Volt néhány átlagos rész, de a Wilson már egész jó (Wilson próbálkozik feltakarni House-hoz :)), és a 10. mindent vitt. Máskor is várathatnak kicsit nyugodtan, ha ilyesmit akarnak összehozni. Wilson és a leánykérés. :DD
Azért a Chase haja-poén is ott volt, és a duclingok vs Foreman sztori is. Máskor ennyi ötletet tíz részben összesen nem tudnak kiagyalni.
(Szegény Ethan Embry. A Sweet Home Alabamában nagyon bírtam.)
Azért az irodai beszélgetés se volt rossz. :)) Time after time ;))
/Taub annyira hiányzik,hogy kb. most esett le,hogy egy ideje már nem szerepel :DD Na most néztem az imdb-n,hogy a következő részekben már újra szerepel meg 13 is brrr :(( /
Kedvenc sorozatom a Jóbarátok után :) Eleinte zavaró volt Kulka János hangja, de rá kellett döbbennem, hogy talán még jobb is, mint Szakácsié volt (Isten nyugasztalja). A tegnapi részben is voltak szép beszólások :)
Hát én még most se hiszem el, hogy a második legnagyobb shipem csak így out of the blue beteljesült :D:D:D Lucas a 2. kedvenc szereplőm, és egy évadhossz óta olvadozom, milyen édesek voltak Cuddyval. Hűha. Nem hiszem, hogy ezzel vége lenne a Huddy szálnak, pedig szvsz nagyon erőltetett. Viszont a Blackadder kikacsintás a "House! Nineteen-eighties!"-zel naaagyon jó volt :))
Mi lett volna. :) A kósza hírek szerint nem ő lesz a távozó csapattag.
Ha nem ilyen a háttér, még élveztem is volna, végre fontos volt a beteg is (az apukának legalábbis :)), House-t kicsit szórakoztatták némi ezotériával. Amúgy meg olyan volt, mint az Okos Kata, dolgozott is, meg nem is, orvos is volt, meg nem is, főnök is volt, meg nem is. :)))
Úú, ez most zúzott. House vonala a szokásos, amiért eddig néztem, most pedig már arra is kíváncsi vagyok, mi lesz Chase-el. Nagyon belecsaptak a lecsóba.
Auu, ez a 3. rész... Nem kéne ekkora méretű erkölcsi kérdésekkel nyomorítani a nézőket, főleg nem úgy, hogy az a drága kölök nem csücsül máris a legsötétebb tömlöc mélyén. Ilyet egyszerűen nem lehet. A kórházat és a sorozatot ezen a ponton akár be is lehet zárni. Jaaaj, ezért kár volt...
Pedig milyen ígéretesen indult az igazi, hamisítatlan, régi team. Nosztalgia ON ezerrel, House "nem beszélős" műsora teljesen jó volt...
No surprises :)) http://www.youtube.com/watch?v=gQmlsmOZl6c&feature=related Az hittem ez lesz az új főcímdal :) A dupla első rész tetszett,de a második bemutatta,hogy a dolog nem működik House nélkül.
Hehe. Percekig azt hittem, másik filmet nézek. :)) Na jó, hát ez egy átmenet volt, felejtsük el gyorsan. Foreman sose érdekelt, mint ahogy House főzési képességei se tudtak felizgatni. :) Azért a kutya jó volt. :D
Mondtam már, hogy szeretem a House-t? És hogy Hugh-nak az elkövetkező nyolc évben csupán ezért a két epizódért simán járna az Emmy? Vazz...nem tudtam utána aludni. Szeretlek, Hugh!!!!! :DDDD
És itt van újra, és nézzétek hamar-hamar. :)) Ekkora elvonás után mi más is lehetne, mint jóóóóóóó! Juszt se adom elő a kifogásaimat némi nyáltenger ügyében, hanem imádom, és vissza fogom nézni, és áááááá. :)) Franka Potente és az a tündéri Patrick-kölök a Men in Trees-ből meglepi volt, és jöjjön már a következő hét!