Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2006.11.19 0 0 216
Orbán és GYurcsány közül hót ziher, hogy Gyurcsány fog megbukni.
Előzmény: kiski (186)
marylou Creative Commons License 2006.11.19 0 0 215

Amig nincs jól müködö büntetö-kontrollja a politikusi tevékenységnek addig nem lesz itt semmi változás.

Ez teljesen így van! Felelőtlen és arcátlanul gátlástalan politikusok mindazt megteszik az emberekkel, amit az emberek hagynak magukkal megtenni! És ennek jelenleg nincs határa a mostani vezetők részéről! Ennek csak az emberek szabhatnak határt!

Előzmény: Törölt nick (214)
Thor der Gott Creative Commons License 2006.11.15 0 0 213
Értelek én, csak elfogadni nem tudom !
A mai politikai élettel pont az a bajom, hogy bármerre nézek is, mindnek a zsebéből kikandikál Kádár János szellleme ! Hogy érthetőbb legyek: Mindegyik imádja a közpénzt lenyúlni ! Innentől kezd nálam betellni apohár ! Mondják a nagy szpícseket, miközben a legfontosabb: a saját és a haverok degeszre tömése közpénzzel. De egy bizonyos mértékig még efelett is hajlandó vagyok szemet húnyni, ha látom, épül-szépül a környezet (itt: az ország). Ehelyett csak önjelölt paprikajancsikat látok (tisztelet a kivételeknek!), akik egyik marhaságot nyomják a másik után !

A taxisblokádról meg megvan a különbejáratú véredényem. Privátban kifejtem !

Összekacsintás a kádárizmussal: Orbán beszédeiben pont az a veszélyes, hogy arra a bizonyos hamis biztonságra próbál mutatni, ami a kádári idők sajátja volt. Csakhogy a világ megváltozott. Most már nem lehet mellédumálni, mivel a valóság (így a gazdasági is!) szükségszerűen bekövetkezik.
Ezért értelmetlen az az ún. "nemzetvezető" (Ne tessék áthallani! Nem szándékozom pejoratív sejtéseket mögégondolni!) szerep, amit Orbán vindikál magának. Sokkal eredményesebb volna, ha a feladatát nem vezetőként, hanem egyfajta szolgálatként fogná fel. Sajnálatos, hogy a forradalmár atitüd (az egyedüli, ami az egykori Fideszből maradt) ezt lehetetlenné teszi. Ha erre ráébred, újra komoly politikussá válhat és nem sülyedne egyre inkább saját paródiájába.
Előzmény: tivadar (212)
tivadar Creative Commons License 2006.11.13 0 0 212
Azaz... abban a röpke 4 évben, a jobb is kénytelen volt némileg visszaszorítani... Csak mi ezt nem csináljuk olyan arctalanul mint GYF-ék.

Csak egy halovány pl. A taxiblokádnál, amikor szegény HB. bm. félrészegen tipródott, hogy micsinyáljon, a szemét balmédia kitalálta, hogy "HB. fontolgatta, hogy a tömegbe lövet..."
GYF meg 23-án símán belelövetett, igaz CSAK gumival, meg lejárt paprikagázzal.
Most miért nem pofázik a balmédia???
Mert kettős mércével mér ahogy 100 éve 1folytában...
Előzmény: Thor der Gott (210)
Thor der Gott Creative Commons License 2006.11.13 0 0 211
Méri drága !

Engem baromira nem érdekel, hogy egyes újságírók mit magyaráznak és hova. Ha egy beszéd úgy szoaré, ahogy van,ahhoz nekem nem kell magyarázat. Felismerem !

"Bárkit bármivel lehet "integrálni", ez csak fogalmazási feladat."
Szerencsére nem. Aki nem szeretni akarja a politikust, hanem csak választani, az használja a szürkeállományát is. Tehát átlát az üres frázisokon. Pont.
Előzmény: marylou (208)
Thor der Gott Creative Commons License 2006.11.13 0 0 210
"Kádári idők alatt nyilván azt teccik érteni, hogy nem egynéhény harács-marács szocmilliárdosé volt az ország, hanem a maga szintjén mindenki lophatott..."
Nem, nem ! De retorikailag jól hangzik az okfejtésed, mégha torka véres is !

"Itt kiszoritósdi van 94 óta . A szocik kiölték a szoliális piacgazdaságból a szociálist, a piacgazdaságból pedig zártkörüt csináltak."
Az első mondat agyoncsapja a másodikat. Ha kiszorítósdi van, akkor kell min. két fél. Azaz....

Azt meg ne tessék nekem bemesélni, hogy csak a szocik nyúlnak könyékig...nemis, vállig a közpénzekben. Annyira azért nem rövid a memóriám !
Előzmény: tivadar (209)
tivadar Creative Commons License 2006.11.13 0 0 209
Kádári idők alatt nyilván azt teccik érteni, hogy nem egynéhény harács-marács szocmilliárdosé volt az ország, hanem a maga szintjén mindenki lophatott...

