Az az alternatív javaslatom, hogy ezúttal sepergessen mindenki egy kicsit a saját portája előtt, és válassza ki a számára még mindig leginkább vállalható párt egy-egy különösen rosszul sikerült kampánymondatát, és mesélje el azt is, hogy ő maga mire asszociált a mondat hallatán.
Ugyan ne fogok az MDF-re szavazni, de azért egy keresztény konzervatív párttól egy cumi, pláne felnőtteknek, háááát... Bocsi, én egy kissé vizuális vagyok, de azért ez nem baj, ugye
Az az alternatív javaslatom, hogy ezúttal sepergessen mindenki egy kicsit a saját portája előtt, és válassza ki a számára még mindig leginkább vállalható párt egy-egy különösen rosszul sikerült kampánymondatát, és mesélje el azt is, hogy ő maga mire asszociált a mondat hallatán.
Kezdem is a sort egy SZDSZ-es mondattal, ami a hétvégi nagygyűlések előtt kapott szárnyra, hogy aszongya: "az SZDSZ arra buzdítja a liberálisokat, hogy szervezzenek liberális házibulikat."
Hát, nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem a buzdításról és a folytatásról egyértelműen a liberális házibuzi jutott eszembe. Nem tudok mit tenni, de a liberális kábé annyira áthallásos, mint amikor anno volt egy olyan reklám, hogy: "Tina. Nőknek szól." Na, ott se a tinára gondoltam...