Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.16 0 0 58

Egy kis segítség:

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.16 0 0 57

Nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk. Keresd a megfelelő arcot, az talán értelmezi szonda-ipsos :DDD kommentáromat:

Előzmény: pointless (56)
pointless Creative Commons License 2006.08.16 0 0 56
Erről beszélek kiskocka :)
Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.16 0 0 55

Gyurcsány a stílusának eredményeképp megfontolt européerként vált ismertté

:DDD

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.16 0 0 54
Előzmény: pointless (-)
pointless Creative Commons License 2006.08.16 0 0 53
Fordult a kocka. És majd megint fordulni fog. Ilyenek ezek a kockák.....
kobako Creative Commons License 2006.04.28 0 0 51
Nem akartam magam ismetelni, de valamiert az elso hozzaszolasom eltunt a bitek kozott es en nem lattam. Azert irtem le meg egyzer ...
kobako Creative Commons License 2006.04.28 0 0 50

"kipofázás azért volt; teljesen természetes volt, hogy Horn Gyula lemondott a bukta után, és Kovács László lett a párt elnöke, választások útján; amikor az szdsz megtámadta MP-t, akkor az akkori elnökség nem apártdemokráciának megfelelően akarta elintézni a min. eln. választást; a párt pedig fellázadt, és GYF-t minelnöknek, Hillert pedig pártelnöknek választotta;"

Azert ezt szebben es talalobban en sem tudtam volna leirni neked. Nezzunk csak par olyan cselekedetet és jelzot amit te hasznalsz : kipofozás - megtámadta - nem demokratikus - fellázad - megválaszt ...  ez szep megfogalmazasa a demokracianak baloldali felfogasban...  eljen az egyseg .... no comment

Előzmény: tejfölfancsi (48)
kobako Creative Commons License 2006.04.28 0 0 49

"amikor az szdsz megtámadta MP-t, akkor az akkori elnökség nem apártdemokráciának megfelelően akarta elintézni a min. eln. választást; a párt pedig fellázadt, és GYF-t minelnöknek, Hillert pedig pártelnöknek választotta"

Asszem ennel jobban en sem tudtam volna leirni hogy mit jelent a demokracia baloldali felfogasban... megtamad - nem megfelelo - fellazadt - megvalaszt ....   azert ezen erdemes eltoprengened... ha valami nem tetszik, igy meg lehet oldani parton belul...  ezt nevezem egysegnek !!!

Előzmény: tejfölfancsi (48)
tejfölfancsi Creative Commons License 2006.04.28 0 0 48
nem kívánom, hogy GYF állandóan a népszerűségi lista elején tanyázzon; nem sorolom fel, mert nincs időm, és különben sem érdemled meg, hogy a 100 lépésben mit tett a munkavállalókért, a vállalkozókért; az mszp, mint párt, a legdemokratikusabb párt; testületi döntés; testületi viták után szavzás, és utána azt kellene képviselni, de, egészen Gyurcsányig kipofázás azért volt; teljesen természetes volt, hogy Horn Gyula lemondott a bukta után, és Kovács László lett a párt elnöke, választások útján; amikor az szdsz megtámadta MP-t, akkor az akkori elnökség nem apártdemokráciának megfelelően akarta elintézni a min. eln. választást; a párt pedig fellázadt, és GYF-t minelnöknek, Hillert pedig pártelnöknek választotta; ebben a pártban nincsenek életfogytig tartó tisztségek, örökös elnökök; A KIJELÖLÉS IS A FIDESZBEN SZOKÁS
Előzmény: kobako (45)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.28 0 0 47
semmit se jelent gyurcsid népszerűsége.a viszkis is népszerű volt oszt mög hol hüsül most ?
Előzmény: toloba (2)
fölösleges dolog Creative Commons License 2006.04.28 0 0 46

"...a munkásoké a jövő"!

Énekelted te is?

Előzmény: tejfölfancsi (44)
kobako Creative Commons License 2006.04.28 0 0 45
Hmm...  nem kivanom hogy ne legyen ugy, mert kulonben az csak nekunk rossz ... Amugy most ujabb 4 evig gondolkodhat a maszop hogy Gyurcsany utan ki legyen aki nulla produktum mellett ujbol megnyeri a valasztasokat ... mert ugye eleg ingatagok a szekek a szociknal ...
Előzmény: tejfölfancsi (44)
tejfölfancsi Creative Commons License 2006.04.28 0 0 44
hát, az látszik, hogy te a múlt vagy, de, az mszp és Gyurcsány a jövő!
Előzmény: kobako (43)
kobako Creative Commons License 2006.04.28 0 0 43
Navégre...  Amikor utoljara beleolvasta a topikba semmi mást nem láttam, mint "Igen, Igen, Igen..." nótát dúdóló emberkék hozzászólásait, most azért csak csak van egy egy ellentomndás. Azon döbbenek meg, hogy mennyi köztük a fiatal ?! Anyuci és apuci gyermekkorban ennyire elégedett volt a rendszerrel??? Gyurcsány vesszőparipája, hogy nem a múltba hanem a jövőbe kell tartani.....  Hmmmm...  csak épp az nem tűnik fel senkinek, hogy a pártocska amit győzelemre vitt jelenti magát a múltat ....
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.04.27 0 0 42
"A legutóbbi közvéleménykutatás, amit olvastam, arról szólt, hogy hányan mennének politikai tömeggyűlésre, és melyik párthoz?

