Ezek a fotók (ld. első pár hozzászólásban) Újpesten, a Fóti út - Baross utca kereszteződésénél készültek. A nyomdában készített matricákból világosan látszik, hogy nem degenerált civil festett falloszt Kovács Pisti szájába, hanem kedves POLGÁRI AKTIVISTÁK bűnéről van szó. Hasonló undorító grafikával látták el az újpesti uszoda melletti plakátot is, de azt azóta már átplakátolták. FIDESZESEK, TI TÉNYLEG ENNYIRE MEGÁTALKODOTT, HITVÁNY EMBEREK VAGYTOK????? Ez egy 6 éves gyerek!!!
Na ne már, tényleg. Én meg mint ha úgy emlékeznék, hogy óriási visítozás ment az összes topicban, mert hogy a Fidesz kisfiúja nem magyar, csak egy univerzálisan fölhasználható reklámfigura...
ha egy gyurcsányos van rogános plakátra ragasztanak ilyet, akkor szerinted az a garázda a fent említett politikusokat akarná orálisan kielégíteni? valszeg nem.
ez egy üzenet a szdsznek. ilyen a plakátjuk, erre tudják ráragasztani. ha mindenhol a kuncze lenne kiplakátolva, akkor arra ragasztaná az "elkövető" a matricát.
na mindegy, nem akarom ezt védeni (1: bunkóság, 2:nem jó poén, 3:stb) csak egy picikét csőlátású vagy.
> Azt nem tudhatjuk persze, hogy ki ragasztja a matricakat, az azonban Semjen szakallas bacsizasa utan vilagos, hogy a matricak a fidesz uzenetet hordozzak az szdsz-el kapcsolatban.
Azt nem tudhatjuk persze, hogy ki ragasztja a matricakat, az azonban Semjen szakallas bacsizasa utan vilagos, hogy a matricak a fidesz uzenetet hordozzak az szdsz-el kapcsolatban.
"Az SZDSZ-nek mennie kell. Ha 2006 után is a parlamentben maradnak, olyan nemes eszmék, mint piacgazdaság, az összevissza kefélés, az emberi jogok tisztelete, a szabad kábítószer-fogyasztás, a sajtószabadság vagy az éjszakai hangos randalírozás Magyarországon örökre összemosódnak ezzel a kevély, fösvény, buja, irigy, torkos, haragos, és a jóra rest bagázzsal. Mindannyiunk felelőssége ennek megakadályozása, ezért vésd a fejedbe kedves olvasó: aki az SZDSZ-re szavaz, az bizony a Matula ellen szavaz"
Biztos vagy benne, hogy ez tényleg szdsz-es portál?
> 1: van vmi bizonyítékod arra h fideszes csinálta ezt? lehet h vki, mindenféle politikai célzás nélkül viccesnek találta a dolgot, vagy igazából akárki lehetett, aki meg merte ezt csinálni.
Nem, mert nyomdai színes ragasztós matricát is használnak ami egyértelműen a kdnp üzenetét tartalmazza ("Pedofil-stop - óvd a gyereked az SZDSZ-től").
A fallosz és a matricák a környéken egyszerre egy éjjel kerültek fel, tehát bizony, ez a beteg fideszesek műve (a kdnp egy műpárt).
> 2: elég szomorú ha nem látod azt h nem annak a hat éves kölöknek szól ez a arjz, hanem egy pártnak. és ott se arra gondoltak minden valószínűség szerint, h az összes tag egyenként bekaphatja a titkos elkövető f.szát.
Elég szomorú hogy nem látod, ill. nem akarod látni, hogy Kovács Pisti, a 6 éves gyerek szájához festették a péniszt. Teljesen mindegy hogy milyen politikai cél mozgatván őket (természetesen mert "profitot kell termelni" a "menedzsmentnek" (Bagó Z.))
1: van vmi bizonyítékod arra h fideszes csinálta ezt? lehet h vki, mindenféle politikai célzás nélkül viccesnek találta a dolgot, vagy igazából akárki lehetett, aki meg merte ezt csinálni.
2: elég szomorú ha nem látod azt h nem annak a hat éves kölöknek szól ez a arjz, hanem egy pártnak. és ott se arra gondoltak minden valószínűség szerint, h az összes tag egyenként bekaphatja a titkos elkövető f.szát.
ha ezeket nem látod, akkor igazából a "hölgyek, urak, szex"-be kellene irogatnod, ott van szopásos topik.
Szerintem meg ha egy férfi a férfiakhoz vonzódik akkor valahol belül a szexusa mégiscsak nőies.
Ilyen alapon viszont őt leginkább egy férfias férfi kell hogy vonzza.
Szóval bár én nem vagyok homo és nincs is ilyen ismerősöm akiről tudnám, könnyen elképzelhetőnek tartom hogy a homo férfit álmában egy férfias férfi vágja hanyatt, mint ahogy egy igazi nőt.
