Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam,hogyha bármilyen változásról,járműbeszerzésről,vagy friss bkv-s hírről tudtok,itt oszthatjuk meg egymással!Képeket is szívesen várok!ÜDV:FLR-726
A kedd délutáni eső miatt több villamos- és trolivonalon nem közlekednek a járművek - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel. Jelenleg nem jár Budán az 56-os, 59-es villamos, Pesten a 3-as, 12-es, 14-es, 30-as, 28-as, 37-es, 50-es, 62-es és 69-es villamos. Nem jár továbbá a 70-es, 74-es, 75-ös és 79-es trolibusz.
A 13. kerületi Béke téren óriási torlódás alakult ki, több helyen térdig ér a víz, emiatt több autó és egy villamospótló busz is elakadt.
A fődiszpécser elmondta: az eső folyamatosan esik, és a forgalmat mutató kamerákon azt is látják, hogy a csatornák már nem tudják elnyelni a vizet, így azokból már kifelé folyik az esővíz.
A Fővinform ügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a vihar miatt jelentősen lelassult a közlekedés a fővárosban. Elromlott közlekedési lámpát az Oktogonnál, a Dózsa György úton a Vágány utcánál, valamint a Rottenbiller utca és a Wesselényi utca kereszteződésében jeleztek.
A Moszkva tér környékén a Margit körúton az úttesten áll a víz, sok helyen van torlódás.
"A 2-es metró vonalára a szerződéskötéstől számított 2 éven belül kell az első szerelvénynek megérkeznie, a harmadik év végére pedig mind a 22 darab szerelvény leszállításra kerül." (bkv.hu)
Meg ugye 2007-ben még bőven lesz még felújítás, szóval "felesleges" lenne már 2007-ben jönniük.
Üdv! Ennek a topiknak nem túl sok értelme van! Már így is annyi tömegközlekedéssel foglalkozó fórum van, hogy nem lehet követni! Például az én személyes környeztem az Csongrád-megye, de itt is van kapásból topik Szeged tömegközlekedéséről kettő, van külön a szegedi bengálikról, van a 911-es Tatra-ról meg a KT4-ekről. Ez öt, plusz még volt régebben másik is. Na most Pesten meg gyakran az egyes járatoknak is van saját topikjuk, szóval én elég szkeptikus vagyok ezzel a kezdeményezéssel kapcsolatban. Ha meg új hír van az valahol elhangzik úgyis a pesti tömközös topikok valamelyikén,talán nem kellene még tovább darabolni! Amúgy tudtommal van újdonság BKV fronton épp elég és másutt van is szó róla. Csak egy kis exbkv-s hír, hogy BPI-752 már dolgozik Szegeden néhány napja, ha esetleg valaki nem tudná, elég jó buszocska lett belőle, így "Classicosítva".
Ezt a topicot azért nyitottam,hogyha bármilyen változásról,járműbeszerzésről,vagy friss bkv-s hírről tudtok,itt oszthatjuk meg egymással!Képeket is szívesen várok!ÜDV:FLR-726