Keresés

Részletes keresés

Mr. Rock Creative Commons License 2006.07.02 0 0 5
Ezzel kb. én is így vagyok, és pont azért nyitottam a topikot, mert sokan használják az allmusicot referenciaként (leggyakrabban én is ott keresgélek először), és mivel nagy százalékban elég jó, van valamennyi szórakoztató értéke a hibákba botlásnak.

Az allmusic.hu-n pl. eszembe sem jut szóvá tenni, hogy melyik lemezhez szerintük melyik másik anyag hasonlít.

Visszatérve az eredeti témára: milyen klassz, informatív oldala van a Biscának!
(Az összes adat annyi, hogy rock műfajba tartozik.)
Előzmény: norden (4)
norden Creative Commons License 2006.07.02 0 0 4
Tényleg vannak benne hibák és hiányosságok (hol nem?), de 1999 óta ezt az oldalt használom fel mindenféle információk megszerzésére, főként rendszerezésre, és meg kell mondanom, nagy segítségemre volt már az eddigiekben.
A magyar változatot nem ismerem, de őszintén szólva nincs is rá túl nagy szükségem.

Ha valamit nagyon alaposan szeretnék tudni, akkor a konkrét előadó oldalán keresgélek, vagy kamikaze rajongók által szerkesztett oldalakat látogatok. Egyébként nem rossz ez az allmusic.com.
Mr. Rock Creative Commons License 2006.07.02 0 0 3
Hát az tényleg rettenetes, az allmusic.com azért sokkal komolyabb és jobb.
Előzmény: :sn4ke: (2)
:sn4ke: Creative Commons License 2006.07.02 0 0 2
az allmusic.hu is megér egy misét. szánalmas egy oldal :(
Mr. Rock Creative Commons License 2006.07.02 0 0 1
Na, megvolt a kreatív nullázás, akkor jöjjön még egy jópofa dolog:
A New Model Armynál a Followers kategóriában 2 név szerepel: Sepultura és Cynic
Tombolda Creative Commons License 2006.07.02 0 0 0
n    u    l    l    a
Előzmény: Mr. Rock (-)
Mr. Rock Creative Commons License 2006.07.02 0 0 topiknyitó
Az allmusic általában elég jó referencia, de azért akadnak benne hibák és furcsaságok is. Pl. a Discharge diszkográfiájába betették egy Discharger nevű banda lemezét is.

Na szóval ilyesmiket várok ide, de szándékosan nem szűkítettem le erre a topikcímet - bár mi a fenét lehetne még az allmusicról írni?
(És persze a hibákat tessék jelezni az allmusicon is, egy idő után majd biztos kijavítják.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!