most ügyekről nem beszél senki .. nem is léteznek ügyek .. lásd Kulcsár-ügy .. R.I.P. (erről ennyit, nem akarásnak nyögés a vége- nem akarták kinyomozni)
Errol meselj mar nekem legyszi, mert en az egesz Kulcsar-ugybol annyit latok, hogy van 1 sikkasztas meg van 1 koztorvenyes bunozo, aki egy idoben hetente uj neveket dobott be, koztuk olyanokat, akinek nem is tudta pontosan a nevet (Gyurcsanyi) -- hogy is fogalmazzak, hajlamos vagyok fenntartassal kezelni a tosztelt sikkaszto ur vallomasainak megalapozottsagat. De persze lehet, hogy csak en vagyok tajekozatlan.
Ha a fityisz gusztustalan demokráciaellenes populista demagóg politikát folytatott a szociknak nem feltétlen kell követnie ezt a durva arrogáns politikát!! Elvégre sokkal értelmesebb józanabb és hitelesebb politikát képviselünk!!!
Orbánék már tavaly is azt mondták, hogy tanulniuk kell a hibákból, melyeket kormányon elkövettek ..
most is ezt hangsúlyozzák ..
Orbán minden beszédében emlékeztet az előző kormányuk hibáira ..
KOvács László pedig, aki talán a legtöbbet vitatkozott MSZP nevében 2002 előtt a tévék kéernyőjén .. szóval Kovács László valamely stiklivel kapcsolatban, hogy mit szólnak hozzá, mit tudnak nyilatkozni az ügyben, csak annyit mondott, hogy a FIDESZNEK biztoan az fáj, hogy nem nekik jutott eszükbe ..
na epp ez az. attol leszek kulonb a masiknal,ha nem csinalom azt,amit o. amit o rosszul,vagy nem korrektul. szvsz az mszp -nek nem volna szabad atvenni a fidesz modszereit ; de a fidesznek sem az mszp huzasait ; mert igy egyformak lesznek; eltunik a kulonbseg.
szerintem az, hogy hasonló stikliket követnek el ..
1 dolog ..
mert ma már tudjuk, hogy a kormányzás nem ebből áll ..
(legalább is remélem)
(remélem, hogy tudjuk :))
a FIDESZ alatt az ilyen stikliket vették górcső alá ..
és arról, hogy a kormányzat gyakrlatilag milyen volt ..
nőtt-e az életszinvonal ..
csökkent-e az államadósság ..
NEM igazán lehetett tudni semit .. (köszi ballib média)
SZARVSMARHA-nak tehát abszolút igaza van ..
4 éve viszont az, hogy "Akik kétségbe vonják a kormány eredményeit, saját rossz kedvüket az ország rossz kedveként akarják beállítani"
nem ugyanaz, mintha ma mondá ugyanezt valaki .. (nem is mondja) ..
4 éve pedig nem a gazdasági eredméyneket kritizálták (Meggypeti is Orbán-vitájában is egedül az egészségüggyel tudott pontot szerezni - hogy "nem értem") ..
hanem gyakorlatilag minden mást ..
"ügyekről" beszélt mindenki, kormányzás helyett ..
most ügyekről nem beszél senki .. nem is léteznek ügyek .. lásd Kulcsár-ügy ..
R.I.P. (erről ennyit, nem akarásnak nyögés a vége- nem akarták kinyomozni)
Sajnos a politikusok már csak így működnek. Orbán Viktor nyilatkozta 4 éve a kampány során: "Akik kétségbe vonják a kormány eredményeit, saját rossz kedvüket az ország rossz kedveként akarják beállítani." Akkor az MSZP folytatott negatív kampányt, most a Fidezs teszi ugyanezt és az MSZP mond hasonlót, mint OV anno...
nem tilos .. bár nem szimpi, ha a kormány költségevetéséből 1 forint is arra megy, hogy reklámozza magát az emberek felé ..:)
a gond az, hogy ezek a reklámok pontosan úgy néznek ki (köszönhetően a grafikai kidolgozásuknak) mint egy jelen pillanatban aktuális SZDSZ vagy MSZP politikai hirdetés ..
értsd: ha valaki rápillant, ha megnézi, bár nincs ráírva, hogy SZDSZ - mégis egy SZDSZ reklámot fog látni ..
hogy értsd:ha pl. a FIDESZ egy az SZDSZ kampányára ennyire hasonlító reklámot jelentetne meg - a saját szövegével, az SZDSZ simán beperelhetné hitel-rontásért - vagy javításért:)
mert a formai, tipográfiai hasonlóság abszolút objektívan kimutatható .. lásd logók levédése .. stb ..
Én azt mondanám, hogy ők is megtehetik, ámde nem akkor, hogy ha négy éven keresztül úgy kommunikálták ezeket a dolgokat a szavazók felé, amivel azt az érzetet keltették, hogy ők bizony nem csinálnának ilyent.
szóval én azt mondanám, hogy a népszabis újságíró gondolatmenete alapján az összes elkövetett bűn(tény), stikli mint jogi precedens létezne ..
ha egy FIDESZ-es politikus 1998-2002 között tegyük fel, ronda szavakat hsaznált a parlamentben.. mondjuk, azt, hogy "HÜLYE" ..
akkor 2002-2006 között egy MSZP-s politikus, sőt, ha belegondolunk bármelyik MSZP-s vagy SZDSZ-es politikus feljogosítva érezheti magát, hogy ezt ő is megtegye ..?
szerintem nem ..
ez éppenséggel azért durva, hogy egyáltalán felmerül, mert jelen helyzetben pont az SZDSZ-MSZP kormány tagjai voltak elenzlkben, akik folyamatosan támadták az akkori FIDESZ-kormányt minden ponton, ahol csak lehetett .. és persze ott is, ahol nem .. lásd a Millenáris-sal kapcsolatos jogerős felmentő ítéletet ..
egyszóval ÉN pl. pont azt vártam volna az SZDSZ-MSZP kormánytól, hogy amit elítélt 98-2002 között, azt ne "csinálja meg" 2002-2006 között maga is ..
mert így duplán átverve érzem magam ..
mert ez így dupla átverés ..
másrészt, ha valakik éppen egy bizonyos kérdése vitatkoznak, akkor - még ha az témájában hasonló is - nem lehetséges átcsapni egy méásik kérdés megvitatására ..
harmadrészt, ha azt kérdezzük, hogy a FIDESZ-nek szabad volt-e?
akkor erre az a válasz, hogy NEM .. abszolúte nem ..
a minap a hírtv-n folyt 1 vita, mely során az MSZP-s, illetve NÉPSZABIS újsáígrót megkérdezték egy a népszabiban látható hirdetésről ..
amely a kormány munáját rekloámozta .. (valamely programot) de úgy, hogy a betűtípus, a betűméret, a színek mind az SZDSZ (vagy az MSZP) választási kampány során használ tpográfiai stílusjegyek ..
felmerült hát a kérdés, hogy így közpénzen gyakorlatilag pártproagandát folytatnak ..
erre a népszabis újságíró azt mondta, hogy miért, a FIDESZ nem valami egészen hasonlót követett el, amikor a Széchenyi tervet reklámozta ..?
részünről most az a kérdés, hogy vajon ez a fajta érvelés megengedhető-e?
mármint, hogy jogszerű-e, működik-e, igaza van-e annak, aki így érvel ... s ha IGEN vagy NEM, akkor miért ..?