Keresés

Részletes keresés

Caipi Creative Commons License 2007.07.13 0 0 25

Láttam étlapjukat, de a nyelvezet elég volt ahhoz, hogy ne akarjak rendelni tőlük...:-) Láthatóan a nem polgári családban felnőtt fiatalok a célközönség.:-)

Egyébként milyen furcsa ez az ízlések-és-pofonok dolog... a linkre rámenve aztán olvasgattam több tesztet is, és a Gastroyalt teljesen lehúzták, én meg évek óta azt eszem (jó ideje általában a fitness-kajákat), ja és újabban ugye a Jokerfood is ők, és abszolút jól elvagyok vele/velük. A Foodexpress nekik jobban tetszik, nekem nem jött be, erős mellékízt érzek a kajáikon. A Teletálért először én is odavoltam, hogy hú, micsoda házias ízek, de szerintem sokkal rosszabbak lettek menetközben, és olyan szárazak az ételeik, mint a dög. A Totalfood - ugye az a Béres Alexandra-kajás? - jó, de nem különlegesen jó, viszont a többiekhez képest drága.

Előzmény: lmrck (22)
lmrck Creative Commons License 2007.07.13 0 0 24
melyiket?
Előzmény: szimba10 (23)
szimba10 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 23
Egyszer azért kipróbálom
lmrck Creative Commons License 2007.06.13 0 0 22
a velvet teszteli anyuci főztjét, mondjuk a szokásos béna velvetes stílusban, de azért egy elolvasást megér
lmrck Creative Commons License 2007.05.17 0 0 21
mekkora egy köcsög ez a totálfoodos, "szándékos károkozás", "hitelrontás". barom.

http://index.hu/homar/index.php?p=4836&more=1&c=1&tb=1&pb=1
lmrck Creative Commons License 2006.07.16 0 0 20
azt nem értem, a totalfoodnál miért nem lehet a két nappal későbbi munkanapokra rendelni, mint a többieknél? most elbuktam a péntek 16 órás lapzártát, erre már nem is rendelhetek tőlük a jövő hétre, úgyhogy marad a konkurencia, kedves totál család
Caipi Creative Commons License 2006.07.06 0 0 19

Akkor ha a kettő ízlik, azt is beiktatom, de már rendeltem.

Kell a változatosság...

Előzmény: lmrck (18)
lmrck Creative Commons License 2006.07.06 0 0 18
nekem személyes kedvencem a total család hortobágyi palacsintája
Előzmény: Caipi (17)
Caipi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 17
Jövő hétre már kinéztem két wellness-kaját tőlük kísérletképpen, kiváncsi vagyok...
Előzmény: H_G (16)
H_G Creative Commons License 2006.07.05 0 0 16
Ma megint rendkívül finom volt a Buday menü :) (Marokkói köfte-fasírtok nagyonhagymás salátával-pitával és chilis szósszal, meg diós golyók édességnek.) Hétfőn is igazán príma volt, szilvás bárány sáfrányos rizzsel, ez a marokkói hét nagyon bejön nekem!

Viszont ugyanaznap estére székely csülkös bablevest kértem, az olyan sós volt, h. alig lehetett megenni -- igazából ez az egyetlen komoly gondom a Totalfooddal, a húsos leveseik gyakran el vannak sózva. (De nem olyan gyakran, h. teljesen kihagyja az ember ezt a műfajt.) Már reklamáltam is emiatt egy párszor telefonon, de nem javult a helyzet semmit.

Caipi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 15

Én sok-sok éve a FoodExpressz-el kezdtem, de pár éve egy soroksári munkahelynél áttértem a Gastroyalra. Mikor leszoktam a cigiről, akkor annak is a fitness-részlegére. (Na akkor két hét alatt fogytam négy kilót.) Én nagyjából elégedett vagyok velük, tudom, mi az az egy-két dolog, amit jobb nem rendelni. Mivel nemrég elmentek (nekem) kicsit túl reform-irányba, így kipróbáltam újra egy hétig a FoodExpressz-t, de abszolút nem ízlett, általános mellékízt éreztem. Mi ebből a tanulság: ízlések és pofonok...

