Keresés

Részletes keresés

mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 23

"Én nem látom, hogy nagyon le akarnánk váltani bárkit is..."

akkor úgy tűnik, nem egy irányba tekintünk :)

de ha már így felvetetted, el tudnál képzelni valamiféle okot, ami miatt esetleg le akarnál váltani egy kormányt ..?

és el tud olat követni egy kormány, amit simán megbocsátasz neki ..?

Előzmény: Törölt nick (21)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 22

"mert en az egesz Kulcsar-ugybol annyit latok, hogy van 1 sikkasztas meg van 1 koztorvenyes bunozo"

ember ..!!!

1 kérdésem van - és nem is átvitt értelemben: te hol élsz ?

ne haragudj, de nem a te hibád .. a kormány és a sajtó közösen döngölték a földbe ezt az ügyet ..

ha csak a tvhíradókat nézed .. és mondjuk NÉPSZABIt olvasol, lehet, hogy ennél több nem is nagyon jutott el hozzád ..

lényeg, hogy ha ennyire 0 infód van erről, akkor ... nemis tudom .. keress rá az interneten :)

Előzmény: Törölt nick (18)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 20

majd talán 2010-ben :)

most történetesen nem a FIDESZ-t akarjuk leváltani ..

Előzmény: Ki(vagyok)_én (16)
messelg Creative Commons License 2006.03.22 0 0 19
Akciós betűkön spórol a kormány! Már ez is baj?
Előzmény: mr. gerison (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.22 0 0 18
most ügyekről nem beszél senki .. nem is léteznek ügyek .. lásd Kulcsár-ügy ..
R.I.P. (erről ennyit, nem akarásnak nyögés a vége- nem akarták kinyomozni)

Errol meselj mar nekem legyszi, mert en az egesz Kulcsar-ugybol annyit latok, hogy van 1 sikkasztas meg van 1 koztorvenyes bunozo, aki egy idoben hetente uj neveket dobott be, koztuk olyanokat, akinek nem is tudta pontosan a nevet (Gyurcsanyi) -- hogy is fogalmazzak, hajlamos vagyok fenntartassal kezelni a tosztelt sikkaszto ur vallomasainak megalapozottsagat. De persze lehet, hogy csak en vagyok tajekozatlan.

ZOH
Előzmény: mr. gerison (11)
flexi2 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 17
Ha a fityisz gusztustalan demokráciaellenes populista demagóg politikát folytatott a szociknak nem feltétlen kell követnie ezt a durva arrogáns politikát!! Elvégre sokkal értelmesebb józanabb és hitelesebb politikát képviselünk!!!
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.03.22 0 0 16
Tovább, tovább...))
Előzmény: mr. gerison (15)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 15

a kormányzás az emberek feje fölé nőtt, hatalmasodott ...

Előzmény: Ki(vagyok)_én (14)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.03.22 0 0 14
Miért? Az orbánék követtek el hibát? Sorolj fel néhányxat, lécci.
Előzmény: mr. gerison (13)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 13

nem mondanám ..

Orbánék már tavaly is azt mondták, hogy tanulniuk kell a hibákból, melyeket kormányon elkövettek ..

most is ezt hangsúlyozzák ..

Orbán minden beszédében emlékeztet az előző kormányuk hibáira ..

KOvács László pedig, aki talán a legtöbbet vitatkozott MSZP nevében 2002 előtt a tévék kéernyőjén .. szóval Kovács László valamely stiklivel kapcsolatban, hogy mit szólnak hozzá, mit tudnak nyilatkozni az ügyben, csak annyit mondott, hogy a FIDESZNEK biztoan az fáj, hogy nem nekik jutott eszükbe ..

(bárcsak további részletekre is emlékeznék)

Előzmény: Ki(vagyok)_én (9)
hokuszpk Creative Commons License 2006.03.22 0 0 12
na epp ez az. attol leszek kulonb a masiknal,ha nem csinalom azt,amit o. amit o rosszul,vagy nem korrektul. szvsz az mszp -nek nem volna szabad atvenni a fidesz modszereit ; de a fidesznek sem az mszp huzasait ; mert igy egyformak lesznek; eltunik a kulonbseg.
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 11

szerintem az, hogy hasonló stikliket követnek el ..

