persze mindez csak a hazaarulo nemzetveszto kormanyok eseten igaz, a nemzeti kormany alatti hiany az joleti intezkedesre elkoltott szukseges kiadas neven keresendo a fidesz-magyar szotarban
Hát ha az lennék, akkor is így gondolnám, mert felénk az adósságot a közgazdászok is adósságnak híjják, a munkanélküliséget meg szintén munkanélküliségnek nevezik.
A nagy rácsodálkozás majd télen jön amikor bevezetik a szocik a piaci gázárakat és a megszorítások is szépen betetőznek.
Ezen a jobboldal csak nyerhet.
Ha megszorítanak a szocik akkor buknak.
Ha nem szorítanak meg, akkor hamarabb buknak.
Mert azt nem tudom elképzelni, hogy négy év esztelen kormányzás után hirtelen egycsapásra megjön az eszük és gazdasági fellendülésbe kormányozzák az országot.
Balosok mi ez a korlatlan szabadsagvagy. kezeket elore kormoshoz...
jo tanitvany vagy
4 eve meg negypontharomhet rulezzel koszontottelek volna, de most nem tudom eldonteti, hogy a kiesett 2.2% vagy a vakondokkent osszekapart fidesz miepata tagozatot tiszteljem benned
Elvárások nincsenek. Csak tetszik nekik, ahogy egymással bánnak és ahogy a Fidesz előkészíti a széthullását és a következő vereségét. Az MDF a pecsét a Fidesz halotti bizonyítványán.
Hát ez az, hogy a ballib valamiért feljogosítva érzi magát arra, hogy jobbos-jobbos pártok közötti lépésekre vonatkozóan elvárásokat fogalmazzon meg és kinyilvánítsa az elvárásait.
Olyan mintha én elmennék egy Vasas-MTK meccsre Vasas drukkerként, és nem ám a Vasasnak szurkolnék, hanem elkezdeném teli torokból ordítva szidni és záptojással dobálni az MTK játékosokat, ha azok a a kapunk felé tartanak.
Azután meg megsértődnék ha valaki szóvá tenné, ne adj isten picsán rúgna....