Itt kiszoritósdi van 94 óta . A szocik kiölték a szoliális piacgazdaságból a szociálist, a piacgazdaságból pedig zártkörüt csináltak.
Előzmény: Thor der Gott (207)
marylou Creative Commons License 2006.11.13 0 0 208

Bárkit bármivel lehet "integrálni", ez csak fogalmazási feladat. Így hát ez szerintem nem korrekt hivatkozási alap.

Adatok és tények, az igen! De hogy egy-egy agyament cikk vagy "hírmagyarázat", kommentár milyen vad feltételezésekkel él... ugyan már... :)

Előzmény: Thor der Gott (207)
Thor der Gott Creative Commons License 2006.11.12 0 0 207
Hát ha valakit hamis illúziókkal, naponta váltakozó retorikával, tényektől, adatoktól mentes, ámbátor indulatot kelltő, másokat folyamatosan mocskoló, a kádári időkkel folyamatosan összakacsintó szpícsekkel integrálni lehet, az nem is érdemel jobbat !
Előzmény: tivadar (205)
Thor der Gott Creative Commons License 2006.11.12 0 0 206
Helyes !
Csináld csak meg ! Végre valaki dolgozni is akar és mer, nem csak pofázni !
Azért megjegyze, az obligált komcsi kifejezésbe most bagyon sokan odaképzelünk létező személyeket. Ki vöröses, ki narancsost !
De te igenis mutasd meg !
Hajrá !
Előzmény: árnyékgyuri (201)
tivadar Creative Commons License 2006.11.12 0 0 205
Ez úgy hülyeség ahogy van!

A balsok minden baromságot kitalálnak, csakhogy OV vesszen, mert félnek integráló erejétől. Jogosan!
Előzmény: toloba (197)
tivadar Creative Commons License 2006.11.12 0 0 204
Nem izgat fel a "szélsőjobb" kifejezés addig, amíg a nemlétező szélsőbal meg nem jelenik!

Hol van ilyen?
Előzmény: Libera nos, Domine! (187)
tivadar Creative Commons License 2006.11.12 0 0 203
Én bízom Orbánban és csapatában.
Amig a balmédia az ő távozását sulykolja, addig neki maradnia kell!
Nem énekli ki senki a sajtot a szánkból, kár erőzni!
Előzmény: Törölt nick (175)
marylou Creative Commons License 2006.11.12 0 0 202

Győztes jobboldal? Munka, munka, munka. Jobbnak kell lenni. Mindig mindenben mindenhol. Ha alkut ajánlanak akkor előre tudni kell mit miért tesznek, mit akarnak, mit tehetnek. És még így is érhetnek meglepetések.

Azt hiszem, ez a kulcs!

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön megoldani a feladatokat, mindenütt, ahol most végre elkezdődik az érdemi munka!

Előzmény: árnyékgyuri (201)
árnyékgyuri Creative Commons License 2006.11.12 0 0 201
Én most polgármester lettem és megpróbálok valami mást csinálni mint az eddigi kotta. Egyszerűen kizárólag szakmai szempontok szerint próbálom működtetni az Önkormányzatot. A komcsik pl. maguktól kiesnek. Hót barátságosan kezdtem, mindenki nulláról indult. Előre köszönök, világosan megmondom mit kérek, milyen kimutatást vagy, szoc vagy gazdasági határozat tervezetet, kitől és mikorra. Nem teljesíthetetlenek a kéréseim. De a sértődött komcsik egyszerűen képetelenek elkészíteni. Remegnek a gyűlölettől, befurakodónak tekintenek stb. Ráadásul én 12 éve csinálom ezt ellenzékben, kemény közig- jogi- csatákban edződtem, tehát nem lehet csak úgy megvezetni. A saját polgármesterük védelmében hozott érveiket adom eléjük írásban: 2004-ben ezt mondtad a jegyzőkönyvbe: nézd! Akkor ez így van, vagy nem? Nem pattogok, nem hisztizek, tervszerűen és humánusan akarom végigvinni a szükséges átalakításokat, hogy jan-1-re felálljon az új struktúra. De ők kőkeményen ellenállnak, gyűlölködnek, alkuképtelenek, szakmailag szánalmas, óvodás érveléssel, védhetetlen álláspontokat védenek egészen az utolsóig. A komcsi elődömnek egy szavára előre aláírtak bármit, jegyzőkönyveket, határozatokat utólag átírtak, két három féle verzió keringett egy-egy perben stb. velem meg szívóznak, hogy ezt így meg úgy kell. O.K. Legyen így. Ez a szabály? Törvény -törvény szabály szabály. De annyira hülyék(meg hát még sose voltak versenyhelyzetben, sose kellett a becsületükért harcolni, sose voltak ellnséges környezetben, ami nekem jobboldalinak eddig természetes volt, hogy minden gondolatukra koppig felkészültem), hogy fel se tételezik, hogy most is készülök, éjjelente órákat töltök azzal, hogy beleássam magam egy egy készülő tervezetbe. Ötféle megoldást végigpróbálok, más önkormányzatokkal beszélek stb. A jogszabályi hivatkozásokat megtanulom. Ezek meg egyfélét tudnak, mert eddig ez is elég volt, Fingjuk nincs, hogy itt meg ott mi van megírva, úgy hivatkozgatnak az Önkormányzati, meg az államháztatási törvényekre de tényleg: utoljára a tanácsakadémián olvasták. Egyetlen szakmai csatát sem tudnak megnyerni, de továbbra sem készülnek nem dolgoznak, hanem csak egyre jobban gyűlölnek.
2007. január 1-ig.
Győztes jobboldal? Munka, munka, munka. Jobbnak kell lenni. Mindig mindenben mindenhol. Ha alkut ajánlanak akkor előre tudni kell mit miért tesznek, mit akarnak, mit tehetnek. És még így is érhetnek meglepetések.
toloba Creative Commons License 2006.11.12 0 0 200
Nagy csalódás lesz, ha megvilágosulsz, meglásd...:)
Előzmény: marylou (198)
Goldnadi Creative Commons License 2006.11.12 0 0 199

