A kaszkadőrök veszélyes világába kalauzol a szolnoki Hagyó Tamás, álommunkáiról is mesél.
Mindenkinek megvan a maga „sztorija”, azon az úton, ami idáig hozza. Hagyó Tamás kaszkadőr jó és rossz élményekről, rajongott szakmájáról is mesél.
Hagyó Tamás kaszkadőrnem mindennapi foglalkozást űz, mely a legkevésbé sem veszélytelen. Sokféle válasz létezik arra, hogy az ember fia miért adja ilyesmire a fejét, sőt arra is, hogy az ember lánya miért tesz így.
Tamás saját példáján keresztül igyekszik megválaszolni a témával kapcsolatban felmerült kérdéseket.
Az Egyesült Államok-beli iskola után aztán felgyorsultak az események Hagyó Tamás körül.
Szerepet kapott egy angol produkcióban készülő, Magyarországon felvett I. világháborús filmben, jelenleg is forgat a közelmúltban a TV2 által vetített Katedrális filmsorozat második évadján — a főszerepet Donald Sutherland alakítja — és a legfrissebb felkérésként az Asterix újabb epizódjában alakít egy gall harcost
Tehetsége ember, és ennek ellenére máshol keresi a jövőt. Látva őt, nem fogja feladni és Ausztrália után eljut Los Angelesbe.
Miért van az, hogy a fiatalok előtt a külföld jelenik meg?
Miért nem törekszik a kormány, hogy itt biztosítsa minden fiatalnak a jövőjét, és ne kelljen elmenni és megélhetést keresni, találni, messzi idegenben?
nem az Íreknél/Skótoknál van? Mintha úgy olvastam volna, talán a Néplapban. Mondta,hogy olyan autókat törnek össze, amiket itthon simán használnak még:)
Sok sikert kívánok neki egyébként! Rá valóban büszkék lehetünk, nem egy Debreceni Zita kategória szerencsére.
Szeva! Hát nem akarlak elkeseriteni de voltak ijen rendezvények nem is kevés. De a háttér kevésnek bizonyult a sponzorok nem tolongtak és Tomi barátom beleunt a keresgélésbe. Kiment angliába és másfél honap után a Leg Keresetebb kaszkadör csapat tagjaként járja a világot. Ö is Montival kezdte.....
Szia Papir ezek nem MBIs rendezvenyk Van ien Szolnokon?? En Szlovakiai vagyok csak lejottem ide dogozni ha van ien rendezveny megirod?? mikus.imre.team@freemail.hu ra koszi.