Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.20 0 0 82

Fodor?

Előzmény: gunyoros (6)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 81

afféle megérzés ..:)

visszatérve,  A és B város problematikájára ..

a megoldás az, hogy azt kell kérdezni valakitől, hogy

"elnézést, ön itt lakik, ebben a városban ?" ..

A-városban egy A-városi azt fogja mondani, hogy igen .. és a B-városi is .. mert hazudik :)

B-városban az A-városi azt mondja, nem .. és a B-városi is .. mert hazudik :)

Sir-wolf (azért ezzel is elfilóztam vagy 15 epercet, hogy összerakjam rendesen a rejtvényt) ...

ehhez a problémához hasonló, hogy hogyan derült ki számomra, hogy a ballib média mégsem kóser .. (ez volt az eredeti kérdés) .. ha még mindig ugyanolyan médiafölényben van a baloldal ..

a válasz eléggé egyszerű, és kicsit emlékeztet erre a logikai feladványra ..

amíg a FIDESZ volt kormányon , a ballib média szerintem , mármint akkori nézetem szerint hibátlanul végezte a munkáját ...

ha a SZOCIK és az SZDSZ kormányra kerülése után is  úgy találtam volna, hogy a ballib média ugyanolyankritikus (a kormánnyal), mint korábban, a kormányváltás előtt, akkor nekem lett volna igazam .. és az "elkötelezett ballib média" csak eyg városi legenda lett volna ..

így azonban, hogy az MSZP-SZDSZ kormány alatt az egykori "kritikus" média átment a kormány felhőtlen opotimizmusú, igaz barátjába .. támogatójába .. így utólag rádöbbentem, hogy a FIDESZ-nek igaza volt, amikor arra panaszkodott, hogy a ballib média direkt összeszövetkezet ellenük ..

Volt oylan újságíró, aki a népszabiban rendesen elmondta, hogy azért ez a kormány mégis csak a mi fiainkból áll ..:)

ez baromira lehangolt ..

irdatlan nagyot csalódtam ..

és ez csak 1 volt a sok közül ..

Előzmény: Törölt nick (80)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 79

"Én csak azt nem értem, hogy -mivel az állítólagos médiafölény még mindíg tart-mitől világosodott meg egyszerre az agyad?!"

miért mondod azt, hogy állítólagos (médiafölény)..?

amúgy pedig nagyon egyszerű a dolog .. nem tudom, miért, de egy nagyon jó matematikai feladvány jut az eszembe ..

megróbálom elmondani ..

A-város lakói mindig igazat mondanak,

B-város lakói mindighazudnak ..

a két város között dúl a turizmus, tehát nemlehet tudni, ki-kicsoda ..

el kell döntened, hogy hol vagy ..

mit teszel ..?

(annyira tetszik nekem ez a feladvány, hogy most nem is lövöm le a megoldását)

kis idő múlva visszatérek :)

Előzmény: Esbeta férje (78)
Esbeta férje Creative Commons License 2006.03.20 0 0 78

Én csak azt nem értem, hogy -mivel az állítólagos médiafölény még mindíg tart-mitől világosodott meg egyszerre az agyad?!

Azonkívül mért nem adod meg magadnak a lehetőséget, hogy a jövőben bármikor változtass az álláspontodon? Talán valami négyéves, nyolcéves  terveket írsz elő a magad számára, és akkor megvan, hogy csak erre a pártra lehet szavazni?!

Előzmény: mr. gerison (44)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 75

"Ezt érthetem úgy, hogy én kellő gondossággal megindokoltam, miért nem hiszem el?"

általában az a feltűnő benned, hogy politizálás gyanánt is gondolat-cserét folytatsz .. ami 100%-ig üdítő ..

ha jól emlékszem, te nem is foglalkoztál azzal, hogy korábban kire szavaztam ..

másrészt, igen, amikor mondasz valamit, azt meglehetősen őszintén szoktad megindokolni ..

(most megyek a másik topic-ba, ahol ma már belepillantottam 1 hozzászólásodba, és baromira tetszett, csak előtte kicsit kellett dolgoznom is, nehogy már "csak" fórumozzak)

Előzmény: Újlaki (68)
Tamás Creative Commons License 2006.03.20 0 0 74

már átírtam .. bár nem godoltam, hogy a bemutatkozás ilyen fontos dolog ..