Csakxólok,hogy Navracsics még két évvel ezelőtt is kétharmados Fidesz kormányról beszélt,oct simán bebukták a választásokat.

A következő még messze van,ésha rendesen belendül a média,hamar összekalapálnak egykét szerver meg vizsla ügyet,oct Vikkancsunk megin megnézheti magát.

Úgyhogy ez a mérkőzés még korántsincs lejátszva.

Előzmény: marylou (192)
marylou Creative Commons License 2006.11.12 0 0 198

Jó vicc, Móric... :)

Előzmény: toloba (197)
toloba Creative Commons License 2006.11.12 0 0 197
Te még nem jöttél rá, hogy a komenisták küldték Orbánt a jobboldalra? Ő biztosítja a baloldal győzelmét a választásokon...ergo nincs útban...
Nem véletlen, hogy a pártok egyesítették fórumbefolyásolási osztályaikat, mert így szervezettebbé, átláthatóbbá és főleg irányíthatóbbá lehetett tenni az Orbán- és Gyurcsánygyalázásokat.
Előzmény: marylou (183)
marylou Creative Commons License 2006.11.12 0 0 196

2002-ben mégis egész jó állapotban volt az ország az ő 4 éve után. Olyan jó helyzetről manapság még csak enm is álmodhatunk. Tudod, az adatok és a tények makacs dolgok!

Előzmény: geva54 (195)
geva54 Creative Commons License 2006.11.12 0 0 195
Mar megint ertelmetlenseget irsz, na  de nem meglepo. Megneztuk a valasztekot es bar a jelenlegi kormanyt nem szeretem sott, de tudom, imadottad egy katasztrofa lenne. Amit ossze igert, abbol mas nem is johetett volna ki, csak elemi csapas. Vagy megnagyobb hazugsagra keszult, mint amit most mas szemere hany.    
Előzmény: marylou (194)
marylou Creative Commons License 2006.11.12 0 0 194

Ezért is tart itt ez az ország, mert sokan csak valami ellen képesek fellépni, ahelyett, hogy valamiért lépnének fel!

Előzmény: geva54 (193)
geva54 Creative Commons License 2006.11.12 0 0 193
Hat igen, kellene egy jobb jobboldal, de amig OV ott vezir, addig ugysem hagy labdaba rugni senkit, az orszag nagyobbik felenek meg nem kell. Amint megszolal, rajovunk, nincs jobb altarnativa, mint  ellene szavazni. Mar mar felednenk amokfutasat, de jon, kivag valami baromsagot es bolintunk, nala mindenki jobb. 
marylou Creative Commons License 2006.11.12 0 0 192

Egyetlen reális haszna az lehet a tevékenységének, hogy sok embert kiábrándít az MSZP-ből, akik amúgy normálisak, de akik a média hatására vagy csak egyszerűen érzelmi okokból ragaszkodnak a nagyobbik kormánypárthoz.

Előzmény: mac.m (188)
kiski Creative Commons License 2006.11.12 0 0 191
Nem mindegy az neked? Úgyse tehetsz semmit ellene.
Előzmény: marylou (190)
marylou Creative Commons License 2006.11.12 0 0 190

Csak az a kérdés, hogy közben mennyi kárt okoz még a hazánknak, és benne mindannyiunknak!

kiski Creative Commons License 2006.11.12 0 0 189
Na, akkor ezt megbeszéltük.
mac.m Creative Commons License 2006.11.12 0 0 188
A jobbnak Fletó ez a garancia. Remélem marad 2010-ig, nem cserélik le, könnyű lesz válaszolni bármire ami ígér.
Előzmény: kiski (186)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.11.12 0 0 187
A "radikális" azért vált szitokszóvá, mert udvarias emberek a "szélsőséges" vagy az "extrém" helyett használják mind a szélsőjobb, mind a szélsőbal pártjaira.
Előzmény: tivadar (166)
kiski Creative Commons License 2006.11.12 0 0 186

Orbán egyáltalán nincs útban a baloldalnak, hiszen az ő léte ebben a pozícióban a garancia a választási győzelemre.

Előzmény: marylou (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!