Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.22 0 0 181
Amihez a kormánynak még a dupláját kell hozzátennie.
Előzmény: Törölt nick (126)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 180
Jóccakát neked is.
Előzmény: Állományjavító (175)
Wolff Creative Commons License 2006.04.21 0 0 178
Az utolsó ilyen ember a "jobboldalon" Engel Pál volt. (Isten nyugosztalja.) Ő meg is írta (igaz név nélkül, általános érvénnyel) pl. Granasztói "Gyurkáról", hogy ugyan miként képzeli, hogy összeáll azzal a csőcselékkel, amit közös bölcsőjük, az igazi (értsd: Márai) keresztény középosztály oly joggal bélyegzett meg. Na, azóta csak Granasztói "Gyurkák" vannak a "jobboldalon".
Előzmény: Állományjavító (137)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 177
Azért mert te nem érted, attól még én írhatok.
Előzmény: backup/6 (173)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 176
Attól hogy a jobboldal nem nemzeti, még létezik persze a ballib.
Ahogy a baloldal sem nyugatos, liberális, a modernizáció letéteményese stb.

Az önmeghatározása egyik oldalnak sem jogos, és messze esik a valóságtól, a pártvonalak mentén nem lehet megkülönböztetni/kettévágni a magyar társadalmat. Illetve lehet, persze, csak nem igaz.

De hát tudod te ezt.

Csak nem mondod, kizárólag az egyik felét taglalod.
Vannak a komcsik, és vannak a nácik. Már rég nem vevők a választók a komcsizásra, ez olyan 98 után kontraproduktív. Viszont mostanra értünk el oda, hogy a nácizásra sem fogékonyak a népek itthon.
Előzmény: Állományjavító (171)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 175
Hát akkor jó éjszakát.
pindiy Creative Commons License 2006.04.21 0 0 174
Mennyi érdekes dolog::::)))))
backup/6 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 173
Menj aludni, rádférne.
Előzmény: Törölt nick (149)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 172
Minél ütősebb, és mi adja az analógiát? Nem értem.
Előzmény: Geyza (168)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 171

Nem. Nincs ballib akol, mert nincs vele szemben álló 'nemzeti' oldal. Van egy demokratikus és parlamentáris  köztársaságunk, és vannak akik önmaguknak a többiekkel szemben  'nemzetikénti' meghatározásától a 'haza nem lehet ellenzékben'-en keresztül a továbbiakig s a ma elhangzottakig,  ennek a demokratikus köztársaságnak a konszenzusait rúgják fel és határait feszegetik.

Ezzel az utóbbival kell szembeszállni, és ha a jelenség érdeme szerint marginalizálódott, akkor a demokratikus és parlamentáris köztársaságban minden demokratikus és parlamentáris irányzat szabadon megküzdhet értékeiért és érdekeiért, amit ma nemigen tehet meg, mert a kettéosztatás ebben megakadályozza, illetve, ha megpróbálja, akkor árulónak, drogos gyermekének amerikai kalandja miatt zsarolható bábnak, libsibérencnek meg tetszés szerint bármiknek tituláltatnak.

De hát tudod te ezt. 

Előzmény: Törölt nick (167)
Geyza Creative Commons License 2006.04.21 0 0 170
Csak nem álltam meg, hogy beszálljak a nagy össznépi gittrágásba! Pedig megfogadtam.
Előzmény: Törölt nick (169)
Geyza Creative Commons License 2006.04.21 0 0 168

Azért ismerd el, hogy az eredeti sztori, szegény Hanáknéé, ütősebb volt...

Ez már olyan utánérzés, mint kb. a "Krokodil Dundee Kievben" lenne.

Előzmény: Állományjavító (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 167
Akkor mostan nemcsak a csoportudat erősítéséről szól a topic, hanem várod az úgymond igazi demokraták megtérését a ballib akolba?
Előzmény: Állományjavító (166)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 166

Nagyon pontosan értetted a határozót a mondatban.

Így van, nem mindenkinek adatott meg a  politikai tisztesség aktív gyakorlása. Nem gondolom, hogy mindenkit állásfoglalásra kell kötelezni. De akik állást foglaltak, akiknek a személyiségében vagy tevékenységében jelentős teret tölt ki a politikum, azoknak színt kell vallaniuk.

Előzmény: Törölt nick (164)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 165
off
Bocsi a dublikálásért, előbb valami zavar volt ez erőben, pedig többször is frissítettem.
Előzmény: Törölt nick (164)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 164
Vele szemeben az aktívan tisztességes embereknek közösen kell állást foglalniuk.

Áruló:-) Mijeza lazaság? Kicsit keményebben kéne fogalmazni, talán nem vagy elég következetes. Ezek szerint vannak passzív tisztességesek is? Opportunista álláspont szvsz, előre feloldozod a gyávákat. Persze lehetnek később még megtért bárányok, de akkor is! Ha valaki most nem a köztársaság (köztársaság=Gyurcsány; köztársaság/=Orbán; nagyon köztársaság= több szdsz) oldalán áll, az később vezekeljen. Nagyon puha vagy mostanában.
Előzmény: Állományjavító (162)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 163
Vele szemeben az aktívan tisztességes embereknek közösen kell állást foglalniuk.

