Keresés

Részletes keresés

imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 28

+1 ok:

hogy ne SMS-ben nevezzenek ki kuratórium nélküli kuratóriumi elnököt a Millenáris élére ..

flexi2 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 27

Igazad van! Nem kérünk a fityisz féle terrorból és a félreértelmezett nemzetmentésből!! Sajnos már ismerjük a fijjúkat!

Előzmény: ghostmaster (17)
Hooogy? Creative Commons License 2006.03.23 0 0 26

És Fletó kit akar erősíteni ?

(Ezek szerint aki Győzikét néz az nem agymosott...)  De ugye nem muszáj ?

Előzmény: sajtoskenyér (23)
imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 25

igazad van .. tévedtem .. bocs .. a kulcsár bűntényt kinyomozták ..

csak én nem vettem észre ..

Előzmény: GuMiSZu (24)
GuMiSZu Creative Commons License 2006.03.23 0 0 24
Akkor talán megtalálják a PostaBankos pízeket
Előzmény: imbisz (22)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.03.23 0 0 23
 Ezzel az erővel: Orbán erősítette a középosztályt, tehát növeli a jövedelmét (hirtelen csak a családi adókedvezmény jut eszembe), viszont lexarta a leszakadó/leszakadt/átlagbér közeli/alatti rétegeket. Most viszont mindenkit erősíteni akar, Kádár népét, a panelprolikat édesgeti magához. De ti, az anyagilag meg nem becsült, öntudatos, művelt, Győzikétnemnéző középosztály ennek ellenére is rá szavaztok. Te hát OVI-nak sajnos rátok, agymosott, kitartott értelmiségre van szüksége. Hogy mindezt a szart eladjátok a plebsnek.
Előzmény: sin x (12)
imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 22

+1 ok:

a kulcsár botrány ..

annyira nem akarták kinyomozni ..

hát ne terheljük a takargatásával őket további 4 évre :)

imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 21

+1 ok:

a Csillag István féle ámokfutás sem volt semmi :)

Meggypeti,  ne feledjük, álandóan ki volt akadva, hogy a farok csóváélja  akutyát, hogy a "kis" szdsz irányítja a hatalmas MSZP-t ..  

mielőtt leváltották volna (hogy tanácsadója, GYurcsány - felfelé bukva elfoglalhassa a helyét) Meddgyessy éppen azon feszült az SZDSZ akarata ellen, hogy Csillag istvánnak mennie kell - vagy maradnia ..

ők nyertek ..

Medgyessy ment ..

nem Csillag ..

Előzmény: sin x (19)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.23 0 0 20
Én csak attólfélek, hogy kiderül, hogy szivássytól lízingeli az országot amit rögtön vissza is béreltük ugyanannyiért, aztán kiírhatjuk 10év múlva a határon, hogy
Üdvözöljük Gyurcsányisztánban!
sin x Creative Commons License 2006.03.23 0 0 19
Így van. Az az igazság, hogy nekem is sokkal inkább a kormány szadeszos felével van bajom, mint a maszopposal.
Nem lenne rossz, ha a szadisták kiesnének, akkor még egy tisztán mszp-győzelmet is jobban fogadnék.
Előzmény: imbisz (18)
imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 18

+1 ok:

azért, hogy a MAgyar Bálintéhoz hasonló ámokfutást többé ne kelljen tehetelenül végignéznünk ..

ghostmaster Creative Commons License 2006.03.23 0 0 17
Mert akkor nem lehetne a Kula bácsi a nemzet orvosa, és nem tölthetné nagykanállal a zenergiát a nemzetlélekbe spirituálisan, másik kezével okosan korlátozva a parttalan szabadságot. Azért.
.laca. Creative Commons License 2006.03.23 0 0 16

Hozzáállás kérdése.

Fidesz alatt én pl nem kaptam meg a törvényben előírt nyugdíjemelést, mégsem azt mondom, hogy elvettek tőlem, hanem hogy nem kaptam. Félig üres / félig tele szindróma.

Előzmény: sin x (15)
sin x Creative Commons License 2006.03.23 0 0 15
De komolyan gondolom. Pont azért, mert a jelenlegi költségvetésben ha egy réteget támogatsz az csak egy másik réteg rovására mehet (források szűkössége mián). Ezt már Medgyessy efti is megmondta.
A középosztály pedig egy problémás réteg az mszp szemében már régóta.
Előzmény: .laca. (14)
.laca. Creative Commons License 2006.03.23 0 0 14

És még azért sem, mert alapvető különbség van a fidesz és az mszp társadalompolitikai felfogásában.
Stimm.

A fidesz a középosztályt szeretné erősíteni (ahova mi is tartozunk), az mszp pedig pont ezt a réteget szeretné víz alá nyomni. Nekik ugyanis egy széles, agymosott, bérrabszolga rétegre van szükségük, és egy szűk elittre.

Ugye azt Te sem gondolod, komolyan, hogy bármelyik (hangsúlyozom bármelyik!) párt bármelyik réteget víz alá akarná nyomni...?! Véleményem szerint "csupán" annyiról van szó, hogy melyik oldal melyik társadalmi réteget támogatja, és nem más rétegek ellenében, hanem helyett.

Azton pedig vitatkozhatnánk, hogy melyik oldalnak van szüksége, és termeli ki a nagyobb agymosott réteget, de felesleges lenne, mert kinek-kinek pártállás szerinti a véleménye a túloldal híveiről.

