Politikusok népszerűsége
Szili, Gyurcsány, Dávid - a vezető hármas
A választások első fordulója némileg felforgatta a politikusok népszerűségi rangsorát. Alapjában véve kedvezőbb lett az összkép, s a legnagyobb mértékben Gyurcsány Ferenc
"kipofázás azért volt; teljesen természetes volt, hogy Horn Gyula lemondott a bukta után, és Kovács László lett a párt elnöke, választások útján; amikor az szdsz megtámadta MP-t, akkor az akkori elnökség nem apártdemokráciának megfelelően akarta elintézni a min. eln. választást; a párt pedig fellázadt, és GYF-t minelnöknek, Hillert pedig pártelnöknek választotta;"
Azert ezt szebben es talalobban en sem tudtam volna leirni neked. Nezzunk csak par olyan cselekedetet és jelzot amit te hasznalsz : kipofozás - megtámadta - nem demokratikus - fellázad - megválaszt ... ez szep megfogalmazasa a demokracianak baloldali felfogasban... eljen az egyseg .... no comment
"amikor az szdsz megtámadta MP-t, akkor az akkori elnökség nem apártdemokráciának megfelelően akarta elintézni a min. eln. választást; a párt pedig fellázadt, és GYF-t minelnöknek, Hillert pedig pártelnöknek választotta"
Asszem ennel jobban en sem tudtam volna leirni hogy mit jelent a demokracia baloldali felfogasban... megtamad - nem megfelelo - fellazadt - megvalaszt .... azert ezen erdemes eltoprengened... ha valami nem tetszik, igy meg lehet oldani parton belul... ezt nevezem egysegnek !!!
nem kívánom, hogy GYF állandóan a népszerűségi lista elején tanyázzon; nem sorolom fel, mert nincs időm, és különben sem érdemled meg, hogy a 100 lépésben mit tett a munkavállalókért, a vállalkozókért; az mszp, mint párt, a legdemokratikusabb párt; testületi döntés; testületi viták után szavzás, és utána azt kellene képviselni, de, egészen Gyurcsányig kipofázás azért volt; teljesen természetes volt, hogy Horn Gyula lemondott a bukta után, és Kovács László lett a párt elnöke, választások útján; amikor az szdsz megtámadta MP-t, akkor az akkori elnökség nem apártdemokráciának megfelelően akarta elintézni a min. eln. választást; a párt pedig fellázadt, és GYF-t minelnöknek, Hillert pedig pártelnöknek választotta; ebben a pártban nincsenek életfogytig tartó tisztségek, örökös elnökök; A KIJELÖLÉS IS A FIDESZBEN SZOKÁS
Hmm... nem kivanom hogy ne legyen ugy, mert kulonben az csak nekunk rossz ... Amugy most ujabb 4 evig gondolkodhat a maszop hogy Gyurcsany utan ki legyen aki nulla produktum mellett ujbol megnyeri a valasztasokat ... mert ugye eleg ingatagok a szekek a szociknal ...
Navégre... Amikor utoljara beleolvasta a topikba semmi mást nem láttam, mint "Igen, Igen, Igen..." nótát dúdóló emberkék hozzászólásait, most azért csak csak van egy egy ellentomndás. Azon döbbenek meg, hogy mennyi köztük a fiatal ?! Anyuci és apuci gyermekkorban ennyire elégedett volt a rendszerrel??? Gyurcsány vesszőparipája, hogy nem a múltba hanem a jövőbe kell tartani..... Hmmmm... csak épp az nem tűnik fel senkinek, hogy a pártocska amit győzelemre vitt jelenti magát a múltat ....
"A legutóbbi közvéleménykutatás, amit olvastam, arról szólt, hogy hányan mennének politikai tömeggyűlésre, és melyik párthoz?
Valami 70-30 arányban a szocik győztek:)))"
Na ne nagyképűsdködj már. :) A legutóbbi közvéleménykutatást, amit olvastál, na azt se olvastad el. Másra nem tudok gondolni, mert a 70-30-as arány a Tv2 Napló sms szavazásán fordult elő, amit senki, még a teljesen debilek sem neveznek közvéleménykutatásnak.
Érdekes, hogy már lement 30 hozzászólás és még senki nem mondta, hogy hazudnak a közvéleménykutatók. Eszembe jutott, hogy nem is olyan rég (éve? másfél?) hallottam egy Orbán nyilatkozatot, amelyikben azt fejtegette, hogy ő biza nem hisz a közvéleménykutatásokban. Most, az első forduló után meg kiderült, hogy de mégis. Jó, tudom, nem az első és nem a huszadik Orbán- önellentmondás, csak úgy eszembe jutott.