Mert ennyire hülye vagy. Szerintem húzz el a retekbe, és szégyelld magad egy picit. No nem azért mert hazug vagy (ez sosem zavart titeket), hanem mert ostoba.

Előzmény: mr. gerison (37)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 73

teljesen igazad van ..

fenébe ..:(

köszönöm, hogy hozzásegítettél az identitásom megtalálásához ..:)

amikor kitaláltam ezt a nicket magamnak, az lebegett a szemem előtt, amikor sétál az utcán, és a feje egy hatalmas lufi - annyit szívott ..

de közben boldogtalan, mert kirúgták, és csak sodródik (szegény) ..

az igazgató nevére nemis emlékeztem  .. szóval ha belegondolok, nem bánom, hogy mr. gerison nevét választottam .. csak az a lufifej hiányzik, meg az, hogy "érteem ..?"

köszi mégegyszer .. :)

Előzmény: Törölt nick (72)
libera nos a malo Creative Commons License 2006.03.20 0 0 71
A tévedések elkerülése végett: én nagyon fontosnak tartom, hogy az SZDSZ-re szavazzanak azok, akik a Gyurcsány-kormány folytatását akarják, még akkor is, ha ezzel az MSZP veszít 0,5-1%-ot. Magas részvételnél ugyanis előfordulhat, hogy az SZDSZ csak így jut be a parlamentbe 5%-kal. Tehát az az elveszett 0,5-1% az MSZP-nél 5% pluszt hoz az SZDSZ-nek és a koalíciónak. Így el lehet kerülni a felesleges izgalmakat.
Előzmény: Újlaki (57)
ghostmaster Creative Commons License 2006.03.20 0 0 70
bazmeg ez olyan, mint amikor a révész nem értette, miért baj, ha betörnek az mszp-s szerverre. meg a rogán. hát hiszen ez így működik. ezek nickek. hazudni jó.
Droopy Creative Commons License 2006.03.20 0 0 69

először, igen, egy olyan személyiséget kevertem ki politikai nick-emhez, amiben az érdektelenség van jelen .. tehát, akinek még nincs szavazata .. hogy ne érdekből akarjon bárki meggyőzni .. 

nem emlékszem, mit írtam a helyére .. második bemutatkozásnak .. de biztos vagyok benne, hogy nem azt, hogy ki vagyok, és mit csinálok ..

mint említettem, ez egy nick .. ez így működik ..

virtuális személyiségek ..

Tudod, van aki sem eloszor, sem nem eloszor nem hazudik* a bemutatkozasban, akkor a masodik, sokadik bemutatkozas esetleg nem kerul automatice az aktualis erdek miatt felepitett virtualis szemelyiseg meghatarozas ala.

*a virtualis szemelyiseg felepitesenek eccerubb es kozerthetobb kifejezesese

Előzmény: mr. gerison (67)
Újlaki Creative Commons License 2006.03.20 0 0 68
többiek (kivéve Újlaki): fenemód viccesnek találom, hogy nem hiszi el valaki, hogy az MSZP-re szavaztam ..

Ezt érthetem úgy, hogy én kellő gondossággal megindokoltam, miért nem hiszem el?

(Én meg lehet, hogy egyszer majdnem a FIDESZ-re szavazam, és most senki nem hiszi el... Igaz, az nagyon régen volt, és az ráadásul egy másik FIDESZ volt.)
Előzmény: mr. gerison (67)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 67

kicsit kirekesztő vagy ..

azért, mert nem kedvelem a jelenlegi kormányt, máris ellenséges vagy ..

többiek (kivéve Újlaki): fenemód viccesnek találom, hogy nem hiszi el valaki, hogy az MSZP-re szavaztam ..

ez igazából megdöbbent engem ..

másrészt, ami a személyazonosságot illeti, ahol felmerült, ott is válaszoltam rá ..

