Egy lakótelep emlegetésekor a legtöbb embernek szürke háztömegek, lehangoló, sivár falak jutnak eszébe. Nem minden lakótelep ilyen. Néhány egészen kisvárosias jellegű, parkokkal, fákkal, játszóterekkel, virágokkal. Ilyen a ferencvárosi József Attila lakótelep is, amely talán a „legzöldebb lakótelep.”
Ezt a topikot a József Attila lakótelep iránt érdeklődőknek ajánlom, elsősorban a telepen élőknek, de természetesen bármely más érdeklődőnek is!
A Solati Kft borzalmas, Gyurakovics Andrea kimondottan gusztustalan modortalan paraszt lány nem tudom hogy lehet öt bárkinek is ajánlani. Semmit nem tudnak elintézni és mellette a módoruk és a hangvétele minden kommunikaciojuknak embertelen.
Nemrégi költöztünk ide a lakótelepre, de sajnos a lakcímbejelentés nem megoldható. Szerintetek van értelme bármelyik, a közelben lévő háziorvosnál megpróbálkozni, hogy ennek ellenére felvegyen a betegei közé?
Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon garázsát, tárolóját befektetőként is keresik!www.garazs.com
"Ki itt a közös képviselő?" Ha keresed egy társasház közös képvisletét, akkor ezen a térképen megtalálod. Kék színnel jelöltem azokat a társasházakat, melyeknél már sikerült beazonosítani a társasházkezelő vállalkozást, piros színnel pedig azokat, melyeknél még nem. Ha van információd, akkor kommentben vagy ide írd meg: jozsefattilalakotelep@gmail.com Köszi!
Sziasztok,segítsétek szeretnék kérni.József A.lakótelep Csengettyű utcában lakást vennénk.Kívül a házon repedések vannak.Statikussal megnézette a lakóközösség,mi lehet az oka?Ott lakó esetleg rendelkezik információval?
Ezt így a neten senki nem fogja megmondani, plusz én statikus se vagyok, de ami hálózás után így megreped, az esztétikai szempontból jobb nem lesz később sem. Kép alapján nem tűnik a festés öregnek, viszont a glettelés jó vastag volt alatta. Ha komolyan érdekel a lakás, egy alap véleményt 1-2 óra alatt nem olyan durva összegért mond egy statikus, aztán annak fejleményében érdemes tovább gondolkodni. Nyilván nem hagynak egy házat összeomlani, de a korai blokkos panelek azért nem feltétlenül probléma mentesek.
Köszönöm, beszéltem már vele, ő azt mondta hogy ezek felszíni-vakolat repedések de miután megpiszkáltuk őket, lefejtetettük a vakolatot akkor látszódott, hogy a beton tömb is meg van repedve....
Egy lakás megvásárlásán gondolkodom a József Attila Lakótelepen, Aranyvirág sétány 9. Elég szimpatikus a ház, beosztás, kilátás, állapot stb., viszont a lakás több helységében (nappali, háló, konyha) egy vonalban húzódó (vagyis a hálóban-konyhában hasonló ablaktól való távolságban található) függőleges, hosszanti repedések vannak a falon. A vakolat alatt a repedésekben salakbetont találtunk, ami nagyon morzsolódik. Az előző festéskor hálózták a felületet, azt megtaláltuk de nem tudni hogy az egész falon hálóztak vagy csak egyes részeken.
A repedés ugyanabban a vonalban megvan a lépcsőházban is.
Érdeklődnék, hogy találkozott-e már valaki ezzel, kért-e statikus szakvéleményt, megvizsgálták-e már alaposan.
Nem szeretnék olyan lakás venni ami 10 év múlva esetleg lakhatatlanná válik mert a repedések pl. kitágulnak. Itt egy kép a hálószobai repedésről.
A József Attila lakótelepen lakok. Szerintem nagyon fontos az energia megtakarítás. Én a lakást már be ledesítettem Philips izzókkal. Hogy miért ezzel, mert láttam Újpalotán lakást kiégni a rossz kínai ledtől, vagy láttam már szétesett izzót egy barátomnál. A lakás nem kísérleti terep és nem szeretném ha egy élet munkája semmivé válna. Persze tudom nemcsak Philips van ami megbízható márka, de mindenesetre az a legnagyobb izzógyártó cég. Nos amiért ezt leírom, az az, hogy a társas házaknak is el kellene gondolkozni azon, hogy a ledekre cseréljék az izzókat és ezzel pénzt takarítanánk meg. Hiszen a led egy hagyományos izzóhoz képest 90% al kevesebbet fogyaszt. Persze gondolom akkor egy pár ledes izzót el is lopnának mert van aki a közöst úgy veszi, hogy az az övé. Szégyen de van akinek ez természetes és nem akar magának vásárolni. Viszont a barátom akinél vettem ezeket a ledes izzókat a legjobb áron. Azt mondta, hogy vannak integrált áramkörös lámpák amit nem lehet könnyen ellopni. Így ezekkel is lehetne az olyan helyeken világítani. Bocsánat ha valamit nem szakszerűen írtam le de a lényeg az, hogy spórolni kellene.
minap a désin végig bilincseltek vagy 5 autót (pékségnél) , mert ugyan ott ingyenes a parkolás de a szerencsétlenek félkerékkel felálltak a járdára , amit ugye szinte mindenhol lehet a lakótelepen , de pont ott nem
Ott bukik az ervelesed, hogy nem a "tied" a haz elott az utca/ter mert az kozterulet. Vagy megvetted azt a 10 negyzetmetert az utcabol is, amikor a hazban azt a 60-at? ;-) Estefele, amikor ezek a gusztustalan videki nepek hazatakarodtak setalj el a Hurok meg az Aranyviragba, ott megtalalod azokat, akik miatt eddig nem tudtal parkolni.
Hűtlen kezelés?? Nem hangzik viccesnek sem sajnos.
Jött egy csomó kocsi jó kis zöldövezetes kertes nyugodt helyről akik ingyen használták a lakótelepünket P+R parkolónak.
Az itt lakók tehetetlenül csak tűrték hosszú éveken keresztül hogy idegen vasak túrták ki őket a házaik környékéről.
Idepöfögtek az orrunk alá, csikkeket kiöntötték a kocsi mellé a földre, szemeteltek, mindenféle olajfoltok csöpögtek ki a szutykos járművekből.
Most látszik igazán hogy fizetni egy vasat sem hajlandóak érte. Inkább gyalogolnak pár percet a metróig csak igy meg a telep belsőbb részén okozzák ezeket a problémákat.
Azt én sem teljesen értem, hogy miért nem épp fordítva van? Nappal parkolhasson bárki (akkor úgyis van hely), aztán úgy délután 4-től, esetleg 6-tól már legyen a lakóké a terep. Nyilván a közteresek munkaidejével nem vágna egybe, csak hát ez így nem tűnik egy optimális megoldásnak. (Teszem hozzá, a szándékkal egyetértek; egy parkoló szerintem is elsősorban az ott lakóké.)
Parkolonak. Most kicsit beljebb nem tudnak megallni, nagy eredmeny. :-) Akkor is pazarlas egesz nap uresen tartani ezeket a helyeket, hogy este kozvetlenul a lakasa elott parkolhasson kozteruleten barki.