Egy-egy kifütyülés viszont senkinek sem árt. Különösen, ha mint Orbán tette annó, más dicsőségéből akar lopni magának...
(Megjegyzem: könyhéten Gyurcsánnyal, Orbánnal meg ilyenekkel dedikáltatni elég primitív dolog. Miért kell nekik a könyvhétre pofátlankodniuk? Persze, ha már ott van Bayer Zs. meg a többi ilyen, akkor mindegy.)
Az egyetlen vigasz, hogy a legjobban épp a Gyurcsányista segghülye maszophívő nyuggerek fognak a legjobban szívni a ma bejelentett adó és energiaááremelések miatt. Szerintem ha van egy kis maradék eszük nem az újabb GYurcsány vezér imázsépítő könyvre költik a kamastostul visszafizetendő 13 havi nyugdíjukat. :DDDD
Azért ez nem ugyanaz, mert Debreczeni József egy ismert, népszerű publicista, és jónéhány könyve jelent meg különböző kedvenceiről. Tehát neki helye van a Könyvhéten. Hogy elvitte a főszereplőt, hát az udvariasság meg promóció és emeli a Könyvhét fényét.
Míg ha valaki a beszédírói gyöngyszemeiből hozat össze egy politikai reklámbrosúrát, és a saját neve alatt házal vele a történelem zsákutcáján, hát az egy hazug, önhitt pojáca.
Hű erről meg hogy a D. meg a Gy. együtt dedikált a könyvhéten - eszembe jutott hogy milyen lárma volt hogy a könyvhét az irodalomé meg azOrbán húzzon el onnan a politikával.
Na de alig láttam olyat - amit ne pont úgy csinálnának. Kivétel hogy nem szerdán - hanem kedden van a min.elnöki rádióinterjú. Mert azért ez nem ugyanaz.
Szerintem ebben nincs igazad. Mármint abban, hogy a könyvhetet nem a pórnép látogatja..... mindannyian meglepődnénk szerintem azon, hogy egy átlagpolgár mennyivel többet költ könyvekre, mint a felsőbb ezer.....:)))
Bekiabálások között dedikált Debreczenivel Gyurcsány 2006. június 10. 17:01
MNO Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Debreczeni Józseffel közösen dedikálta a politológus Az új miniszterelnök című kötetét a 77. Ünnepi könyvhéten szombaton délután Budapesten. A dedikálás alatt a téren rendőrök járőröztek és civil ruhásbiztonsági emberek voltak láthatók, többen bekiabáltak a kormányfőnek.