Üdvlövöldözöm az "agyhalott hőzöngőket"!
Kezdjük az elején:
Terrorelhárító és kommandós közötti különbség:
Az előbbi rendőr és életeket ment, az utóbbi katona és öl pusztít és rombol...
Ha nem hiszitek nézzétek meg, hogy kik voltak az első "kommandósok" (búrok).
Azoknak pedig akik számára a bulvársajtó terminológiája a mérvadó (feketeruhás=kommandós) azt üzenem, hogy egy szinten vannak (minden szinten) a bulvársajtó prezentálóival..
A SWAT rendőri szerv és bármilyen meglepő a "magyar SWAT" is rendőri szerv, Rendészeti Biztonsági Szolgálat Terrorelhárító Szolgálata a nevük, röviden REBISZ TESZ. Ők ugyanúgy ahogy a többi rendőr is a Belügyminisztérium alá vannak rendelve, a legfőbb vezetőjük a mindenkori belügyminiszter.
Az országban léteznek olyan tisztségek, amelyek betöltői (pártállásuktól függetlenül) védett személyek, őket mind a Köztársasági Őrezred, mind a TESZ, mind az összes rendvédelmi szerv részéről kiemelt védelem illeti meg.
Azt, hogy ez a védelem milyen mértékű (ahogy előttem elmondták már) az Őrezred parancsnoka határozza meg. Jellemzően az összes állami rendezvényt ami nagy nyilvánosság előtt köztérre van szervezve, hasonlóan biztosítanak. Tették ezt ugyanúgy a "gyula" sőt!! a "viki" idejében is!!!
Azok az emberek akiket ott fekete ruhában láthattatok ott voltak és ott is lesznek minden március 15.-i ünnepségen amíg világ a világ. Őket hidegen hagyja, hogy kit kell védeniük, "fercsi"-e vagy "viki", ők azért tették le az esküt, hogy megvédik az ártatlanokat, köztük a védett személyt is.
Amennyiben lehetséges, akkor nem teszik közszemlére a jelenlétüket, mert az veszélyezteti az eredményes munkájukat, ők kerülik a nyilvánosságot.
Ha muszály, mert nincs más lehetőség, akkor kénytelenek a rendezvényt úgy biztosítani, hogy közben ők is észrevehetők, de csak azok számára aki kimondottan keresik őket.
Én személy szerint még egyszer sem láttam egy védett személyt sem úgy szerepelni, hogy golyóálló-mellényes, fekete maszkos, géppisztolyos rendőrök fogták közre, miközben beszélt.
(Hazudtam, mert a Magda Marinkó-t a bíróságon tényleg közrefogták :)))) - csak ő köztörvényes bűnöző volt, nem védett személy)
Általában azoknak kell félnie tőlük, akiknek tényleg van félnivalója (Kaiser Ede, Whiskis, Tasnádi stb.), mert ők az ilyenek ellen dolgoznak, teszik kockára az életüket nap, mint nap "fél lábbal a sírban, fél lábbal az utcán vagy a börtönben" - hála a kíváló magyar jogrendszernek.
Mit kapnak mindezért az áldozatért cserébe????
Sok demagóg f***kalap hőzöng, mert ők ott vannak és vigyáznak arra, hogy neadjisten Ali ne vigyen magával még pár tucat embert a paradicsomba...
A ráadás meg az, hogy egy egész nemzet büszke arra, hogy okosabb mint a rendőrei?????????
Hát rendjén van ez így?
Azokat pedig, akiknek fingja sincs a dolgokról, arra kérem, hogy inkább hallgassanak, ne szítsák feleslegesen az indulatokat, vagy döbbenjenek rá ezek a "lenézett" emberek által végzett munka fontosságára, mikor résztvesznek az öngyilkos merénylő bombája által széttépett testű családtagjaik temetésén!!!!