Ezt benéztem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A maszopossal valamikor egy munkahelyen dolgoztam, de fogalmam sincs róla. Állítólag Kövér Laci közeli rokona is maszopos. Na és? Nem vagyunk egyformák. Szerintem ennek nincs jelentősége.
A jobboldalt pártolom, azért mondom: nincs különösebb jelentősége az eredménynek. Még csak előmeccsnek sem tekinthető, reprezentatívnak meg különösen nem. Meg aztán itt van még csaknem három hét...
Es akkor mi van? Nem lehet Turo-Rudit es sajtoskiflit kapni a kozetben? Minden kocsamban kotelezoen vizezik majd a sort? A Fold visszafele kezd forogni?
Ha szeptemberig Mo. le akar rakni egy valodi konvergenciaprogramot Brusszelben az asztalra, igazabol barki nyer is a valasztasokon igen behatarolt mozgastere lesz. Ha nem aszerint jatszik, annak meg ihatja majd a levet.
A kormánypártok hatalmas sikert értek el a tegnapi időközi választásokon, hiszen a választópolgárok alig 1/3-a szavazott riválisunkra. (Akinek vezére majd tazezer szavazáson nem jelent meg a Parlamentben, ugye?) Az irányunkban megnyilvánuló bizalmat a sikereink elismerésének és további buzdításnak ítéljük (copyright by Veres Dzsoni 2005.dec Ficccsss leértékelés), s haladunk tovább a szociali...a szociáldemokrácia út-ján, újabb 100 lépésünk mindenkit elvezet az ígéret földjére (Sőt, már már meg is érkeztünk! Köszönöm a figyelmüket.
...
Csernus doktor, elkísérne a főnökhöz egy percre.....?
Nem hat! Ennyi oromuk hadd legyen! Mert ah pl. Debrecenben lett volna egy ilyen valasztas, akkor nagy valoszinuseggel Fidesz gyozott volna. Szolnokon, Miskolcon, Pecsett meg valoszinuleg az MSzP. Ami viszont erdekes, hogy valamelyik helyen az MDF-es jelolt 4.5 %-ot kapott! Kivancsi vagyok, hogy ez veletlen, es valojaban van-e barmi jelentosege. (Gyanuim szerint ez se sokat jelent az egesz orszagra vonatkozoan!)