1 dolog ..

mert ma már tudjuk, hogy a kormányzás nem ebből áll ..

(legalább is remélem)

(remélem, hogy tudjuk :))

a FIDESZ alatt az ilyen stikliket vették górcső alá ..

és arról, hogy a kormányzat gyakrlatilag milyen volt ..

nőtt-e az életszinvonal ..

csökkent-e az államadósság ..

NEM igazán lehetett tudni semit .. (köszi ballib média) 

SZARVSMARHA-nak tehát abszolút igaza van ..

4 éve viszont az, hogy "Akik kétségbe vonják a kormány eredményeit, saját rossz kedvüket az ország rossz kedveként akarják beállítani"

nem ugyanaz, mintha ma mondá ugyanezt valaki .. (nem is mondja) ..

4 éve pedig nem a gazdasági eredméyneket kritizálták (Meggypeti is Orbán-vitájában is egedül az egészségüggyel tudott pontot szerezni - hogy "nem értem") ..

hanem gyakorlatilag minden mást ..

"ügyekről" beszélt mindenki, kormányzás helyett ..

most ügyekről nem beszél senki .. nem is léteznek ügyek .. lásd Kulcsár-ügy ..

R.I.P. (erről ennyit, nem akarásnak nyögés a vége- nem akarták kinyomozni)

a gazdaság azonban DÜBÖRÖG ..:)

Előzmény: Ivan Kozirev (6)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.03.22 0 0 10

a fidesz már rég az a ballibek szemében,de most az utóbbiakról is bebizonyosodott.

egyébként a műsorban nem csak a szadi közpénzen való kampányát említették,hanem a dübörgő gazdaságról és a 100 lépésről szóló hirdetéseket.

szintén közpénzekből.

és akkor a nyugdíjasoknak küldött emeszpé szerelmes levelet már meg se említem,pedig  sanszos,hogy az se a pártkasszából lett kifizetve.

az eu választásoknál is ugyanilyet küldtek az előrehozott 13.havi mellé.

Előzmény: Ki(vagyok)_én (9)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.03.22 0 0 9
Vagyis mindkettő kormány ronda disznó, csak a saját pecsenyéjét sütögeti.)))

Érdekes...
Előzmény: szarvasmarha (8)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.03.22 0 0 8
"

egyszóval ÉN pl. pont azt vártam volna az SZDSZ-MSZP kormánytól, hogy amit elítélt 98-2002 között, azt ne "csinálja meg" 2002-2006 között maga is ..

mert így duplán átverve érzem magam ..

mert ez így dupla átverés .."

no itten van az eb elhantolva.

évekig ujjal mutogattak,hörögtek  és közben ugyanazt csinálják.

Előzmény: mr. gerison (2)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 7
ehhez képest,
ha MOST mondanák azt, hogy ha ők jutnának hatalomra, akkor nem lenne ilyen,
az hányszoros hazugság lenne ..? :)
Előzmény: adslmester (5)
Ivan Kozirev Creative Commons License 2006.03.22 0 0 6

Sajnos a politikusok már csak így működnek. Orbán Viktor nyilatkozta 4 éve a kampány során: "Akik kétségbe vonják a kormány eredményeit, saját rossz kedvüket az ország rossz kedveként akarják beállítani." Akkor az MSZP folytatott negatív kampányt, most a Fidezs teszi ugyanezt és az MSZP mond hasonlót, mint OV anno...

Előzmény: Törölt nick (3)
adslmester Creative Commons License 2006.03.22 0 0 5
mszp azt mondta, hogy ha ők jutnak hatalomra nem lesz ilyen....
és láss csodát, mégis.
ismét hazudtak...
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 4

nem tilos .. bár nem szimpi, ha a kormány költségevetéséből 1 forint is arra megy, hogy reklámozza magát az emberek felé ..:)

a gond az, hogy ezek a reklámok pontosan úgy néznek ki (köszönhetően a grafikai kidolgozásuknak) mint egy jelen pillanatban aktuális SZDSZ vagy MSZP politikai hirdetés ..