ez nem személyazonosság - ezek nick nevek .. tudjátok:)

eben a fórumban pont azt élvezem, és valsóíznűleg pont az benne a pláne, hogy inkognítóban, a személyiség terhe nélkül, lazán és szabadon lehet társalogni ..:)

tehát a nevem nem mr. gerison ... ez csak agy játék, olyan, mint az óvodában, hogy én vagyok a gomba vagy az autó :)

először, igen, egy olyan személyiséget kevertem ki politikai nick-emhez, amiben az érdektelenség van jelen .. tehát, akinek még nincs szavazata .. hogy ne érdekből akarjon bárki meggyőzni .. 

nem emlékszem, mit írtam a helyére .. második bemutatkozásnak .. de biztos vagyok benne, hogy nem azt, hogy ki vagyok, és mit csinálok ..

mint említettem, ez egy nick .. ez így működik ..

virtuális személyiségek ..

imádom, mert így az számít, amit mond valaki, és nem az, hogy ki mondja ...

no mindegy ..

vicces, mindenesetre, hogy nem hiszitek el, hogy az MSZP-re szavaztam .. :)

ha 2002 lenne ismét, megint az MSZP-re szaavznék ..

leszáímtva, ha úgy lene megint 2002, hogy megmaradnának az emlékeim a 2002-2006 közötti ciklusról ..  akkor bizony abszolút FIDESZ-re szavaznék ..

Előzmény: soltika (60)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2006.03.20 0 0 66
" mr. gerison karakter a south park nevű razjfilm-sorozatból van .. egy vicces tanár, aki mindig azt mondja, hogy a drogok rosszak, értemm...?

és van neki 1 kalapúr nevű bábuja .. akivel egyfajta pszichológiai kivetítés módján beszélget .. ő mr. gerisonnak az a része, amit nem akar kimondani ."

még ez is hülyeség, gerizonnak tényleg van kalapúrja de nem ő mondja hogy "értem?- mmmkay?" hanem a másik tanárember a cihológ

Előzmény: mr. gerison (56)
soltika Creative Commons License 2006.03.20 0 0 65
Tudom, egy eléggé buta netharcoska, csak copypasztázni tudja ugyanazt a pár sort, tegnap este már összeakadtam vele.
Előzmény: boci boci tarka (64)
boci boci tarka Creative Commons License 2006.03.20 0 0 64
Komolytalan gyerek. Nem kell vele foglalkozni.
Előzmény: soltika (60)
Újlaki Creative Commons License 2006.03.20 0 0 63
"Orbán, ha jól hallom, pont azt szeretné elérni, hogy a magyarok fogjanak össze, hogy az oszágot felépítsük"

A szavazópolgárok többsége - választás előtt nincsenek emberek, polgárok, még a nép, az istenadta nép sem létezik, csak szavazók vannak -, szóval a többség emocionálisan szavaz. Nagyon kevés az a szavazó, aki tudatosan, a tények alapján döntene. Más megfogalmazásban az átlagszavazó feminin típus: ha a részeges, verekedős férje negyvenhatodszor is megígéri, hogy felhagy az ivással és megjavul, akkor negyvenhatodszor is vissazfogadja őt.

Van józan ember, aki Orbánnak elhiszi ezt az ájtatos szöveget? Amióta csak megjelent a politikai színtéren, folyamatosan mást mond, egyre meghazudtolja korábbi önmagát.

Egy férszt szeretne országépítő összefogást, neki csak az őt hatalomra juttató összefogás kell. Ezért bárkivel összefog, a szélsőjobbtól kezdve lassan a szélsőbalig.

Ő tipikusan megosztó egyéniség: velem vagy ellenem. Nincs középút, nincs olyan, hogy valamiben egyetértek, másban meg nem: aki nincs velem, az ellenem van. Ha elődöket akarsz, Rákosi, Gerő. Kádár ennél sokkal okosabb volt, meghirdette az "aki nincs ellenünk, az velünk van" politikáját. Így elérte azt, hogy legalább valamiféle élhető életet élhettek azok is, akik nem támogatták őt.

