Keresés

Részletes keresés

E jelzésű szimpatizáns Creative Commons License 2007.06.22 0 0 57
így több mint egy év távlatából meghajtom a fejed topicnyitásod éleslátása előtt, mégis aktuális, hogy felhozzam, Deutsch-Für Tamás ideggyengézése fényében e topicot, mintegy szembesítésül.
Előzmény: Nemezpé (-)
KiberLovag Creative Commons License 2006.04.05 0 0 56

Azt se felejtsük, hogy holnap egy négypárti vita is lesz, báer nehéz ezt a mostani műfajt vitának nevezni... :(

Márpedig, ha lesz, ott még sokminden történhet... :)

Takoca_ Creative Commons License 2006.04.05 0 0 55
egyébként ez egy elég gyenge szöveg OV mentegetésére

ezt azért tudod úgye?
Előzmény: vöröskemotox (51)
Takoca_ Creative Commons License 2006.04.05 0 0 54
ha ennek az országnak a vezetője akar lenni akkor nincs helye az udvariaskodásnak az ellenfelével szemben akár hogy is itéli (itéled, itélik) meg!

főleg ha az a célja hogy a "politikai maffiózó" nem legyen tovább hatalmon!

hogy akar így győzni??? hogy akar így megyőzni akárkit is???
Előzmény: vöröskemotox (51)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.04.05 0 0 53
 Gyurcsány már csaknem 2 éve miniszterelnök. A vitastílusát már bárki megtapasztalhatta a tavaly nyári Orbán-Gyurcsány vitán. Ennek ellenére Gyurcsány megjelenése óta az MSZP csaknem 10 százelékot hozott be a Fideszen. Szóval nem hinném, hogy Gyurcsány viselkedése taszítóan hatna bárkire is. Esetleg arra, aki most látta életében először.
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 52

Nézd, itt mindkettő arra ment, hogy a másikat kihozza a sodrából.

Ebből a szempontból Orbán sikeresebb volt, eleve Gyurcsány mindig akkor a legvisszataszítóbb, mikor ripacskodik, másrészt iszonyatos energiákat mozgósított Orbán provokálására, és jóformán semmi nem jött be ebből.

Előzmény: Takoca_ (45)
vöröskemotox Creative Commons License 2006.04.05 0 0 51
Eggy úriember csak azt a kesztyűt veszi fel, amit egy másik úriember hajít felé. Egy politikai maffiózóét nem, mert ez nem az ő stílusa.
Előzmény: Takoca_ (45)
figyelő Creative Commons License 2006.04.05 0 0 50

Vannak még alvó nyilasok?

Előzmény: piroskaésafarkas (31)
mibi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 49
Nem! Ahogy elnezem, a budikefe!
Előzmény: nszethi (32)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.04.05 0 0 48
Én azt vártam, hogy Feri mikor veszi le a cipőjét és veri vele az asztalt, mint Hruscsov annak idején!!!
E jelzésű szimpatizáns Creative Commons License 2006.04.05 0 0 47

Pontosan ismerjük Orbán demokrácia képét.

Ezt nem tudja árnyalni 90 percnyi enerváltság

Előzmény: KiberLovag (44)
mibi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 46
"Ha az üzleti partnereim így kommunikálnának velem, hát minimum faképnél hagynám, esetleg szájon vágom őket. "

Tedd hozza, ha semmifele kopmoly uzleti javaslatuk nincs. Ha viszont komoly ajanlattal allnak elo, akkor a legjobb haverjaid lesznek. Vagy nem vagy komoly uzletember!
Előzmény: Törölt nick (16)
Takoca_ Creative Commons License 2006.04.05 0 0 45
ez nem egy beszéd volt!

ez két párt elnökének, két miniszterelnök jelöltenk a VITÁJA!

én csalódtam OV-ben mert úgy éreztem nem veszi fel a kesztyűt!
nem ezt vártam: azt hittem hogy sokkal de sokkal keményebb lesz.

szerintem ez normális elvárás lett volna amikor szemtől-szembe áll az ellenfelével
Előzmény: tulzi (29)
KiberLovag Creative Commons License 2006.04.05 0 0 44
Hát ha már a vitapartnerek múltját firtatod, azt hiszem, gondolkodj el mélyen, kinek van sáros múltja... alapvetően börtönben kéne ülnie, nem a miniszterelnöki székben... de még a végén megvádolnak radikalizmussal... pedig csak: nem teccetünk forradalmat csinálni... avagy elfeledtük? Ezért most elviseljük, de azért ne próbálkozzatok már ennyire nevetséges dologgal... :)
Előzmény: E jelzésű szimpatizáns (41)
Takoca_ Creative Commons License 2006.04.05 0 0 43
az a baj hogy ezeket el hiszitek
és hogy így hiszitek el
és hogy áltaánosítás megy egyfolytában

azért mert valahol (akár melyik oldalon) van egy - két -x tetüláda bünőző attól még nem az összes ilyen