értsd: ha valaki rápillant, ha megnézi, bár nincs ráírva, hogy SZDSZ - mégis egy SZDSZ reklámot fog látni ..

hogy értsd:ha pl. a FIDESZ egy az SZDSZ kampányára ennyire hasonlító reklámot jelentetne meg - a saját szövegével, az SZDSZ simán beperelhetné hitel-rontásért - vagy javításért:)

mert a formai, tipográfiai hasonlóság abszolút objektívan kimutatható .. lásd logók levédése .. stb ..

Előzmény: Timna (1)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.22 0 0 3
Én azt mondanám, hogy ők is megtehetik, ámde nem akkor, hogy ha négy éven keresztül úgy kommunikálták ezeket a dolgokat a szavazók felé, amivel azt az érzetet keltették, hogy ők bizony nem csinálnának ilyent.
Előzmény: mr. gerison (2)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 2

szóval én azt mondanám, hogy a népszabis újságíró gondolatmenete alapján az összes elkövetett bűn(tény), stikli mint jogi precedens létezne ..

ha egy FIDESZ-es politikus 1998-2002 között tegyük fel, ronda szavakat hsaznált a parlamentben.. mondjuk, azt, hogy "HÜLYE" ..

akkor 2002-2006 között egy MSZP-s politikus, sőt, ha belegondolunk bármelyik MSZP-s vagy SZDSZ-es politikus feljogosítva érezheti magát, hogy ezt ő is megtegye ..?

szerintem nem ..

ez éppenséggel azért durva, hogy egyáltalán felmerül, mert jelen helyzetben pont az SZDSZ-MSZP kormány tagjai voltak elenzlkben, akik folyamatosan támadták az akkori FIDESZ-kormányt minden ponton, ahol csak lehetett .. és persze ott is, ahol nem .. lásd a Millenáris-sal kapcsolatos jogerős felmentő ítéletet ..

egyszóval ÉN pl. pont azt vártam volna az SZDSZ-MSZP kormánytól, hogy amit elítélt 98-2002 között, azt ne "csinálja meg" 2002-2006 között maga is ..

mert így duplán átverve érzem magam ..

mert ez így dupla átverés ..

másrészt, ha valakik éppen egy bizonyos kérdése vitatkoznak, akkor - még ha az témájában hasonló is - nem lehetséges átcsapni egy méásik kérdés megvitatására ..

harmadrészt, ha azt kérdezzük, hogy a FIDESZ-nek szabad volt-e?

akkor erre az a válasz, hogy NEM .. abszolúte nem ..

ezért is váltottuk le őket ..

mit gondoltok ..?

Timna Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1
Ezt most nem sikerült értelmeznem, tehát az a baj, hogy hirdetik a kormány a munkáját? Ez mióta tilos? Tényleg nem tudom...
gunyoros Creative Commons License 2006.03.22 0 0 0
0rbán
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.22 0 0 topiknyitó

a minap a hírtv-n folyt 1 vita, mely során az MSZP-s, illetve NÉPSZABIS újsáígrót megkérdezték egy a népszabiban látható hirdetésről ..

amely a kormány munáját rekloámozta .. (valamely programot) de úgy, hogy a betűtípus, a betűméret, a színek mind az SZDSZ (vagy az MSZP) választási kampány során használ tpográfiai stílusjegyek ..

felmerült hát a kérdés, hogy így közpénzen gyakorlatilag pártproagandát folytatnak ..

erre a népszabis újságíró azt mondta, hogy miért, a FIDESZ nem valami egészen hasonlót követett el, amikor a Széchenyi tervet reklámozta ..?

részünről most az a kérdés, hogy vajon ez a fajta érvelés megengedhető-e?

mármint, hogy jogszerű-e, működik-e, igaza van-e annak, aki így érvel ... s ha IGEN vagy NEM, akkor miért ..?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!