Ok. Amúgy amiket felsoroltál a kedvenc zenekaraim, attól függetlenül, hogy ezek "felnőtt orientált zenék". Én még "csak" 19 éves vagyok! Nem tudtam, hogy AOR ezt jelenti, én ezt a stilust csak "west-coast"-nak hívom.
A Whitesnake DVD abszolut etalon szerintem is! Én láttam őket két éve élőben - óriási élmény volt - ettől függetlenül, vagy épp ezért szívesen megnézném őket újra.
Annak, hogy ez összejöjjön, elég nagy a valószínűsége, hisz szinte minden nagyobb európai fesztiválon ott lesznek.
A Journey-vel csak az a bajom, hogy nem vagyok oda annyira az AOR zenékért.
Ettől függetlenül élőben őket is élmény volna látni és hallani, meg hát elég nagy legendának számítanak már.
Egyébként mi négyen utazunk - ha nem mondja vissza valaki - de mint írtam, még nem dőlt el, hogy pontosan melyik is lesz az a fesztivál.
(A Bang Your Head, ill. a Gods of Metal tűnik eddig a legvalószínűbbnek, persze a Sweden Rock volna a legtutibb, de kinek van annyi pénze.)
Nem, unokatesómmal mennénk. Tehát 2en! Az utóbbi 1 évben teljesen Journey rajongó vagyok és amikor megláttam, hogy jönnek Európába, teljesen elájultam. Na hát még amikor láttam, hogy Whitesnake is lesz, akkor végképp kiakadtam!! Odab.szott rendesen a hir, csakúgy, mint a Whitesnake: Still of the night DVD!!! :D Kurva jól sikerült az is!
Engem az aggaszt egy kicsit, hogy ha este 6-kor kezdődik, akkor keveset fog játszani mindenki. A Queensryche-t pl. már nagyon szeretném végre teljes műsoridővel látni. (De a többiekből is kevés a kb.1 óra!)
Egyébként mi mindenképpen autóval mennénk, de csak április vége felé döntjük el, hogy végül is hová.
Nézegettem a fapados repülőjegyeket, de úgy illetékkel együtt az oda-vissza út 30000-re jön ki! Ami sok! Vonattal 19 óra alatt lehet odaérni! (Budapestről), ami szintén sok! Budapesttől Oberhausenig az út 761 km, ebből autópályán 736 km!!! Nem tudom melyik érné meg a legjobban! Ez nem fesztivál lesz amúgy, hanem 1 este alatt lesz mind az 5 zenekar! Este 6kor kezdődik! Journey, Queensryche, Whitesnake, Def Leppard, WE! (A WE amúgy egy norvég zenekar, nekem annyira nem jön be, bár annyira nem ismerem)
Hello! Ez minden bizonnyal egy nagyon jó kis fesztivál lesz.
Én nem vagyok nagy Journey-fan, de a másik 3 fellépő nagyon is érdekel!
Egy baráti társasággal be is terveztük az egyik nyári fesztivált, de még nem dőlt el, hogy melyik lesz ez. Elsősorban azok a helyek jönnek szóba ahol fellép a Leppard, így nem kizárt, hogy Oberhausen lesz a befutó.
Sziasztok!!! A tegnapi nap fedeztem fel, hogy a Journey Európai koncertsorozatán belül ellátogat Németországba is!!!! Pontosabban a németországi, Oberhausen Rock The Nation fesztiválra! Jó lenne összefogni magyarországi Journey rajongókkal vagy azokkal akik csak a Rock the nation fesztiválra mennének ki! Ez a távolság kb. 750km Pesttől! Hatalmas hírességek is fellépnek egy este alatt egymás után: Whitesnake, Queensryche, Def Leppard és persze a Journey és mindez 16000 HUF!!!! Gondolom minden zenekarból max. 1-1,5 órát láthatunk, de az is megéri mindenféleképp. Koncert kezdés: 2006.06.07. 18:00 König-Pilsener-Arena