az az igazság, be kell ismernem, hogy Mikola istván nagyon kellemetlen módon nyilatkozik meg, valahányszor mikorofon elé kerül ..
én a FIDESZ-re fogok szavazni - de MIKOLA-val NEM értek egyet .. szinte semmiben ..
Elnézést, nem figyeltem egy nyitva maradt kérdésre.
Idézek:
Mikola tényleg gáz, de ha választani kell GyF és közte, nem hezitálok.
úgy értelmeztem, hogy a két lehetőség közül inkább Mikolát választaná. Erre hoztam fel az idézetet - "Ez hát a tűz, mondta a lepke és csapkodott kis szárnyaival."
Hivatkozhattam volna arra a bölcsességre is, amely arra hívja fel a szerelmes ifjú figyelmét, nem elég csak a menyasszonyra függesztenie a tekintetét, mert végül az egész családját is megkapja hozományul, de nem mondtam, mert nagy adag cinizmust tartalmaz.
Inkább csak azt mondom csendesen, ha Mikoláról lehet tudni milyen indulatok lakoznak benne, akkor nem szabad rászavazni, ilyen ember kezébe nem lehet hatalmat adni.
"Néhány hete bárki, bármilyen zűrzavaros szamárságot mond, azt csak azért teheti, mert ez egy ennyire demokratikus párt, sőt a demokrácia mindig is ilyen volt a FIDESZ-en belül, mondja DFT."
Hát nem is azért, mert mondjuk alapvetően egy idióta barom... á, dehogy.
"A lényeg a VÁGY-on van! Ha a Fidesz jut hatalomra, akkor ezek szerint felállítaná a gondolatrendőrséget? Orwell nem alkotott hiába!"
Affenét, kérlek. A gondolatrendőrség úgy marhaság, ahogy van: a rosseb se tuggya, mi jár a te fejedben, és egy darabig még nem is fogják tudni (pedig erőlködnek azért a dolgon). Itten nem a vágy korlátozásáról van szó, hanem ama vágynak az ő megvalósítására való fizikai törekvéséről. Mert az ennek a köcsögnek nemtecc.
És ha hatalomra kerül(t volna), akkor esetleg tehet is róla, hogy a szokásos, demokratikus hatalomtechnikai módszerekkel (alkotmány/törvénymódosítás) meg is valósítja.
Neked meg ezzel kapcsolatban legfeljebb annyi "észrevételed" lehet (már ameddig Mikola betartja az Alkotmányt), hogy nem szavazol rá. Ennyi a történet.
Mondjuk, egy teli szájjal vakondokozó-ügynököző párt masszív emberétől talán elvárható lenne, hogy ha nem tecc az elv, akkor "otthon" se tartsa természetesnek.
"Ebben az esetben Mikola most tövig nyomhatná a verbális gázpedált (buziellenes, a nemzeti igazságot hirdető, a balliberális erkölcsöket ostorozó programmal)..."
Eggen... Csak épp ezeknek az elemeknek mi a túrós köze van egy parasztpárthoz?
(És akkor most a jobboldal erkölcsét - illetve annak mélységes hiányát -, ne is firtassuk.)
"Elszabadult önző, rongáló, firkáló munkanélküli hordákat akarunk vagy rendet? ... Magyar Önzés vagy Magyar Szolidaritás?"
A szolidaritás, kiccsávó - ha már van bőr a pofádon leírni a szót, meg a nevében dumálni -, nem azt jelenti, hogy aki nyakig ül a szarban, azt még lövetnéd is, te barom, aki vagy, hanem - miután tudomásul vetted -, hogy a nagybüdösdemokrácia/piacgazdaság egyenes folyománya a kibaszott munkanélküliség, valamint tömegek lecsúszása, fizetsz nekik annyit, hogy befogják a pofájukat, és megpróbáljanak feltörni, de legalábbis eltengődjenek valahogy. Mert amiről te itten ugatérozol, rendpárti kisbarátom, az leginkább nem erről szól, Hanem az elsőről.
Persze, ha te a magyar önzést gondoltad - és írtad -, preferálni, nem csak beszoptad az orbáni dumát, akkor bocsesz.
..............vélhetően brutális pénzt vitt a kampányba cserébe a pozícióért, viszont most lesz érdekes a helyzet mivel a biztosra vett győzelem elmaradt............a számláklat viszont rendezni kell, szerintem lesz ott bőven haddelhad................................
Elgondolkodtató amit írsz, annyira hogy magam is elgondolkodtam rajta.
Valahol az Indexes topic-ok közt megvan egy Fidesz-közeli eü-privatizációs terv, melyben a fáma szerint benne lett volna, Lévai Anikó, Kékessy Dezső, és a híres hirhedt azóta már letünt testvérpár mint fideszközeli vállalkozók.
Az egészet elfújta a közfelháborodás, de akkor és ott történhetett valami máig kiható esemény. Sajna már nem emléxem pontosan, de Mikola is benne volt valahogy meg egy gyógyszernagykereskedő is talán, egy leányvállalattal.
mint ahogy Ibolyka is...mint állítólagos jobboldalitól ,annyira távol áll a fidesz programja, h inkább a baloldalt támogatja.Logikus nem?
Amúgy ajánlom mindenkinek figyelmébe, h milyen eddig sosem hallott üzletembereket,- akik mellesleg balos érdeltségűek- vitt be ibolyka a parlamentbe. pontosabban hallottunk már róluk, csak a nagyon csúnya ügyek kapcsán.
Amióta Mikola megszólalt a nyilvánosság előtt a 2006-os választási kampányban, nos ez egy nevezetes időpont, mert azóta van demokrácia FIDESZ-ben.
Néhány hete bárki, bármilyen zűrzavaros szamárságot mond, azt csak azért teheti, mert ez egy ennyire demokratikus párt, sőt a demokrácia mindig is ilyen volt a FIDESZ-en belül, mondja DFT.
Az a baj, h Mikola behozása rossz ötlet volt a fidesztől. Szerintem mikolával egy baj van: az átlagember nem tudja értelmezni vagy éppen félreértelmezi a kommunikációját. És egy politikus nem engedheti meg magának, h csak bizonyos réteg értse meg a kommunikációját.pl.:mikor nemzeti tudtattalanról beszélt...teljesen félreértelmezték. vagy a parttalan szabdságvágy ...támadták is emiatt,pedig ha jobban belegondolunk, a jog is az ember parttalan szabadságvágyát korlátozza. Jól is néznénk ki, ha mindenki azt csinálná egy társadalomban, amit épp kedve tartja,akkor lophatnánk, gyilkolhatnánk stb.
..................eredményes volt a nemzet (Magyar Nemzet) orvosának előkukázása.......................a nagyim mindíg azt mondta, a fejétől büdösödik a hal......................
Mikola-Mengele még egyszerű orvosnak sem égy egy ruppónál többet. Milyen is lehetne, aki a szakvizsgáit is véres verítékkel, éppenhogy, csak bélásra tudta letenni. Az is csak könyörületből kapta. Hát a Vityus ennyire jól tud maga köré embereket összeszedni. És ez egyúttal a politikai végzete is. Ez az a buta emberfajta, aki a saját hibájából sem képes tanulni.
Tegnap kifejezett úgy nézett ki, mint aki kábszer hatása alatt van. Ott Állt Orbán mögött, folyamatosan bazsalygott, mint aki kefélni megy és ész nélül bólogatott.