Üdvözlet olyan kérdésem lenne hogy van egy suzuki sv 650 n em2002 az első képen látható km óra volt rajta gyárilag égen földön nem találok az a kérdésem lenne hogy a második képen egy suzuki sv 650 s órája van és azt szeretném megtudni hogy kompatibilis e az n szériához válaszokat köszönöm üdv varga Ákos
Sv1000 tulajdonosok!A facebookon létrehoztam egy Suzuki Sv1000 tulajdonosok oldalt.Amennyiben érintettek vagytok ilyen motor birtoklásával, és szeretnétek információt, képeket, tapasztalatot megosztani, valamint van eladó dolgotok a tipushoz csatlakozzatok.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az Sv650 motorom, mikor ki van engedve a kuplung kar, zörgő hang jön a motor felől, amint a kart behúzom, megszűnik. Ez normális jelenség, vagy valami problémának a jele?
Sziasztok! SV 1000 s -em van K6 os műszaki kérdéssel fordulok hozzátok , motorom indításnál indul másodiknál pedig valami miatt csak az egyik henger megy ,de ma már be sem indult . Gyertya csere volt, de igaz nem a legjobb minőségű van benne várom válaszotok. Sanyi voltam.
Veterán börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
SV 650 est szeretnék vásárolni használtan 2003 utánit. Lécci abban segitsetek, hogy mire kell odafigyelnem, mit kell jól megnézni a gépen mielött véglegesen meghozom a döntést.
Ja még egy kérdés, hogy a km óra állások mennyire valósak, ezek manipulálhatók e és ha igen miből lehet észrevenni.
Egyébbként mennire tartós a 650 es blok normál használat mellet mennyi kilométert kell neki elmmenni. (Na ez kettő lett)
contit en semmi esetre sem! (olcso de nem tapad jol, foleg vizesen nem, es gyorsan kopik, bar ez 650-esen kevesbe jon elo, illetve regi fejlesztes mar)