A kollégáim egyébként  a TeleTáltól rendelnek, azt is próbáltam már, nagyon finomak a kajáik és nagy adagok (de kalóriaspórolni nemigen lehet velül). A CityFood is jó, egy másik kolléganő onnan fogyókúrázik, de nem túl nagy a választéka. Ezt a TotalFood-ot viszont mindjárt meg is nézem....:-) 

lmrck Creative Commons License 2006.07.04 0 0 14
a total food fedőfóliáit egyre nehezebb leszedni
lmrck Creative Commons License 2006.05.25 0 0 13

anyuci egész jó bringa

lmrck Creative Commons License 2006.05.24 0 0 12

kíváncsi vagyok, rajtam kívül hányan tartották jópofának azt, hogy az anyu főztje rendelés kifizetésekor annyi írtak a pénzes borítékra, hogy "anyu"

egy fontos kérdés, szerintetek mennyire káros a műanyag dobozban mikrozni, illetve abból fogyasztani az ételeket? (mármint nem a mikroból, hanem a dobozból)

Tokaji Faszú Creative Commons License 2006.05.22 0 0 11
Én a Food Expressztől soha a büdös életben semmit nem rendelnék.
A futárjaik olyan elképesztően bunkó stílusban közlekednek, hogy az valami hihetetlen. Többször összetörtek volna már, ha rajtuk múlik. Egyszer, ha lesz érkezésem, írok is a cégnek, hogy az imázshoz ez is erősen hozzátartozik, nem csak a kaja meg az árak.

Zsoldos Creative Commons License 2006.05.22 0 0 10
Reg rendeltem mar. Akkor azt hiszem Don Roberto pizzeriabol :) Vagy az nem szamit?
lmrck Creative Commons License 2006.05.22 0 0 9
nekem volt egy-két gastroyalos kedvencem (mondjuk nem a fitnesszrészlegből), főleg a főzelékek közül, de általában a leves-főétel-desszert kombóból valamelyik tétel mindig csalódást okozott
Előzmény: lilly67 (5)
lmrck Creative Commons License 2006.05.22 0 0 8

azért szeretem a total foodot, mert náluk a hangzatos nevű ételek is jól néznek ki, ráadásul finomak is, más cégeknél általában csalódást okoztak a hasonló rendelések (pl. pikáns báránysült carcassonne-i módra, aztán volt benne egy szelet sült, mellette rizibizi)

sajnos mára nem rendeltem semmit :(

Előzmény: H_G (7)
H_G Creative Commons License 2006.05.21 0 0 7
Én múlt szept. óta rendelek a Totaltól, nagyon meg vagyok velük elégedve! (Többféle menüből válogatok, de leggyakoribb a low-carb "U".) 10 pontból, mondjuk, 9, mert a húsos leveseket el szokták sózni.

Asszonykám is tőlük rendel (az Euro-Foodtól tért át, akik fitnesszebédben jók voltak, de a kisebb étkezéseket elég vacakul oldották meg, méghozzá drágábban is). De ő a szomszéd kerületben dolgozik és náluk a szállítás nem olyan jó, gyakran csak ebédidőre jön meg a menüje (pedig tízórai is van benne, elméletileg 10-ig meg kéne érkeznie!) Az enyém mindig ott van már 8-kor.

"az internetes rendelést előző péntekig el kell küldeni, különben bukom az egész hetet."