Az hogy egy másik homoval jön össze az kompromisszum lehet.
És a szerelem mint tudjuk felerősíti a testi vonzalmat is így ez nem probléma.
Kb. így gondolom én is csak még azt nem értem,hogyha van egy normális "férfikinézetű" férfi aki homo akkor én úgy gondolom,hogy hasonló férfias kinézetű férfiakhoz vonzódik ez igy volna "természetes".Akkor miért kell sok homo férfinak mégis úgy viselkedni úgy öltözni stb mint egy nő?Ezt valahogy nem értem.Hamár a férfiakat szereti akkor miért nem tud férfiasan viselkedni?Észre se venné senki.
> Gondold bele magad 1 homokos helyébe, aki a magad fajtákkal van körülvéve, akik azt mondják neki, hogy márpedig a heteroszex a sztenderd és elégedjen meg ezzel
Szerintem ez teljesen korrekt.
Neki is tudnia kell hogy ő a szexuál-biológiai kisebbséghez tartozik.
Ezt minek tagadni. (ld. Brian élete: szülési jogot a transzvesztitáknak! :-)))
> Boldog lesz ő attól, hogy a körülötte lévő kibaszott hülye társadalom a saját sztenderdjeit kényszeríti rá?
Nincs rákényszerítve semmi.
Nyugodtan lehet az ami.
Csak ne kelljen feltétlenül elém jönnie vele.
Figyu, ahogy a kövér ember is próbál soványabbnak látszani, a csúnya arcú is alapozót rak fel stb. ez ugyanaz a helyzet.
Nem akarunk másokban rossz érzést kelteni akkor sem ha nem a mi hibánk.
Ha én homo lennék, ezt megtartanám a kedvesem és én kettőnk ügyének.
De legalábbis biztos nem mennék az utcán 'homo vagyok' sapkában.
Mert egyrészt nem tartozik másra, másrészt nem akarok rossz érzést kelteni másban ha lehet (ez az én érdekem is)
> Az a szélsőegoista szempont, ami másokat boldogtalanságba hajszol, hogy a saját sztenderdjei szerinti életet lássa a szeme előtt.
Nem hiszem hogy valaki boldogtalan lenne attól, hogy nem hazudjuk azt hogy 50% a homo 50 a hetero mikor az biológiailag úgy van kialakulva hogy ca. 95% a hetero és 5 a homo, minden főemlősben.
Én pl. epilepsziás vagyok de nem kötöm mások orrára ha nem szükséges.
És nem várom el hogy hazudjuk azt hogy 50% epilepsziás és 50 nem, mert nem igaz.
> Mindenkinek a saját sztenderdje "A sztenderd".
Létezik egy objektív valóság is.
Ebben pedig a homok alkotják a jelentős kisebbséget, mint ahogy az epilepsziások is, a többséggel szemben.
> Ha 14 évnél fiatalabb lány önkéntes alapon közösül veled akkor megrontás a bcs. neve, ha pedig 12 évnél fiatalabb a lány, akkor az akaratára tekintet nélkül nemi erőszak a bcs. neve amit elkövettél.
> Baromság. Nem tudod, hogy minden heteróban visszatetszést kelt-e. Bennem pl. nem
A többségben bizonyosan igen.
Akikkel én már beszéltem a témáról mind így vannak vele.
Te vagy az 1. kivétel :-))
> Nem a világgal, és benne a homo jelenséggel van a baj, hanem azzal van a baj, aki nem tudja befogadni a világ jelenségeit, köztük a homoszex kapcsolat látványát, érzését.
Bocsáss meg de én még elképzelni sem akarom a seggembe hatoló pénisz látványát és érzését.
Ezt meg te fogadd el.
Ellenben azt szívesen elképzelem, hogy milyen lehet nőként a szex, milyen lehet amikor a nunimba nyúlnak/nyalnak vagy belémhatolnak. Sőt a menstruációt is átélném szívesen és a szülést is...
> Nem az a megoldás, hogy negligálok vmit, ami nem tetszik, mert attól az a dolog nem szűnik meg létezni, hogy eltakarom a szemem.
Nem is akarom hogy megszűnjön.
Ez az emlős-lét természetes velejárója hogy vannak homók.
De én nem szeretném ha ezzel a saját intim szférájukból elémjönnének.
Mivel van rá lehetőség hogy ne 'zavarjanak' ezzel engem és a többséget ezért szerintem elvárható hogy így tegyenek.
Az más kérdés amikor valakinek olyan eü. problémája van pl. amikor emésztőszaga van a szájának és erről nem tehet és nem is tehet ellene semmit, akkor nem várom el hogy elbújdokoljon, hanem elviselem a rossz érzéseket amiket kivált, mert nincs más lehetőség. Stb.