- Neve? - Gyurcsány Ferenc. - i? - Tessék? - íííí? - Tetszik parancsolni? - Gyurcsányi? - Nem, Gyurcsány. "I" nélkül. - Ez biztos? - Tessék, itt a szig. em és a szül. anyakönyvi kivonatom. - Szóval Gyurcsány. - Igen. - Nem "i"? - Nem. - Azt állítja, hogy nem ön az a Gyurcsányi, aki KulcsárAttila, az előzetes letartóztatásban lévő álbróker és az ügyben ugyancsak gyanúsítottként szereplő Bitvai Miklós, az Állami Autópálya Kezelő Rt. (AKA Rt.) vezérigazgatójának lehallgatott telefonbeszélgetésének jegyzőkönyvében Gyurcsányi-ként szerepel. - Ezt kérem nem tudhatom, mert ők ketten beszéltek. - Szóval maga az? - Tudja mit, nem én vagyok. - Biztos ebben? - Igen. - "i"? - "i", mint igen. - szóval nem. - hát, nemigen. - na jól van, elmehet. - nem, maga mehet, de azt hivatalosan majd a Mónikától kapja meg. "i", azaz írásban.
Először Gyurcsányi nem is hallott Kulcsárról soha, majd 2 héttel később eszébe jutott, hogy 3x is találkozott vele személyesen. Érdekes hazudozó ez a Gyurcsányi.
Na azért az én véleményem az, hogy egy bűnöző stróman nagyzoló kijelentése (Gyurcsányi) és Magyarország Miniszterelnökének nyílt törvénytelenségre buzdító, gyökérstílusú beszéde (Osztjónapot) közt van egy 'kis' különbség.
:-))
Persze ezt az agymosott narancsgladiátorok nem értik de a normálisabb magyarok igen. :-))
"Hát persze. És erre az a bizonyítékotok, hogy két köztörvényes bűnöző telefonon beszélt egymással és közben az egyik azt mondta, hogy Gyurcsányi. Szánalmasak vagytok."
és ezeknek a" köztörvényes bűnözőknek" a a lehallgatási jegyzőkönyvét,Tóth András asztán ölég gyorsan igyekezett eltüntetni.
apropó köztörvényes,ítélet még nincs.
vagy már akkor is az volt kulcsár amikor ki be járkált a mehben?
Nagy a pofád bátor gyerek, de a fő baj, hogy buta vagy. Ezt az országot senki nem verte szét, 90 óta pedig mindenki túlköltekezik. Szedd össze magad bátorgyerek.