Igazad van, ott lehettek. Most kérdeztem meg telefonon, azt mondták, sokkal több a jelentkező, mint amennyire szükség van, ezért az emberek nagy részét elküldik (ismerőseim így jártak). Ettől még a fiaid lehettek a Margitszigeten.
:))) A Margitszigeten már napok óta nem fogadnak aktivistákat, hívd csak fel az árvizes telefonszámot. A gát kész, hivatásosok végzik a védelmi munkát. A fiaidtól meg kérdezd meg, hol jártak az éjszaka... :p
Annyira a Margitszigeten vannak a FIDESZ aktivisták,hogy ma 1000-rel molesztálták a házunk lakóit,szavazásügyileg! A fiaim hajnalban értek haza a Margitszigetről,és nem igazán sok fidesznyikkel találkoztak,munka közben!
Orbánnak nem kellett hívni, a Fidesz az elsők között csatlakozott a munkához. Ja, hogy ez nincs benne a köztudatban? - a média már csak ilyen. Demszky csak szónokol...
Én voltam ma lenn a parton, nem vicc a hír, nagyon nagy a víz és csak holnap fog tetőzni. Már majdnem olyan magas, mint négy éve augusztusban, úgyhogy nem árt, ha minden párt pakolja a zsákot.
Igazán nem akarok ünneprontó lenni, de az Indexről és a TV híradadóból tájékozódva tegnap a következők történtek: MSZP: nagygyűlés az Andrássy úton (Gyurcsány a gátakra megy) FIDESZ: születésnapi "zsúr", kátyútömködés (Orbán úthengeren) MDF: valami cumi díj "átadása" SZDSZ: villamos bemutató
Talán azért arról megfeletkezel, hogy GyF beszéde végén mondta, hogy menjenek, segítsenek a gátakon dolgozóknak, ő is oda indul. Tudom, hogy marketing szöveg, de ezzel azért megcáfolom azt, hogy nem jutott az eszükbe szerinted.