A sok mocskolódás után sem azt a következtetést vonták le a véresszájú Fideszesek, hogy kulturáltabban kellett volna politizálni.
Inkább összegyűltek egy közös WC-ben!
az ildiko nem volt ketseges. ami ketseges az az volt hogy az annamaria hasznalata tudatos volt e vagy lapszus. ez solannal meglehetosen kiderithetetlen, de en a jobbindulatu lapszus mellett szavazok.
amit hallottam ildikotol a radioban az a vegtelen indulatossag volt, mar magaval a teennyel szemben hogy a klub radioban kell megszolalnia, hogy ott van merszuk ot, pelcznet kerdezgetni. a szovege demagog volt.
mondom magamnak hogy kosa lajos biztosan jobb. erre hallom ot is, kerdeznek tole valamit, mondjuk hogy ugye szepen esik a ho? erre elkezdett beszelni es cca 2 perces folyamatos, belekerdezes nelkuli szoveget mondott a nemzethalal opuszat vazolta fel. a riporter, vicsek ferenc, nem erkezett kozbekerdezni, hogy ez a kerdes MOST nem merult fel. a hab a tortan hogy a riport elejen, komolyan lenyomta a riportert hogy hogyan kerdezhet tole barmit forras nelkul es neki mi koze lenne ahhoz hogy a fidesz kuldottek nem mentek el a kongresszusra. mondott valamit a helyi mezogazdasagi munkak beindualasarol es a papa lengyelorszagi latogatasarol (ezt persze csak en talaltam ki) vicsek ur azt sem kerdezte meg hogyha most a kuldottek 40%-a nem jelent meg, akkor ez neegy eeve hogy volt? persze egy riporter nem mer, nem akar es sajnos nem is tud ertelmes kerdeseket feltenni, normalis parbeszedre SZORITANI a riportalanyokat.
ha ilyet tenne valoszinuleg soha nem lehetne riporter.
reggel belenezek az ujsagba es azt latom hogy pelczne. eszembe jutott az irastudok felelossege.
meg az hogy nevekkel nem jatszunk. mert barki jatszhat a mi neveinkkel is.
a helyzet sokkal tragikusabb ha nem jatszottunk a nevekkel (en ugyan biztosan nem) es tenyleg ilyen hulyek vagyunk!
az esetleges szandekossagot meg nincs kedvem minositeni. a dorgedelem csak annak szol hogy ennyire hulye nem lehetek hogy a helyes verziorol egy beiras hatasara lemondok.!
Egyenlőre nagyon kevés az információ. Várjunk egy kicsit türelemmel. Biztos lesznek történések. Ne add fel. Az eü-n nagyon meglepődtem. Az előzetesekben talán itt volt a legnagyobb távolság a koalában. Nem tudom elképzelni, hogy milyen kompromisszummal jön ki a 2 fél, és hogy az új fiú elképzeléséből mi maradt. Most jó éjt. Én L.
nekem van egy olyan erzesem hogy torokot fogtam nem enged...
mivel utolag lemertuk hogy az orszag balra szavazott (volna) igy ujra fel kell vetni hogy lehet hogy medgyessyvel is nyerhetett volna a baloldal.
tortenni a gyurcsany kormany alatt nem TORTENT semmi. ketsegtelen hogy erre ido sem volt, de a 'rossz' folyamatok ugyanugy 'rossz' folyamatok voltak.
a propaganda tevekenyseget, megjelenest, lelkesedest 5-re kell ertekelni, de a valosagos vilagban nem tortent semmi.
az orszag meg baloldalra szavazott.
most viszont van keet duplabeszedu vezetonk.
amikor medgyessy fantazialt a parlament atszabasarol akkor mindenki itt horgott hogy mekkora balfasz. MOST mirol is van szo? hat mirol masrol mint a parlament atszabasarol. es senki egy budos szot nem szol hogy nem eer a nevem.
az egyetlen pozitivum amit latok hogy az szdsz feelig meddig kezd a helyere kerulni. persze ha a volt es a leendo eu minisztert osszehasonlitom, akkor ugy erzem mintha a szakadekba rohannank.
Még 1. Nem ellenük beszélek, csak a véleményemet fogalmazom meg. A bal oldalon is van baj, és nem hibátlanok, de - én is érzelmi alapon - kevesebbet szapulom, és inkább védem őket. A balon a belső ellenzék az egyik oka az inkonzisztenciának.
Igen. Az üldözők és az üldözöttek közé odaállítja Schmidt Máriát, Selmeczi Barbiebabát meg Szalai Annamáriát, és így szól: továbbüldözés csak az ő testükön keresztül.
engem a masodik vonal is meglehetosen elszomorit. talan jobban mint orban viktor maga.
de semmi szukseget nem erzem hogy ellene/ellenuk beszeljek. oldjak meg a gondjaikat onmaguk, megmondom oszinten a baloldalon egyre tobb gondot, inkonzisztenciat laatok.
ami lassan mar baloldali letemet veszelyezteti.
fogalmam sincs mit csinaljak de valoszinuleg a fideszes fopolgarmesterjeloltre leszek kenytelen szavazni. tisztan/pusztan erzelmi alapon.
megjegyzem, hogy szerintem a tanaremberek 65%-a jobbos es fideszes. talan kompenzalni akarnak hogy eleeg husegesen kiszolgaltak az elozo rendszert. az egyhazi iskolak SEM szukolkodnek tanarakban...
tehat ha mindegyik fideszes a tobbi meg melyen kussol akkor mirol is beszelunk?
Jó, persze, hogy megtanultak irni-olvasni, mert akkor nem képolvasás volt, szótagolni is lehetett, és szépírást is tanultak (zsinórírás?). ))) Én akkor még nagyon gyerek voltam, de idős ismerőseim meséltek róla.