A Fidesz plakátok felülragasztása a mai naptól: "Most csak Magyarország számít!" Hát kedves barátaim, tisztelt hölgyeim és uraim, Magyarország nem a jobboldal! Magyarország az a (jelenleg több!) szavazó is aki a másik oldalra szavazott, sőt Magyarország az is aki el sem ment szavazni! Gusztustalan, ahogy a politikai vereségetek láttán nemzethalált vízionáltok, katasztrófát harsogtok, hogy "felnyissátok a szemünket". Nos sikerülni fog! Ezek után egészen biztosan elmegyek a második fordulóban is szavazni, sőt elviszem a szüleimet is akik pedig otthon maradtak eddig. És nem lesz kétséges, hogy kire fogunk szavazni, mert ez a fajta arrogáns magyarországosdi amit játszotok nem kell! És remélem sokkal többen leszünk akik ezt érezzük! Egyébként pedig csak a vak nem látja,hogy nem Magyarországért aggódtok ti igazán, hanem csak a húsosfazékért és a kedvenc diktátorotokért...
"Elég volna, ha eljönnél szavazni és természetesen a Fideszre szavaznál. És mi befogadnánk a magyarok közé!:)))"
Szerintem a többségre sértő az elvakult Fidesz fanokat pont "magyar"-nak nevezni. És bocs, most nem szándékozom befeküdni egy frontális lobotómiára, úgyhogy amíg Mikula kötelezővé nem teszi, nem nagyon fogok "közétek tartozni".
Most elmondom nektek, hogyan is került az a felirat a plakátokra.
Viktor már nagyon dühös volt a határontúli szavazatokkal való sok baromság miatt. Na te Mikola, mondta, most kapsz egy körmöst. Ja, illetve nem is, most úgyis szünet van, iskolakezdésre tízezerszer leírod, hogy el ne felejtsd, hogy sajnos
MOST CSAK MAGYARORSZÁGi szavazat SZÁMÍT.
Na a szegény öreg Mikola, képzelhetitek mit rohangált az országban a nagy létrával, mire teleírta azt a sok plakátot.
Mint ballib szavazó kérlek titeket, hogy fogjunk össze és a fenti linken nyomjunk párezer DA-t. Egy román nacionalista honlap szavaztatja a látogatókat Székelyföld autonómiájáról. "Csak" annyi jelentősége van az ügynek, hogy jóval több IGEN /DA/ legyen, mint amennyi most van.
És még örülhet is neki, hogy nem mutogatjuk cirkuszban -már csak azért is, mert ez nem illene bele a baloldali keresztény morálunkba. Egyszerűen isten eltévedt báránykája, materiális szemlélettel pedig orvosi eset. Mindkét megközelítés viszont egy gyógymódot javall, ez pedig a művelődés. Írni olvasni tud, nem reménytelen a gyerek.
Látod, mi, normálisak, akik nem osztjuk fel az országot pártszimpátia szerint, mi akkor is befogadunk téged a magyarok közé, ha akár ide szavazol, akár oda, akár sehova.
Kis különbség van, ha valaki azt mondja, Magyarország ránk szavazott, vagy azt mondja, csak az a magyar (jó hazafy, stb.) aki ránk szavazott, ha érted egyáltalán a különbséget.
Miért lenne kevésbé veszélyes? Szerintem az ilyesmi nagyin veszélyes, mert azt akarja elhiteni, hogy az ország biztonsága veszélyben van. Holott nincs veszélyben az ország!!!
miután eldaráltad a mantrát, emlékezz vissza rá, hogy azt, hogy "magyarország" az mszp és az mdf is lépten-nyomon használja, retorikai elemként. gyurcsány már egenesen a "az állam én vagyok" -ból an "nemzet én vagyok"-ba csúszott át. műmájer felháborodás nem kell, tuti, hogy az első fordulóban is szavaztak a szüleid...
Legalább ilyen marhaság az is, hogy "Védjük meg a köztársaságot".
Marhaság, de kevésbé veszélyes.
Ráadásul épp egy gazdasági bünőző szájából.
Így kell ezt. A demokrácia nagyobb dicsőségére főügyészi székbe ültetem az egyik emberem, aki mellett nyugodtam működhetnek a saját Josip Totjaim és Kaya Ibrahimjaim, az ellenfeleim lebűnözőzéséhez meg elég néhány cikk a MaNemben, meg a választások előtt pár nappal bejelentett polgári per. (Amiből a választások után nem lesz semmi.)
Legalább ilyen marhaság az is, hogy "Védjük meg a köztársaságot". Ráadásul épp egy gazdasági bünőző szájából. (Tudvalévő, hogy a köztársaság legnagyobb "ellensége" épp a korrupció, az összefonódás).
A Fidesz plakátok felülragasztása a mai naptól: "Most csak Magyarország számít!" Hát kedves barátaim, tisztelt hölgyeim és uraim, Magyarország nem a jobboldal! Magyarország az a (jelenleg több!) szavazó is aki a másik oldalra szavazott, sőt Magyarország az is aki el sem ment szavazni! Gusztustalan, ahogy a politikai vereségetek láttán nemzethalált vízionáltok, katasztrófát harsogtok, hogy "felnyissátok a szemünket". Nos sikerülni fog! Ezek után egészen biztosan elmegyek a második fordulóban is szavazni, sőt elviszem a szüleimet is akik pedig otthon maradtak eddig. És nem lesz kétséges, hogy kire fogunk szavazni, mert ez a fajta arrogáns magyarországosdi amit játszotok nem kell! És remélem sokkal többen leszünk akik ezt érezzük! Egyébként pedig csak a vak nem látja,hogy nem Magyarországért aggódtok ti igazán, hanem csak a húsosfazékért és a kedvenc diktátorotokért...