Tudom, hogy mr. gerisonként egy ál-naiva szerepét játszod el, de amikor komolyan beszélsz, akkor is olyan naívnak mutatod magad, hogy az már-már gyanús.
Előzmény: mr. gerison (58)
soltika Creative Commons License 2006.03.20 0 0 62
Orbán, ha jól hallom, pont azt szeretné elérni, hogy a magyarok fogjanak össze, hogy az oszágot felépítsük ..
Oszt hova építené a Főnököd azt az országot a nagy összefogással?
A Cinege uccáb vagy Felcsútra?
Ez egy lózung, se füle se farka, bár az 50-es IQjúak imádják az ilyeneket:-))
Előzmény: mr. gerison (58)
Droopy Creative Commons License 2006.03.20 0 0 61

Hat, vegulis neked sem jott ossze, hogy megismerjedj eleted elso megtert mszp szavazojaval. hisz csak egy egylovetu ifju titannal talalkoztal egy topicban aki, ahogy a szello fujdogal, modositgatja elettortenetet...

Meg is ertem a "bűzhödt cenk" titulust...

Előzmény: Törölt nick (55)
soltika Creative Commons License 2006.03.20 0 0 60
Persze hogy hazudik, ez egy kis Fidesznyikhaj a Szentkirályiból, tegnap este már kianalizáltam:-)))
Előzmény: Törölt nick (1)
ghostmaster Creative Commons License 2006.03.20 0 0 59
ez tökmindegy, amit írtál, az hazugság, mert vagy akkor hazudtál, amikor a bemutatkozásodat írtad, vagy most. hiteled zéró. hazug.
a többiek kedvéért: a south park című zseniális rajzfilmsorozat a szent istván terv szerint betiltandó. mr garrisonnel (!) együtt.
Előzmény: mr. gerison (56)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 58

azt mondod:

"a megosztó típusú Orbán"

Orbán, ha jól hallom, pont azt szeretné elérni, hogy a magyarok fogjanak össze, hogy az oszágot felépítsük ..

azt mondja, Magyarországot nem tudják annyira tönkretenni, hogy ha összefogunk, ne tudnánk felépíteni .. (2x is hallottam) ..

a szolidaritás arról szól, hogy ne hagyjuk magunkat megosztani, és egy közös cél érdekében fogjunk össze .. és váltsuk le ezt a kormányt ..

megróbálom persze megérteni, hogy te miért tartod megosztónak ezt a programot .. de nehéz dolgom van .. gyakorlatilag ötletem sincs, hogyan láthatja valaki ezt megosztásnak ..

két nagy párt problematikát nemigazán értem .. lévén, hogy az SZDSZ eléggé .. hogy mondjam .. remek formában van .. baromi befolyásosak .. és 8 százalékot várnak .. ill. 18 mandátumot, vagy mennyit .. (ami a HVG-ben megjelent) ..

Dávid Ibolya viszont tényleg sokat tett az MDF bedarálásáért ..

és jelenleg is roppant szorgalmas:)

de az, hogy 3 nagy és egy - a választásokat eldöntő párt közül lehet választani .. az biztosan nem a fidesz bűne ..

a törésvonal a jobb és baloldal között kétségtelenül a fidesz kormány alatt jött létre .. akkor én úgy láttam, hogy a folyamatos antikommunista kirohanások révén .. ma úgy látom, azért, mert a média össztűz alá vette őket - akik bejelnetették, hogy le lehet cserélni a telefonkönyveket ..

gyakorlatilag ez a telefonkönyv-lecserélés az, ami az egész lavinát beindította .. szerintem ..

hiszen a rendzserváltoztatás lényege pont az, hogy gyorsan átdomják a hatalmat - a nép feje felett - saját maguknak .. és más módszerekkel ugyanazok az emberek uralkodhatnak .. ebbe pedig csúnyán bekavart ez a telefokönyv-terv ..

Előzmény: Újlaki (57)
Újlaki Creative Commons License 2006.03.20 0 0 57
A FIDESZ, és ezen belül a megosztó típusú Orbán egyik bűne ez is, hogy nem szavazhatunk arra a pártra, amelyikre szeretnénk. Először szétszedték és felzabálták a konzervatív oldalt - attól, hogy elszívták a szélsőjobbos szavazók egy részét, az egyik szemem sír, a másik meg nevet -, és ezzel a mélységesen megosztó retorikával olyan törésvonalat húztak az országban, hogy a józanul gondolkodó ember nem mer kis pártra szavazni, mert fél, hogy ezzel esetleg hozzájárul a haramiakormány visszatéréséhez.