Akkor telefonálj, úgy még a folyó hétre is lehet rendelni!
Előzmény: lmrck (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.21 0 0 6

sziasztok

várpalotai vagyok,kb 2éve rendelünk a totalfoodtól.egy fehérvári taxis horja,kb 600-700 adagot hoz,a város másik részén meg egy másik futár.

minden nap fél 10kor itt a kaja,szüleim menüsort rendelnek,én meg összevissza válogatok(380-550forintos katagóriában),levest nem kérek,nem vagyok leveses.

előtte kb 1990-től étteremből hordtuk a menzát,legutoljára egy utcányi távról.

na,oda csak déltől lehetett menni,akkora volt az adag,amekkorát a szakács gondolt néha.

itt még az se gond,ha elmegyünk otthonról(vagyis a szüleim,mert én reggel elhúzok dolgozni),a teraszon ott egy ládika,benne a termotáska+jégakku,és akár 17-18-ig is kihúzza benne estig a kaja +35fokban is.

szóval elégedettek vagyunk velük.a foodexpresst még nem próbáltuk,bár ők is járnak ide,meg van egy helybeli cég a kuktataxi,de őket se próbáltuk még(nem váltogatunk 3hetente)

lilly67 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 5
Kipróbáltam a Gastroyalt, a fitnesskajái úgy mentek a szemétbe ahogy kell. Számomra ehetetlenek voltak. A Foodexpress-nél viszont ehetőek és finomak a kaják. Két éve kb. egy másfél éves időszakot velük csináltam végig, akkor is jók voltak.
rem-ember Creative Commons License 2006.05.21 0 0 4

Minden szempontból jó és finom a Totalfood ! A kiszállítás pontos, rugalmas  (lehetőség van adott napon a megszokottól eltérő időpontot megbeszélni a kifutóval) korrekt, kb. másfél év alatt egyszer sem történt keveredés vagy tévesztés.

A kifutó(k) - néha helyettes van - udvarias(ak).

Két különböző városban, valamint munkahelyen és idehaza is kipróbáltam - esőben hóban, fagyban is lehetett rá számítani.

Még a mennyiség is elfogadható - bár a jóból sosem elég... :))))

Csak dícsérni tudom - BEVÁLT !

Előzmény: lmrck (-)
lmrck Creative Commons License 2006.05.21 0 0 3
róluk még nem is hallottam sajnos
Előzmény: Coma (1)
Coma Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2
A főzelékfalu v. hogy hívják meg a fél fogamra sem elég (nem vagyok bélpoklos!) - őket nem ajánlom :)
Coma Creative Commons License 2006.05.21 0 0 1
A Lagúna nem 0 adagokat ad - és 99%-ban finom is, én őket preferálom.
lmrck Creative Commons License 2006.05.21 0 0 0
na, remek lett a topikcím.
lmrck Creative Commons License 2006.05.21 0 0 topiknyitó
kíváncsi lennék, kinek milyen tapasztalata van az ételszállító cégekkel. én régebben a food expresszel indítottam (munkahelyre rendelek), aztán - miután kicsit ráuntam - áttértem a gastroyalra, melyről később a total foodra nyergeltem át, jelenleg anyu főztjétől rendelek, erről még nem sokat tudok elmondani, majd csak pár hét után. általában variálgatok, két-három hétig rendelek egy cégtől, aztán visszaugrom egy másikra (a fe-t kivéve, tőlük olyan hosszú ideig rendeltem, hogy most egy ideig szüneteltetem)

eddig a total fooddal vagyok legjobban megelégedve, leszámítva azt, hogy az internetes rendelést előző péntekig el kell küldeni, különben bukom az egész hetet. ellenben a gastroyalnál két nappal későbbre bármikor lehet rendelni, ez plusz pont kőbánéknak, ráadásul ők nem rontják el a számlát, mint a total food. utóbbiak néha jól meg is kutyulják a rendelést, előforult már, hogy valami tisztítókúrát kaptam jó kis pöri helyett. választékban és minőségben a tf orrhosszall vezet (a nemzetek konyhája remek), bár anyu főztje is ígéretes, ők még csak nemrég indultak.

a food expresszel kb. másfél éve nem találkoztam, érdekelne, változott-e valamit. a tőzsdefutárt sajnos még még nem próbáltam.

(igen, láttam, hogy van food express topik)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!