Keresés

Részletes keresés

fz70 Creative Commons License 2006.06.09 0 0 1
"Nem 0 különbség is van..." Ezt hogy érted???
Előzmény: Kilroy (0)
Kilroy Creative Commons License 2006.06.08 0 0 0
Nem 0 különbség is van KORRUPCIÓ és korrupció között...

A topikod ellenben a topiklistában is látható immár, én is ott találtam rá.
Előzmény: fz70 (-)
fz70 Creative Commons License 2006.06.08 0 0 topiknyitó

Hallgattam ma este az egyik tv hírműsorát (hallgattam, mert közben a gépet nyüstöltem), ippen arról beszéltek, hogy vádat emeltek a korrupt KÖZTERÜLET-FELÜGYELŐK ( ezentúl K-F )ellen.

Mint tudjuk kis hazánkban az egyik legnagyobb probléma, hogy a K-F-k rohadt mód korruptak, és ez veszélyezteti kis hazánk GDP-jét, megítélését, NATO tagságát, ill. az EURO bevezetését!

Ezek a szemét, korrupt K-F-k nincsenek tekintettel semmire! Óriási összegek cserélnek gazdát minden áldott nap.

Sógor, koma, jóbarát csak gyarapszik a mi kárunkra, mi meg csak megyünk tönkre, mert ezek a K-F-k kiszipolyozzák még az árvák könnyit is (sőt meg is isszák)!

OK!

Én is hallottam már korrupt K-F-ről.

De mintha nem ez lenne a legnagyobb probléma... De csak ezeket a szerencsétleneket lehet megfogni "titkos megfigyeléssel, lehallgatással, rajtaütéssel"?!

Közben, aki benne tud lenni a KORRUPCIÓBAN, otthon röhög a híreket nézve, és csendben kiszámolja, hogy egy nap alatt többet kaszált, mint a korrupt K-F egész életében keres.

Ill. keresett volna, mert azt a 2-3 évet ne számoljuk, amit közpénzen fog eltölteni egy belülről erősen kilincshiányos helyen.

Tanulság?!

Van?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!