Áruló:-) Mijeza lazaság? Kicsit keményebben kéne fogalmazni, talán nem vagy elég következetes. Ezek szerint vannak passzív tisztességesek is? Opportunista álláspont szvsz, előre feloldozod a gyávákat. Persze lehetnek később még megtért bárányok, de akkor is! Ha valaki most nem a köztársaság (köztársaság=Gyurcsány; köztársaság/=Orbán; nagyon köztársaság= több szdsz) oldalán áll, az később vezekeljen. Nagyon puha vagy mostanában.
Előzmény: Állományjavító (162)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 162

Arról van szó, hogy Orbán Viktor nem lehet alternatívája senki másnak, nem válasz senki más semmiféle csibészségére vagy tehetetlenségére vagy bármilyére.

Előzmény: Or Kán (159)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 161

Érdekes, kissé egyoldalú cikk, legalábbis szerintem. A jelenséget én politikia természetűnek látom és főképpen politikai relevanciájúnak.

A szektás kötődést inkább csak egy viszonylag használható analógiának gondolom.

Előzmény: joomarton (156)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 160
Öhöhö, kurva jóvót:-) Mégeccer, mer nem birom ki, hihihi.:-)
Látod ebben a zseniális hsz-ben pontosan rámutattál mi hiányzik a prosztó jobboldaliakból: a humorérzék. Képtelenek lazák és ironikusak lenni. Még jó, hogy itten vagyol nekik te, legalább tanulhatnak valakitől.
Előzmény: Répapuding (155)
Or Kán Creative Commons License 2006.04.21 0 0 159

Mivel is lehet itt megmenteni a becsületet? Hogy a velejéig tisztességtelen Gyurcsányra szavazzak?

:DDD

mártonka Creative Commons License 2006.04.21 0 0 158
"Orbán bármelyik hívője szájába akár bele is sz*rhat, azt is megtiszteltetésnek veszik:))"
Na, ezért jó lenne, ha moderálnád magad!!!- minden Fideszes nevében, kikérem magunknak!!!!- ..... nem imádhatja, mindenki Gyurcsányt!-
Előzmény: Répapuding (155)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.04.21 0 0 157

"tavaly december 5.én sem kellett,"

Tavaly ugyan nem.

Előzmény: turulmester (152)
joomarton Creative Commons License 2006.04.21 0 0 156

Állományjavító!

Itt az oka, miért nem támogatható OV (a többi eltörpül mellette):

Nemzeti program: megfélemlítés

Pártból szekta

http://intakt.hu/cikkek06/cikk06_194.htm

Répapuding Creative Commons License 2006.04.21 0 0 155

Kár a fáradtságért! Itt is mondom:

Orbán bármelyik hívője szájába akár bele is sz*rhat, azt is megtiszteltetésnek veszik:))

urban legend Creative Commons License 2006.04.21 0 0 154
azért nem hiszed, mert nem akarod hinni..
Előzmény: énvagyokabatman (145)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 153

Ez egy ennél hosszabb történet, egyszer kifejthetem, nem neked, csak úgy az ürügyeden... de az bizonyos, hogy nem hazudtam, mert nem szokásom, őszintén beszámoltam indítékaim és megfontolásaim változásáról, mint hozzászólásodból is kitűnik, ha ennek van még bármilyen jelentősége. És nem szokásom a moderatúrához szaladni a becsületem megsértése miatt. De itt ez a történet sem érdekes. És semmit nem ér az én hiteltelenítésem az állításommal szemben.

Ez a történet az idézett szövegről szól, valamint az országról, hogy mennyit tűr a nyilvánvaló és közvetlen mocsokból Orbán Viktortól.

Előzmény: turulmester (152)
turulmester Creative Commons License 2006.04.21 0 0 152
Igazad van kedves topiknyitó,mert nekem például még van mit megvédenem,bár mentenem most sem kell.Pont ugyanúgy nem kell a sajátomat mentenem,védenem ahogy tavaly december 5.én sem kellett,amikoris valaki melldöngetve bejelentette,hogy most már csakazértis megmutatja,hogy mekkora remek ember ő,úgyfog szavazni ahogy Bubik szavazott volna,majd 6-án bejelentette,hogy mégsem,mert be volt szarva attól,hogy az ő szavazata lesz az 50%+1-ben a +1 és inkább vagy el sem ment,vagy másképp szavazott de ez már lényegtelen momentum a becsülete szempontjából.Ne aggódj kedves topiknyitó a mi becsületünk megvédéséért,aggódást olyanoktól hallgatunk meg akik a sajátjukat nem vesztették el,ők még ha nem is hitelesek de nincsenek a léc alatt.Ön megméretett és könnyűnek találtatott becsület ügyekben, Kedves Topiknyitó.Mehet panaszra a móderatúrához,hogy megsértették.
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.21 0 0 151

Nem "olyan mint"...

Ezzel a jelenséggel szemben mindannyian egy oldalon vagyunk, kivéve azokat, akik kifejezetten erre vágynak és  részt akarnak venni benne.

Előzmény: énvagyokabatman (145)
troopdzsoj Creative Commons License 2006.04.21 0 0 150

Elég döcögve indult, de végül kezd kialakulni az antifasiszta egységfront.

No pasaran!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!