Persze, persze. Jó nagy hülyeséget írtam. (Boross Péterre gondoltam, meg arra, hogy milyen sokan összekeverik a nevét Bokros Lajossal, és erre én is összekeverem). :)
Nem miniszterelnök, de kijár neki a miniszterelnök megszólítás. Mint ahogy kijár Antall Józsefnek, Boross Lajosnak, Horn papának, Megyónak, és ahogy ki fog majd járni mindenki kedvence: Ferkónak is. :D
Nekem meg azt mondták, hogy a jobbosok között is van becsületes ember, aki ha mocsokul hazudik, hazugoz, rágalmaz és kiderül, hogy nincs igaza, akkor azt mondja: bocs. (Nem pedig mindenféle facsággal megpróbál kibújni és össze-vissza hazudozik eltűnt videókról, amiknek persze egyébként sincs köze az ügyhöz.)
Nem rólad beszéltek, te egész egyszerűen egy sunyi kis pondró vagy.
A ház, amelyiken az a ronda nagy plakát van, megütötte a főnyereményt: a napi két és fél millióból rendbehozzák az épületet.
Az egész Országot nem veheti meg kilóra! Biztos volt benne ilyen megfontolás is, hogy mennyien laknak ott, és akkor ők rá fognak szavazni, mint a Nagy jótevőre. Esetleg győzködik a rokonaikat is, hogy tegyék ugyanezt. A javaslatom az, hogy nem kell eladniuk a szavazatukat. A pénzt akkor is megkapják, ha nem gyurcsányra szavaznak.
Orbán beszédében nem volt semmi meglepő. És ezzel az ádáz és értelmetlen kommunistázással - véleményem szerint - meg is pecsételte a Fidesz - MPSZ sorsát.
A ház, amelyiken az a ronda nagy plakát van, megütötte a főnyereményt: a napi két és fél millióból rendbehozzák az épületet.
Amikor ezt meghallottam, támadt az ötletem: minden házra kellene egy ilyen plakát, és egycsapásra gyönyörű szép városaink lennének. Az utakat is be kellene borítani óriásplakátokkal pár napra, utána a befolyt pénzből betömni a kátyúkat. Az iskolákra, kórházakra is kéne plakát, mi lennénk a legműveltebb és a legegészségesebb nemzet az egész világon. Árvíz sem lenne több, ha a folyópartokat is plakáttal borítanánk a választások előtt, és utána a rengeteg pénzből rendbehoznánk a gátakat. Az ipart is fel lehetne lendíteni, ha a bezárásra ítélt üzemekre ilyen plakát kerülne, és a gazdák is vehetnének traktort, kombájnt a földjeik mentén felállított plakátok bérleti díjából.
Utána már csak azt kéne kitalálni, hogyan lehetne mindezt megoldani plakátok nélkül.
"Ha van egy magyar barátod, nincs szükséged ellenségre" - mondta Orbán Viktor azon a beszélgetésen, amelyet harmincegy észak-európai üzletemberrel folytatott pénteken.
A lobbisták Novgorod és Szentpétervár után Harley-Davidson motorokon érkeztek a Parlament elé, hogy magyarországi befektetési lehetőségekről tárgyaljanak a kormányfővel.