olyan de olyan egyszerűek vagytok!! (nem TI fideszesek! hanem TI akik azt hiszitek hogy egy ember tényleges vagy mondvacsinált tettéből meg tudtok itélni egy rakat másikat és TI akik ész nélkül elhisztek mindent)
Előzmény: gyúrgyalog (22)
vöröskemotox Creative Commons License 2006.04.05 0 0 42
A mese népi, vagy írói bölcsességeken alapuló szórakoztató mű. Na most Gyurcsányi sem nem népi, sem nem író, de főleg nem bölcs. Ő egy rothadt kommunista, aki a hatalmát a hálózat embereinek köszönheti, hogy a lopott vagyon egy részét visszaáramoltassa a néhai MSZMP-nek. Pl.:ebből fizetik azt a mérhetetlenül sok reklámot a tV-ben. A FIDESZ-nek nincs erre pénze. Én csak azt nem értem, hogy tényleg diploma kell ahhoz, hogy valaki ezt ne lássa, vagy hogy ne emlékezzen hatalomra jutásának mikéntjére, vagy a görcsös pénz utáni vágyakozására, vagy a hálózat által vezényelt gazdagodására. Vagy arra, hogy ez egy bohóc, aki nem a jókedvünket akarja fokozni, hanem a zsebei teltségét.
Előzmény: KiberLovag (40)
E jelzésű szimpatizáns Creative Commons License 2006.04.05 0 0 41

mert ha ezek után valaki őt vádolja diktátummal, meg arroganciával, az már nagyon kilóg...

Miért ?

ezért a 90 perc feszengésért felejtsük el a múltját ?

na ne viccelj, ebben te sem bízhatsz komolyan

Előzmény: KiberLovag (37)
KiberLovag Creative Commons License 2006.04.05 0 0 40

LOL, tudodmit, így is fogom hívni, de azért az igencsak mesemondás volt, még a hangsúlyozása is leginkább arra vitte, de aki ezt a mesét bevette, sajnálom érte... :)

Előzmény: vöröskemotox (39)
vöröskemotox Creative Commons License 2006.04.05 0 0 39
"Fletót meg ezentúl így nevezem: Gyurcsány Mesemondó Ferenc" Ne haragudj, de így nem hívhatod a miniszterelnököt, pláne nem a Magyart. Helyesen a neve: Gyurcsányi MaffiamondóNyerenc. A pécsi Foxi-Maxi esti egyetemen így hívták.
Előzmény: KiberLovag (37)
vöröskemotox Creative Commons License 2006.04.05 0 0 38
Hogyne. Olvasd el milyen hülyeségeket ír, milyen gyűlölettel. Ez nem úriember. Hol a piros? :o))
Előzmény: kétútköz (35)
KiberLovag Creative Commons License 2006.04.05 0 0 37

A magam részéről örülök, hogy Orbán olyan volt, amilyen, mert ha ezek után valaki őt vádolja diktátummal, meg arroganciával, az már nagyon kilóg...

Fletót meg ezentúl így nevezem: Gyurcsány Mesemondó Ferenc... ebben minden benne van, talán csak az a mérhetetlen nagyképű gúny nem, ami viszont elég visszataszító... ráadásul ha ezeket nekem is mondta (márpedig mindenkinek mondta elvileg), akkor gátlástalanul a szemembe hazudott... :)

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 36
Hát igen, ez a Gyurcsány nekem a hátamon felállítja a szőrt.
Előzmény: kétútköz (25)
kétútköz Creative Commons License 2006.04.05 0 0 35
nszethi 1/12?:)))
Előzmény: vöröskemotox (33)
vöröskemotox Creative Commons License 2006.04.05 0 0 34
És ha az volt? Még mindig jobb mint neked a sarló meg a kalapács. Ahhoz nem kellett IQ.
Előzmény: nszethi (32)
vöröskemotox Creative Commons License 2006.04.05 0 0 33
A tehetségtelen emberek arroganciával próbálják leplezni negatív tulajdonságukat. Erre itt és most, a TV-ben, a topicban jó példát láttunk. A baj az, hogy itt a topicban balról olyan emberek írogatnak, akik 12-en nem tudnának 1 érettségit letenni. Nem is várható el ennyi nyugdíjas munkásőrtől ennyi inteligencia. Max. eggy századtól.
nszethi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 32
Azt a fantasztikus kimüvelt modorodat! Csak nem gumicsizma volt a jeled az oviban?
Előzmény: vöröskemotox (30)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2006.04.05 0 0 31
Gyurcsány egy agresszív, ideggyenge ripacs! Magyarok! Ébresztő!!!!
vöröskemotox Creative Commons License 2006.04.05 0 0 30
Te egy talált tálentum vagy, csak az a baj, hogy anyád talált a tangón, miután elveszítette a jobbik gyerekét a hol a piros című játékban.
Előzmény: nszethi (24)
tulzi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 29

Gyurcsány mint egy diktátor  úgy beszélt valamint csak személyeskedett Orbánnal ahelyett hogy egy értelmes vitát bonyolított volna le !

Orbán egy nyugottabb a választó polgárokhoz szóló beszédet mondott !

Gyurcsány egy arogáns ember benyomását keltette számomra !

kétútköz Creative Commons License 2006.04.05 0 0 28
:))))))))))))))))))))))))
Előzmény: E jelzésű szimpatizáns (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!