Valami 70-30 arányban a szocik győztek:)))"

Na ne nagyképűsdködj már. :) A legutóbbi közvéleménykutatást, amit olvastál, na azt se olvastad el. Másra nem tudok gondolni, mert a 70-30-as arány a Tv2 Napló sms szavazásán fordult elő, amit senki, még a teljesen debilek sem neveznek közvéleménykutatásnak.
Előzmény: Törölt nick (11)
djurma Creative Commons License 2006.04.27 0 0 41

Na mesélj, mit tett a magyar nemzetért???

Az elhibázott gazdaságpolitikájuk miatt éppen most készül azt megfizettetni veled, velünk, mindenkivel!!!

Szóval akkor most mégsem dübörög???
Igaz, annyira nagy a jólét, hogy meg sem fogjuk érezni!!!

Hol élsz!!!

Előzmény: tejfölfancsi (19)
Miki_ Creative Commons License 2006.04.27 0 0 40

"aztán hitelt kellett felvenni."

:-))))))))))

Telefonálj be az atv-be. Az emeltdíjas hívás ne érdekeljen, majd én állom :-))

Előzmény: piqlas (27)
djurma Creative Commons License 2006.04.27 0 0 39

Na sorold el mit tett a magyar nemzetért!!!

Te hol élsz???,,,,,,,,,,,,,
Éppen az elhibázott gazdaságpolitikájuk miatt most készül azt "rendbehozni"!

Akkor most mégsem dübörög???

Az emberi butaság határtalan!!!
Előzmény: tejfölfancsi (19)
djurma Creative Commons License 2006.04.27 0 0 38

Vajom miért annyira népszerű? Vajon meddig?
Ez a felmérés még a választás előtt készült!
Kíváncsi vagyok néhány hónap múlva is ilyen népszerű lesz e!
b.viridis Creative Commons License 2006.04.27 0 0 37
Egy jó kávé.
Előzmény: mz*x (33)
mz*x Creative Commons License 2006.04.27 0 0 36

Apropó,vége!

Hol van Thürmer,Csurka?

Előzmény: zsolti05 (34)
czko Creative Commons License 2006.04.27 0 0 35

Mindent be lehet nekem magyarázni. Egyet nem. Hogyan kerül egy szimpátialista első vonalába Hiller? Na ezt nem.

zsolti05 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 34
az lesz izgi, amikor Sólyom a középmezőnybe esik, Orbán pedig Kövérrel kullog a végén
mz*x Creative Commons License 2006.04.27 0 0 33

Hazudik a Szonda!

Második kívánság?

Előzmény: b.viridis (32)
b.viridis Creative Commons License 2006.04.27 0 0 32
Érdekes, hogy már lement 30 hozzászólás és még senki nem mondta, hogy hazudnak a közvéleménykutatók.
Eszembe jutott, hogy nem is olyan rég (éve? másfél?) hallottam egy Orbán nyilatkozatot, amelyikben azt fejtegette, hogy ő biza nem hisz a közvéleménykutatásokban. Most, az első forduló után meg kiderült, hogy de mégis.
Jó, tudom, nem az első és nem a huszadik Orbán- önellentmondás, csak úgy eszembe jutott.
Hooogy? Creative Commons License 2006.04.27 0 0 31
Még...   :))))
Előzmény: pointless (-)
qncogi Creative Commons License 2006.04.27 0 0 29

Nem volt még igazándiból győztes. A két forduló közötti.

Inkább a kampányban nyújtott teljesítmények és a feltüzelt politikai közhangulat.

Előzmény: spooler (25)
piqlas Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28

majd találgathatjuk milyen nicken "reinkarnalódik"

:-)))

Előzmény: toloba (5)
piqlas Creative Commons License 2006.04.27 0 0 27

"Orbán nem szórt ki ezermilliárdokat hitelből. "

igazad van.

nem hitelből szórta ki.

de kiszórta.

aztán hitelt kellett felvenni.

Előzmény: IDKFA (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!