Ha vkinek van egy 30k-s tévéje, azt még vhol megértem, h feketén keres dekódert, de egy több milliós tévéhez finoman szólva is érdekes ... vettél volna 106 centist, azon még élvezhető a tévéadás és előfizetésre is maradt volna lé :-)
Mióta nyitottam a topikot azóta már vettünk egy plasma tv-t, és mivel az ÖSSZES csatorna rettető rossz minőségben jelenik meg a másfél méteres tv-n ezért egyáltalán nem nézek TV-t. Csak "veszek dvd"-t (dc, torrent) és azokat a filmeket nézem :)
HBO feketén már csak a soros rendszerű kábelhálózatokon elképzelhető, amik főleg vidéken jellemzőek, kisebb településeken.
Én sok éve nem találok rajta semmi olyasmit, amiért nézném, és számomra egy filmcsatorna nem így néz ki, nem használ pl. bazi nagy station id-t, a korhatár karikáról nem is beszélve (tudom hogy utóbbit muszáj, de meg lehet azért kerülni).
A nyugati filmcsatornák nagy részén semmi felirat sincs.
Nekem is ment vagy 3 évig úgy hogy alig néztem belőle vmit, csak a lustaság miatt nem mondtam le meg reménykedtem. Azóta néha kódolatlan napokon ha odavisz az unalom, csak megerősödik bennem, hogy nem kell.
Ma már a legtöbb helyen csillagpontos a hálózat, a lépcsőházban, vagy akárhol elhelyezett dobozban állítják be, hogy milyen csomag menjen hozzád. Úgyhogy az HBO-szűrő nem megy, mert csak azt lehet kiszűrni, ami a kábelen rajta van.
Régen vettem a kocsmában egy picinyke kütyüt 1500 Ft-ért, azzal simán bejött. Aztán egyszercsak nem jött be. Azt mondják, minden budapesti kerületben más kell. Egy VI. kerületire vevô lennék... (1500-ért.. Na jó, legyen 2000...)
Feketén fogni?? Minek? Én szerződtem velük, októberben jár le az 1év amíg tart a rabszolgaság aztán mondom is le. Összesen nem volt 6 olyan film amire azt mondhatnám: na ez jó volt. Nagy rakás bullshit az egész. Ingyen se kéne...
én korrektúl fogom a hábéót, fizetem, de, jön a többi sport 1 2, diszkóveri, meg vagy 5, amik kódoltak, ezek csak úgy hanggal, a tv kártyán keresztűl, a kép úszik, de van valami törőprogi ami kiveszi a pc-n, de nekem nem ment, valami "DScaler" és csak fekete-fehér, de nem történt semmi, lehet kutakodni :)
attól is függ hol vagy. Mára már midnen csillagpontos hálózat lett, és így nehéz. Nekünk a beszereléskor "kellett" adni egy kis pluszt a szakinak és magasabb kategóriát csinált.
Persze én nem akarom feketén fogni ( :P ), csak érdeklődöm... Ha van valakinek "ismerőse", aki így fogja az hbo-t, az számoljon be, hogy hogyan teszi...