan ezzel eselyesen bukik. Mit kell ahhoz tenni, hogy "magyar" lampaja legyen, mit kell allitani, cserelni stb., es az mibe fajna amugy?
Szevasztok! Hornetes fórumon már folyik a vér a szervízek kapcsán. Hadd kérdezzem meg, ti melyik szakszervizbe viszitek a motorotokat? Előre is köszi a válaszokat!
Ja és ma megyek még fényszórót beállítatni is, mert az égbe világít. Az hogy az ezres szervízen még egy oldalsó műanyag elemet is újra kellett ragasztani, csak hab a tortán.
Az a borzasztó hogy a géppel amúgy tökre meg vagyok elégedve, megy is rendesen, csakhát ezek a gyermekbetegségek... lehet tényleg az a baj hogy még csak tavalyi a modell, és talán még ki kell forrnia magát.
... ráadásul még alapjáraton is érdekes ketyegést hallat a blokk. A szervíz már rendelt hozzá valami célszerszámot hogy be tudják állítani. ha ezután sincs változás, akkor lehet én bevásároltam a gépemmel. :-)
Egy hónapja én is Deauville tulajdonos vagyok, Apriliáról váltottam. Pár dologról viszont nem tudom, hogy a Deauville tényleg ilyen, vagy vigyem szervízbe? Pl. a hangja 3-as és 4-es sebességben gyorsításkor nem túl szép, amolyan "üveghang". Mintha nem is V2 lenne. A kötelező szervízen azt mondták hogy a kipufogó miatt van, ez ilyen, néha berezonál és ettől van ilyen hangja. Van valakinek hasonló tapasztalata?
No és mikor lessz a következő Deauville-s túra? A Deauville blogon még nem találok ilyet.
Voltam a legutóbbi Citadellás guruláson. Egyedül voltam Deauville-l.
Sziasztok, az egyre pörgősebb és sok hasznos beszélgetést rejtő NTV-s fórum mellett elindult a Deauville blog is, ahol tapasztalatokat, túrabeszámolókat, leírásokat és jövőbeni nagyobb események összefoglalóit is megtaláljátok!
Látogassátok meg mindkettőt és ha van kedvetek írjatok Ti is élményeitekről vagy mondjátok el véleményeteket: Honda NTV fórum Deauville Blog
a fényszóróállító tekerentyűt eléred, ha benyúlsz a kormány előtt. izzócseréhez le kell venni a fejidomot. hátsó rugót az ülés, jobb oldalon lévő tekerővel tudod állítani.
könyve az eddigi tapasztalatok alapján sajna senkinek nincs :(. mire volna szükség belőle? karbantartáshoz a haynes féle nt650 könyvet javaslom, abban minden lehetséges dolog benne van.
Készül az első magyar NTV-s oldal amire várunk minden Deauvilles tulajt mivel ők is a "testvéreink":)beirhatjátok a tapasztalatokat,véleményt és túra,találkozó fényképeket,videokat tölthettek fel.