Keresés

Részletes keresés

hrm Creative Commons License 2006.07.28 0 0 12

Az első benyomások a Journey Sotos turnéjáról!

Itt:

http://www.hardrock.hu/?q=node/1705

csgabka Creative Commons License 2006.03.21 0 0 11
Ok. Amúgy amiket felsoroltál a kedvenc zenekaraim, attól függetlenül, hogy ezek "felnőtt orientált zenék". Én még "csak" 19 éves vagyok! Nem tudtam, hogy AOR ezt jelenti, én ezt a stilust csak "west-coast"-nak hívom.
Előzmény: sandrider (9)
csgabka Creative Commons License 2006.03.21 0 0 10
Pont így, ahogy mondod!
Előzmény: arsen_ (8)
sandrider Creative Commons License 2006.03.19 0 0 9

AOR= Adult Orientated Rock

Ez lefordítva elég hülyén hangzik, kb. Felnőtt közönséghez szóló rockzene.

A melódikus hardrock irányzat vokálokban gazdag, billentyűorientált válfaja.

Nagyjából ez a meghatározása, a stílus legfontosabb zenekarai: Kansas, JOURNEY, Foreigner, Toto stb...

Egyébként tipikusan amerikai zenei irányzatra kell gondolni az AOR kapcsán.

Előzmény: csgabka (7)
arsen_ Creative Commons License 2006.03.19 0 0 8
Ők azok? Tökre sirály arcok, biztos állat jó zenét csinálnak az ő hangszereikkel a kezükben!

csgabka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 7
Lehet egy valószinű butának tűnő kérdésem? Már több helyen láttam azt, hogy AOR zene? Ez minek a röviditése? Vagy mi ez? :)
Előzmény: sandrider (6)
sandrider Creative Commons License 2006.03.19 0 0 6

A Whitesnake DVD abszolut etalon szerintem is! Én láttam őket két éve élőben - óriási élmény volt - ettől függetlenül, vagy épp ezért szívesen megnézném őket újra.

Annak, hogy ez összejöjjön, elég nagy a valószínűsége, hisz szinte minden nagyobb európai fesztiválon ott lesznek.

A Journey-vel csak az a  bajom, hogy nem vagyok oda annyira az AOR zenékért.

Ettől függetlenül élőben őket is élmény volna látni és hallani, meg hát elég nagy legendának számítanak már.

Egyébként mi négyen utazunk - ha nem mondja vissza valaki - de mint írtam, még nem dőlt el, hogy pontosan melyik is lesz az a fesztivál.

(A Bang Your Head, ill. a Gods of Metal tűnik eddig a legvalószínűbbnek, persze a Sweden Rock volna a legtutibb, de kinek van annyi pénze.)

Előzmény: csgabka (5)
csgabka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 5
Egyébként kiszámoltam, hogy kocsival az út Pesttől számitva (ahol lehet autőpályán) oda-vissza durván 50eből jönne ki! :(
csgabka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 4
Nem, unokatesómmal mennénk. Tehát 2en! Az utóbbi 1 évben teljesen Journey rajongó vagyok és amikor megláttam, hogy jönnek Európába, teljesen elájultam. Na hát még amikor láttam, hogy Whitesnake is lesz, akkor végképp kiakadtam!! Odab.szott rendesen a hir, csakúgy, mint a Whitesnake: Still of the night DVD!!! :D Kurva jól sikerült az is!
Előzmény: sandrider (3)
sandrider Creative Commons License 2006.03.18 0 0 3

Engem az aggaszt egy kicsit, hogy ha este 6-kor kezdődik, akkor keveset fog játszani mindenki. A Queensryche-t pl. már nagyon szeretném végre teljes műsoridővel látni. (De a többiekből is kevés a kb.1 óra!)

Egyébként mi mindenképpen autóval mennénk, de csak április vége felé döntjük el, hogy végül is hová.

Te egyedül mennél?

Előzmény: csgabka (2)
csgabka Creative Commons License 2006.03.18 0 0 2
Nézegettem a fapados repülőjegyeket, de úgy illetékkel együtt az oda-vissza út 30000-re jön ki! Ami sok! Vonattal 19 óra alatt lehet odaérni! (Budapestről), ami szintén sok! Budapesttől Oberhausenig az út 761 km, ebből autópályán 736 km!!! Nem tudom melyik érné meg a legjobban! Ez nem fesztivál lesz amúgy, hanem 1 este alatt lesz mind az 5 zenekar! Este 6kor kezdődik! Journey, Queensryche, Whitesnake, Def Leppard, WE! (A WE amúgy egy norvég zenekar, nekem annyira nem jön be, bár annyira nem ismerem)
Előzmény: sandrider (1)
sandrider Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1

Hello! Ez minden bizonnyal egy nagyon jó kis fesztivál lesz.

Én nem vagyok nagy Journey-fan, de a másik 3 fellépő nagyon is érdekel!

Egy baráti társasággal be is terveztük az egyik nyári fesztivált, de még nem dőlt el, hogy melyik lesz ez. Elsősorban azok a helyek jönnek szóba ahol fellép a Leppard, így nem kizárt, hogy Oberhausen lesz a befutó.

Előzmény: csgabka (-)
lmrck Creative Commons License 2006.03.18 0 0 0
azért ez nem kis journey lesz, muhahaha
Előzmény: csgabka (-)
csgabka Creative Commons License 2006.03.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok!!! A tegnapi nap fedeztem fel, hogy a Journey Európai koncertsorozatán belül ellátogat Németországba is!!!! Pontosabban a németországi, Oberhausen Rock The Nation fesztiválra! Jó lenne összefogni magyarországi Journey rajongókkal vagy azokkal akik csak a Rock the nation fesztiválra mennének ki! Ez a távolság kb. 750km Pesttől! Hatalmas hírességek is fellépnek egy este alatt egymás után: Whitesnake, Queensryche, Def Leppard és persze a Journey és mindez 16000 HUF!!!! Gondolom minden zenekarból max. 1-1,5 órát láthatunk, de az is megéri mindenféleképp. Koncert kezdés: 2006.06.07. 18:00 König-Pilsener-Arena

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!