Keresés

Részletes keresés

Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2006.04.05 0 0 11

A harmadik út "választási program"-járól pedig valamiért, ki tudja, hogy miért... a választási pogrom jutott eszembe.

Egyébként a harmadik út az még véletlenül sem utalás a Harmadik Birodalomra? Vagy túl sok Csillagok Háborúját néztem?

Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2006.04.05 0 0 10

Na, még egy SZDSZ-es mondat, eredetiben így hangzott: "Több SZDSZ, több tudás"

És ami eszembe jutott róla: talán inkább fordítva, b+ :-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 9
Nem tudom, milyen zseni ötlete volt a cumi, de mikor megláttam az első plakátot, egyből Ibolyka jutott az eszembe, talpig pelusban:)))
Előzmény: Nickhalálra váró bor sörmester (7)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2006.04.05 0 0 8

Az MDF-nek van egy ilyen kampánymondata is: "Felnőttek vagyunk"

Erről az jutott eszembe, amikor megláttam leírva: na végre, b+, sokáig tartott.

Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2006.04.05 0 0 7
Az MDF cumijáról nekem az jutott eszembe, hogy Ibolya, ez cumi lesz. De ez szerintem minden második embernek eszébe jutott róla.
Előzmény: rraabbiiddaa (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 6
Mindenki ismeri a konkrét mondatot, és pont az jutott eszembe, hogy ezt a mondatot mindenki ismerni fogja:))))
Előzmény: Nickhalálra váró bor sörmester (3)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.04.05 0 0 5
Ugyan ne fogok az MDF-re szavazni, de azért egy keresztény konzervatív párttól egy cumi, pláne felnőtteknek, háááát...
Bocsi, én egy kissé vizuális vagyok, de azért ez nem baj, ugye
P.I. Creative Commons License 2006.04.05 0 0 4
Több szdsz több hűtőmágnes
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2006.04.05 0 0 3
Konkrét mondatot kérek, csak azzal lehet nevezni. :-) Meg persze azzal, hogy mi jutott eszedbe, amikor meghallottad.
Előzmény: Törölt nick (1)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.04.05 0 0 2
Hát mire:))))))
cccccccccccc
Előzmény: Nickhalálra váró bor sörmester (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1
Asszem az vitán felül áll, hogy a fidesznél Mikola határontúliakat érintő víziója az aranyérmes:)))
ervinn Creative Commons License 2006.04.05 0 0 0
0
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2006.04.05 0 0 topiknyitó

Az az alternatív javaslatom, hogy ezúttal sepergessen mindenki egy kicsit a saját portája előtt, és válassza ki a számára még mindig leginkább vállalható párt egy-egy különösen rosszul sikerült kampánymondatát, és mesélje el azt is, hogy ő maga mire asszociált a mondat hallatán.

Kezdem is a sort egy SZDSZ-es mondattal, ami a hétvégi nagygyűlések előtt kapott szárnyra, hogy aszongya: "az SZDSZ arra buzdítja a liberálisokat, hogy szervezzenek liberális házibulikat."

Hát, nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem a buzdításról és a folytatásról egyértelműen a liberális házibuzi jutott eszembe. Nem tudok mit tenni, de a liberális kábé annyira áthallásos, mint amikor anno volt egy olyan reklám, hogy: "Tina. Nőknek szól." Na, ott se a tinára gondoltam... 

Tovább is van, mondjátok még!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!