Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.02 0 0 5

na, ez a topic is csecsemőhalált hal ha így folytatja

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.02 0 0 4

a szalonképtelen baromtól is elfogadjuk, hogy szalonképtelen barom, jobb híján, mert tenni ellene úgyse tudunk

ugyanolyanná válni azonban nem lehet célunk

Előzmény: kazohinia (3)
kazohinia Creative Commons License 2006.04.02 0 0 3
Nem baj. Csak zt szeretném, ha az a "nacionalizmus", amit tőlük elfogadnak, nálunk sem lenne bűn.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.02 0 0 2

láttál már franciát élőben?

olyanná válni neked mennyire sikersztori?

én dolgozom egy párral a munkámból adódóan, hát nem fosom össze magam a gyönyörtől

Előzmény: kazohinia (1)
kazohinia Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1
Libsike, a 0 alapon való oktatás nem vezet eredményre. Fundamentum nélkül házat se lehet építeni. Én csak azt szeretném, hogy annyira legyen fundamentalista a magyar oktatás (és sok más), mint a francia. (Lib-biztosítékot bőven kiveri:)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.02 0 0 0
majd egy hét múlva kap Vikt0r körmöst
Előzmény: libsike2006 (-)
libsike2006 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 topiknyitó
"Én ezen a fundamentalista alapon állok személy szerint, és örülnék, ha a magyar oktatási rendszer elfogadná majd a választások után, hogy erre az alapra érdemes építkezni.”

orbán viktor a Hírszerzőnek nyilatkozva egyértelműen kijelentette, hogy az oktatásban fundamentalista elveket vall. Vajon ki az az elmebeteg, aki azt szeretné, hogy gyerekét a fundamentalista elvek szerint oktassák? Orbán határozottan kijelenti, ha nyernek ez valósul meg az oktatásban. Na már ez önmagában elég ok lenne arra, hogy ezeket ne engedjük a hatalom közelébe se!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!