Hamar, november 7., 12.00 A játékos hároméves szerződése még kétséges a Ham-Kamnál.
A DVSC hátvédje, Nikolov Balázs az őszi szezonban igazolt a norvég Ham-Kam csapatához, a hétvégén azonban a hazai pályán elszenvedett csúfos vereség (5-1) után megpecsételődött a hamari együttes sorsa. Néhány nappal korábban honlapunkon Nikolov még úgy nyilatkozott, hogy van remény a bennmaradásra, és ezzel a hároméves szerződésének kitöltésére is lehetősége nyílik. Miután azonban a csapat a következő szezonban már biztosan a másodosztályban folytatja, a játékosok szerződéseit újratárgyalják, így a csütörtöki napon a védő menedzsere, Vörösbaranyi József és partnere, a norvég Lars Hosdal egyeztetést tart Nikolov ügyében, ahol kiderül, hogy a játékos továbbra is Norvégiában, a Ham-Kam csapatában folytatja, vagy klubot vált.
HamKam (4-4-2): Ivar Rønningen – Steve Cooreman, Juha Pasoja, Knut Henry Haraldsen, Ramiro Corrales – Marius Gullerud, Rune Buer Johansen (Kristian Skogsrud fra 89.), Balazs Nikolov, Tommy Øren – Markus Ringberg, Roman Kienast (Espen Olsen fra 87.).
Így a hivatalos honlapon:
Balasz Nikolav fřr ballen gĺr inn i feltet til Roman. Han fĺr kontroll pĺ ballen og legger inn foran mĺl pĺ Maradona-vis, ved ĺ sparke bak stamfoten.
Nem tudok norvégul, de Nikolov Maradonával van egy mondatban már ez se semmi...
Nikolov a 64.percben cserélték le (akkor még 1-1-re álltak) a Molde elleni hazai vesztes meccs után (1-2). Toth Misi megint betalált ezúttal az Odd kapujába, ők 3-3-ra végeztek.
A hétfői meccsen -Fredrikstad-Tromsö 5-3- Toth Misi kétszer is megzörgette a védelemben végig a pályán lévő Szekeresék hálóját. A Fredrikstad honlapjának elején is a magyar gólvágó öröme látható.
Ja és nehogy olyan labdarúgokat be merjenek hívni a válogatottba akik játszanak a klubjukba, mert az árthat a magyar focinak. A válogatottba játszanak csak a klubjuknál cserepadra vagy még oda se férő játékosok, ők pihentek... ...:-)
Nikolov játszott is, gólt nem szerzett nem úgy mint a Viking játékosa Kovács Péter aki sorozatban másodszor volt eredményes a bajnokságban. Toth Mihályt csapatával együtt négy-nullával küldte haza a Molde csapata.
Amúgy Nikolov Balázs teveli (Tolna megye) származású és Máté Csaba (Waregem) valamint Fehér Csaba (NAC Breda,PSV,Willem II) után ő az aki tolnaiként szerződött külföldre, "komolyabb" csapatba.
A Fulham nyerhet még PL-t igaz nem az idén... mondjuk néhány év múlva... én legalább is reménykedek. A PL-be is nyert már például a Blackburn 90's közepén és ugye magyar bajnoknak mondhatja magát Vác városának csapata is.
Persze ettől még igazatok lehet én csak Nikolov miatt bizakodom a megítélésetek szerint túlzott optimizmussal.
A Valerenga tényleg nincs csúcsformában, de a BL az más! Tavaly is majdnem sikerült nekik a bejutás, pedig akkor két kört kellett menniük! Idén csak egyet kell majd! Én bizakodok!
Miért ne túlozzunk? Én nem vagyok Tippeligaen szakértő (Wác! ő az) és biztos a Valerenga jó csapat és a Rosenborg is esélyesebb, de én nem zárnám ki élből mint sansztalan. Annál -ha a Ham-Kam esetleg bajnok lenne- nagyobb csodákat is megélt már a focivilág.