A vicc az, hogy ezzel a megoztással nem csak magát erősíti, hanem a fő ellenséget is - nála nincs szó ellenfélről, mindenki ellenség -, talán még jobban, mint önmagát. Lehet, hogy ezért találta most ki Viktorka, hogy megpróbál egyszerre hideget és meleget fújni, egy seggel két dakota lovat megülni, és balabb lesz a balnál is. Ha ez kevés, akkor ballibebb a ballibnél.

Nem az a hülye, aki bóvlit árul, hanem az, aki megveszi.
Előzmény: libera nos a malo (51)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 56

a többiek kedvéért:

a mr. gerison karakter a south park nevű razjfilm-sorozatból van .. egy vicces tanár, aki mindig azt mondja, hogy a drogok rosszak, értemm...?

és van neki 1 kalapúr nevű bábuja .. akivel egyfajta pszichológiai kivetítés módján beszélget .. ő mr. gerisonnak az a része, amit nem akar kimondani ..

szóval minden utalás kalap úrra abszolőt vicces :)

ez a melegség doog is abszolút a filmben van ..

ugyanúgy, mint az a rész, amikor mr. gerison mégis rászokik a drogokra .. és végigszívja az egész epizódot ..

szóval, hogy mi történt ..?

épp most találtam egy olyan topic-ot, hogy mindaz, amit Orbánban utáltál .. azt imádod most Gyurcsányban ..

ez eléggé jól leírja a szitut ..

2 kivétellel ..

1. én már Meggypeti idején elkezdtem nem-csípni a SZOCI-SZDSZ kormányt ..

nevezetesen a Magyar Bálint ügyekkel kezdődően ..

2. és Gyurcsányt baromira nem bírom .. de nemcsak azért, mert meggypeti helyére lépett (akinek korábban a tanácsadója volt) helycserés támadás ..

már azért is ellenszenveznék vele, ahogyan a zsalai utcai ingatlan a zsebébe vándorolt ..

vagy azért, hogy 1956-ot ellenforradalmnak nevezte ..

az, hogy ő az időközi-miniszterelnökünk, csak hab a tortán .. a sors baromi fanyar fintora ..

egyfajta "a múlt újraéled" c. horror-show .. segít felidézni, miylen volt, miylen lehetett a Kádári diktatúrában ..

Előzmény: Relpek (50)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.19 0 0 55
Azt is tedd hozzá, hogy bűzhödt cenk.
Előzmény: ghostmaster (54)
ghostmaster Creative Commons License 2006.03.19 0 0 54
"már átírtam .. bár nem godoltam, hogy a bemutatkozás ilyen fontos dolog ..
én még sosem néztem meg senkiét ..
visszatérve, valami nyitott és naiv személyiséget akartam felvázolni ..
ez jutott eszembe .."

magyarán aljasul hazudtál, nyomorult.
Előzmény: mr. gerison (37)
Relpek Creative Commons License 2006.03.19 0 0 53
Kalapúr még mindig SZDSZ szavazó... Szemét kis buzi... :)
Előzmény: Relpek (50)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.19 0 0 52
De ugye ez nem azt jelenti, hogy jön a Józsi?
Előzmény: libera nos a malo (51)
libera nos a malo Creative Commons License 2006.03.19 0 0 51
Az igazság az, hogy nekem is lelkiismeretfurdalásom van azért, mert eddig mindig az SZDSZ-re szavaztam. És 1998-ban a második fordulóban az én választókerületemben már nem volt SZDSZ-es jelölt, én pedig nem mentem el szavazni az MSZP-re. Szégyellem, hogy ha csak egy kicsivel is, de hozzájárultam ezzel 1998-ban Torgyánék és Orbánék győzelméhez.
Máskor nem csinálok ilyet.
Előzmény: mr. gerison (-)
Relpek Creative Commons License 2006.03.19 0 0 50
És mi történt Gerisson bácsi? Elveszett kalapúr?  Tudjuk, Tudjuk... Ő volt a meleg és nem Gerisson bácsi... ;)
mibi Creative Commons License 2006.03.19 0 0 49
En mindig is Fidesz szavazo voltam! A rendszer valtas elott is, mert akkor Pozsgayra szavaztam!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!