Keresés

Részletes keresés

szomorce Creative Commons License 2007.05.16 0 0 12

Dátum: 2007. máj. 16. Szerda 11:48:38

Feladó: <A onmouseover="readQuickLayer(this, this.id, true, 'hirek@baratikor.com','www.baratikor.com');" onclick="parent.outerOpenWrite('write', 'hirek@baratikor.com', 'www.baratikor.com','','','read');" onmouseout="QuickLayerShown = setTimeout('HideQuickLayer()', 10);" href="http://www.baratikor.com ">www.baratikor.com <hirek@baratikor.com>

Tárgy: Baratikor.com bemutatja: INGYEN SMS Melléklet:

Baratikor.com bemutatja: INGYEN SMS   2007-05-11

Kedves Barátunk!

Még könnyebbé szeretnénk tenni a buliszervezést, udvarlást, pletykálást, kapcsolattartást akkor is, ha a másik fél nincs számítógépközelben.

Mostantól NAPI 30 SMS-t küldhettek ingyenesen (tehát havi kb. 900 db-ot) bárkinek a baratikor.com rendszeréb"ol!

Használata egyszer"u:

Akinek tudod a számát, egyszer"uen egy telefonszám megadásával küldhetsz SMS-t.
Akinek nem tudod a számát, de egymás ismer"osei vagytok, annak a neve beírásával címezheted meg az üzenetet.

Ami legjobb, hogy a Te számoddal küldjük el az SMS-t, tehát a címzett úgy látja, mintha a telefonodról küldted volna.

Hogy mit kezdesz a havi 900 SMS-sel, az a Te dolgod, (elküldhetsz egy diplomamunkát, egy film szövegkönyvét, 3000 lottószelvény tartalmát, de akár kidumálhatod az iskola minden tagját is...)

Próbáld ki, és ha tetszik, add tovább a hírt egy meghívó kíséretében!

Üdvözlettel: a Baratikor.com csapata

UI: A szolgáltatás ingyenes, mindkét fél részér"ol kötöttségek nélkül kínáljuk, béta verzió, ezért hibák el"ofordulhatnak, de nem jellemz"o :)

Ha nem szeretnél további híreket kapni ebb"ol a hírcsoportból, akkor kattints a következ"o linkre:

Ha nem sikerül leiratkozni, másold be a fenti linket a böngész"od címsorába.

Magyar Néphadsereg Creative Commons License 2006.10.31 0 0 11

Énis kaptam egyet ugyan ettől 'foldiviktoria' kb.1 hónapja aztán kidobtam.

Előzmény: szomorce (10)
szomorce Creative Commons License 2006.09.30 0 0 10

Kaptam egy meghívót innen:

http://s3.www.tvn.hu/

Csak nem tom kitől...

Illetve tőle:

'foldiviktoria'

Szöszyyy Creative Commons License 2006.08.10 0 0 9
ja ja :-)
Előzmény: B.Denes (7)
Törőlt_nick Creative Commons License 2006.08.09 0 0 8
mekkora faszságok ezek a szájtok istenem...
B.Denes Creative Commons License 2006.08.09 0 0 7
Ha valakinek kell PPL meghívó: http://meghivo.uw.hu
k.mihaly Creative Commons License 2006.06.12 0 0 6
Sziasztok!

A pár hete indult magyar fejlesztésű www.inneoo.com MIRO nevű közösségépítőjébe most meghívó nélkül is be lehet jutni sima regisztrációval. Próbáljátok ki, megéri, szerintem jobb mint a myvip és az iwiw, ráadásúl még a skin-jét is le lehet cserélni :-) (a myVIP designja már kiégette a szemem)
hexo Creative Commons License 2006.05.22 0 0 5
és hány ilyen topik lesz még?
Előzmény: Mega Tróger (-)
riceruca Creative Commons License 2006.05.21 0 0 4
Sziasztok!
Szerintem akárhány lesz is, az iwiw lesz mindig a legsikeresebb, mert, bár voltak előtte hasonlók, Mo-on ez volt az első, és az iwiw-nek 100000 külföldi használója van már (bár valahol már azt is hallottam, hogy 400000...). Amúgy nem látom sok értelmét. A személyek "meghamisításával" kapcs. meg csak annyit mondanék, hogy nagy mázlista az, akinek ilyesmire van ideje...
Tombolda Creative Commons License 2006.05.21 0 0 3
A készítők minden bizonnyal. Akkor készítek én is egyet.
Előzmény: Tombolda (2)
Tombolda Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2
Kik a legelsők?
Vajk Creative Commons License 2006.05.21 0 0 1
nem gáz ez?
Mert valaki simán kinéz magának egy embert az iwiwről és lemásolja magűának, az ismerősei meg nem tudják, hogy az nem az igazi, hanem csak egy másolt karakter.
Leveleznek vele, elküldhetsz bárki ismerőst az anyjába, jó nagy zűrzavarokat okozva ezzel

hexo Creative Commons License 2006.05.21 0 0 0
több mint 0
Mega Tróger Creative Commons License 2006.05.21 0 0 topiknyitó
ppl.hu - még 1 iwiw.

Hány darab lesz még?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!