Előzmény: sin x (12)
imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 13

+1 ok:

hogy ne adjanak el 75 évre egy Tony Blair vacsi után egy nyereséges Ferihegyet ..

hogy ne adják el a nemzeti tankönyvkiadót ..

hogy ne privatizálják el (egy másik vacsiért cserébe)  a MOL-t .. az orosz GAZROM-nak .. kiszolgáltatva ezzel Magyarország energiaelátását ..

sin x Creative Commons License 2006.03.23 0 0 12
És még azért sem, mert alapvető különbség van a fidesz és az mszp társadalompolitikai felfogásában.
A fidesz a középosztályt szeretné erősíteni (ahova mi is tartozunk), az mszp pedig pont ezt a réteget szeretné víz alá nyomni. Nekik ugyanis egy széles, agymosott, bérrabszolga rétegre van szükségük, és egy szűk elittre.
Előzmény: imbisz (-)
sin x Creative Commons License 2006.03.23 0 0 11
Nekem pl. azért nem lenne jó, mert a tudományos kutatásban, felsőoktatásban vagyunk érdekeltek családilag, és a kutatás ilyen mélyrepülésben még Bokros alatt sem volt. És nagyon nem szeretnénk ha ez folytatódna.
imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 10

szóval, hogy a mederbe visszatérjünk ..

+1 ok: hogy az SZDSZ ne vihesse végbe egyészségügy-átalakítási tervét ..

imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 9

skacok ..

nyilvánvaló, hogy minden erőtökkel azon vagytok, hogy ezt az egyszerű kérdést se lehessen megvitatni ..

eltérítitek a beszélgetést, ami még kisem alakult ..

ti drukkekrek vagytok, én gondolkodom, körülnézek és választok ..

én nem a kormányt támogatom ..

ezt meg kellene tudotok emíszteni .. van iylen - az én tudtommal egy szabad oszágban élünk ..

visszatérve a csurkásítára ..

ma már látom korán keltetek, hogy a beszélgetni, vitatkozni vágyó emberek közé beöntsétek, a SZOCIK kampányának legfontosabb elemét, a félelemkeltést ..

csurka szélsőjobbos ..

a fidesz nem ..

de nektek kazzal kell most fogalkozni, ha a választási győzelem matematikai esélyét meg akrjátok őrizni, hogy félelmet keltsetek Magyarországon ..

nem mondom, hogy sok sikert ..

ma már ovlastam tőletek oylat, hogy orbán jézusnak nevezi magát ..

hogy a fidesz tudatalattija a szélsőjobb ..

szóval gondoltam, ne kerülgessük a kéását, miondjuk ki, orbán hitler és sztálin cinkosa .. brezsnyev és kádár sőt (ezt még kihagytátok) osama bin laden haverja ..

az EX KGB-s Putyinnal hetente talákoznak .. és a fidesz az MSZMP titkos utódpártja is .. orbán persze maga a ribillió .. amit Gyurcsány segítségével meg lehet fékezni ..

jobb ezeket a baromi "komoly" propaganda-gondolatokat egyben letudni kedves "elvtársak" - mármint egymásnak elvtársai - de nem nekem ..

harag persz nincs ..

csak szívesebben venném, ha arról beszélgetnénk ebben a kis topic-ban, amit felvetettem ..

no mindegy .. kellemes napot :)

egy pillanat Creative Commons License 2006.03.23 0 0 8

"ma reggel Csurka leg messzebb menőkig a támogatásáról biztosította a fideszt."

Ezert irtam, hogy csak reszben sorolhato a fideszhez. Arra viszont nem kaptam valaszt, hogy a valaszkent felsorolt ot nevbol melyik az az egy, amelyik nem a fidesz oldal reprezentansa:))).

Előzmény: Storgendibal (7)
Storgendibal Creative Commons License 2006.03.23 0 0 7
Bocsánat, ma reggel Csurka leg messzebb menőkig a támogatásáról biztosította a fideszt. Ha bejutnának, minden szavazatuk a fideszé.
Előzmény: egy pillanat (4)
Storgendibal Creative Commons License 2006.03.23 0 0 6

A tied 0.

Az amit én írtam azok meghatározó nevek egy jobbos győzelem esetén.

Te Hitlereztél, én nem.

Egyébként Ovi szövegei mostanában balosabbak Hruscsovéinál is.

Che Guevara lógó orral eloldalogna ezeket hallva.

Előzmény: imbisz (2)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.03.23 0 0 5
egy pillanat Creative Commons License 2006.03.23 0 0 4
Az elozo negyesbol egy nem (csak reszben) stimmelt: Csurka. A tobbi ma reggel meg a fidesz vezeto szemlyisege volt. A te otosodbol melyik az az egy, amelyik nem (csak reszben) stimmel? A tobbi igen???
Előzmény: imbisz (2)
LeRoi Creative Commons License 2006.03.23 0 0 3
ebben igazad van
a tragikus az, hogy az alternatíva még ennél is szarabb
imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 2

sőt, hitler-sztálin-brezsnyev-hruscsov és orbán :)

(baromi jó érv volt, köszi :))

Előzmény: Storgendibal (1)
Storgendibal Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1

Miért? Szted az jobb ami e helyett lenne??

Csurka-Orbán-Mikola-Áder.

Nemá.

0000

Wic Creative Commons License 2006.03.23 0 0 0
0
imbisz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 topiknyitó

pl. azért, mert akkor az folytatódna, ami most van ..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!