Az ilyen Hajós-féléket sem értem. Miközben rettenetesen ki van éhezve a népszerűségre, a maradék tíz emberből, aki meghallgatta őt, legalább a felét elveszíti mert nekiáll politizálni.
Ez így van, hogy a demokrácia lényege, az, hogy választhatsz több közül. De minek több, amikor 1%, 2%, 5 %, de 5-nél egy sem több a támogatottsága. Persze pénzt kell adni a költségvetésből, ahova az adóm, sokunké, remélem a tied is befolyik. Megélhetési politikusok tömkelege lebzsel egész évben, ha nem jut be a parlamentbe, végkielégítést kap, stb. Mi szükség erre. Nagyon jó neked, ha kielégít, hogy arra szavazol, akire akarsz, de egy kicsit sokba kerül, és nincs haszna. Persze négy évente jó műsor, összevesznek családok, barátok, elterelődik a figyelem a lényegi dolgokról. Nem olyan bonyulult a politika, a gazdaság. Vannak okos, nagy cégvezetők, akik ezt átlátják, és működtetik. De nincs ennyi lebzselő, ingyenélő emberke a cégeikben. Nem tudom, hogy Te alkalmazott vagy-e esetleg céged van. Ha az utóbbi, akkor biztosan érted mire gondolok. Szóval békélj meg a gondolattal, hogy a szadeszra nincs szükség, és mindegy hogy hívjuk a kormány pártot és az ellenzékét, de ezekből ennyi is elég lenne. Kicsit olcsóbb lenne nekünk.
Ez volt életem első topikja, nagyon élveztem, fel is vettem a kedvencek közé, de most már elmegyek lefeküdni.
Minden érdekeltnek, békés jó éjszakát kívánok, vasárnapra derűs szavazást!
Bárki nyer is én csalózni biztos nem fogok, inkább kimegyek focizni a gyerekeimmel.
Figyelj, belőlem nem lesz se Fidesz, se Mszp szavazó, mint ahogy belőled se lesz Szdsz szavazó. Az a demokrácia lényege, hogy választhatsz több közül, szavazhatsz olyanra is akitől rengeteg embernek hányingere van. Spec én akkor is liberális maradnék, ha egy Orbán utáni konzervatív-liberális koalíció kormányozna és akkor se sértődnék meg, ha liberális pártot már nem Szdsznek hívnák. Más országokba ez persze működik.
Gondolom, a névből rájöttél a koromra, így hát elmondhatom magamról, hogy a Viktorral egy ívású gyerek vagyok, de az én politikai pályám a Kisz titkárságnál véget is ért.
Sakkban tartani nem szép dolog, a koalíció nem is erről szól. De aki lemészárolja a szövetségeseit annak ettől nem is kell tartania. Ja, a jobb oldalon ezt úgy hívják, hogy integráció.
Remélem lesz pár , inkább sok nyugodt éved, de ahhoz elég lenne két párt. A többire nincs szükség, mert a gátakon is lenne helye annak a sok dolgozni akaró emberkének. Orbán, vagy Gyurcsány az mindegy. Mind a kettő kisz titkár volt...És Te hol végeztél a mozgalomban?
Te milyen okos vagy, de milyen jó, hogy két ilyen parányi bukott pártvezér osztja az igét. És vannak, mint Te is, akik bólogatással figyelik, és azt hiszik, hogy milyen jó lesz nekik. Nem furcsa, hogy az egész ország szarban van, és egy 5%-os párt,- a háttérországgal, ami Európához tartozik, de ki tudja miért?- fegyverezi, sakkban tartja a kormányt és az országot. Nem is értem, miért nem látjátok ti liberálisok?
A szakáll stimmel, a kg is majdnem, a nyakam soha nem mértem. Fosni a Fidesztől csak akkor fogok, ha 2/3 lesz és a miniszterelnököt, úgy hívják, Orbán Viktor. Úgy, hogy remélem, van még pár nyugodt évem. Mikor a pufajka még divat volt, egész apró gyermek voltam.
Fogadom Te is úgy nézel ki, mint egy kommandós. Szakál, 110 kg , fekete haj, 80-as nyak! De az is lehet, hogy egy kis véznam, füllbevalós, szürke egér vagy, aki nagyon fél a Fiedsz-től, és már elfelejtette a pufajkás komcsi brigádot. Akik, ha jöttek, eggyel kevesebben maradtak otthon.
Néztem. Semmi különöset nem mondtak. Ráadásul azt is erősen megvágták a szerkesztők. Nehogy véletlenül kiderüljön valami lóluk. Csak a felszínt súrolja a műsor.