Keresés

Részletes keresés

Csepeli Galvániszap Creative Commons License 2008.04.03 0 0 297
totoya Creative Commons License 2006.03.17 0 0 296
Azért nem gondoltam volna hogy csak melóbol lehet veletek beszélgetn.
totoya Creative Commons License 2006.03.17 0 0 295
Nem tudtok túllépni a politikán.
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.03.13 0 0 294

Na ne már, tényleg. Én meg mint ha úgy emlékeznék, hogy óriási visítozás ment az összes topicban, mert hogy a Fidesz kisfiúja nem magyar, csak egy univerzálisan fölhasználható reklámfigura...

Persze régen volt, tudom.

Előzmény: picicici (291)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.12 0 0 293

ha egy gyurcsányos van rogános plakátra ragasztanak ilyet, akkor szerinted az a garázda a fent említett politikusokat akarná orálisan kielégíteni? valszeg nem.

ez egy üzenet a szdsznek. ilyen a plakátjuk, erre tudják ráragasztani. ha mindenhol a kuncze lenne kiplakátolva, akkor arra ragasztaná az "elkövető" a matricát.

na mindegy, nem akarom ezt védeni (1: bunkóság, 2:nem jó poén, 3:stb) csak egy picikét csőlátású vagy.

Előzmény: picicici (282)
picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 292

Akkor az már portré-plakát ha 2 fütyi is a szájába fér :-)))

Előzmény: mb3rgyulolo (289)
picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 291
> A topicnyitóból azonban csak annyit emelnék ki: Ez egy 6 éves gyerek!

Valóban. És az SZDSZ mégis politikai célokra használja szegénykét

Mint ahogy a Fidesz is most a nagyszemű kislányt vagy 4 éve a gebe kisfiút.

Gyenge a szerecsenmosdatás

Előzmény: DegeneraBocsinka (288)
picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 290

> Azt nem tudhatjuk persze, hogy ki ragasztja a matricakat, az azonban Semjen szakallas bacsizasa utan vilagos, hogy a matricak a fidesz uzenetet hordozzak az szdsz-el kapcsolatban.

Egyértelmű

Előzmény: sashimi (287)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2006.03.12 0 0 289

"Elég szomorú hogy nem látod, ill. nem akarod látni, hogy Kovács Pisti, a 6 éves gyerek szájához festették a péniszt."

És ez akkora probléma? Ha kutya lett volna a plakáton, akkor arra rajzolják, ha demszkii, akkor meg duplán.

Előzmény: picicici (282)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.03.12 0 0 288

A plakátok megrongálása valóban nem szép dolog.

A topicnyitóból azonban csak annyit emelnék ki: Ez egy 6 éves gyerek!

Valóban. És az SZDSZ mégis politikai célokra használja szegénykét.

sashimi Creative Commons License 2006.03.12 0 0 287
Azt nem tudhatjuk persze, hogy ki ragasztja a matricakat, az azonban Semjen szakallas bacsizasa utan vilagos, hogy a matricak a fidesz uzenetet hordozzak az szdsz-el kapcsolatban.

sashimi
Előzmény: Sir Balamber (8)
picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 286

Na jó de ez azért van mert a matula készítői degenerált lelkületű emberek.

Figyelj a tömeggyilkos Ratko Mladičnak is vannak hívei, és nem csak a haszonélvezők.

Előzmény: Törölt nick (285)
picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 284

Bekerültünk a Pufajkás Turulba !

picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 283

Idézet a Matuláról:

"Az SZDSZ-nek mennie kell. Ha 2006 után is a parlamentben maradnak, olyan nemes eszmék, mint piacgazdaság, az összevissza kefélés, az emberi jogok tisztelete, a szabad kábítószer-fogyasztás, a sajtószabadság vagy az éjszakai hangos randalírozás Magyarországon örökre összemosódnak ezzel a kevély, fösvény, buja, irigy, torkos, haragos, és a jóra rest bagázzsal. Mindannyiunk felelőssége ennek megakadályozása, ezért vésd a fejedbe kedves olvasó: aki az SZDSZ-re szavaz, az bizony a Matula ellen szavaz"

Biztos vagy benne, hogy ez tényleg szdsz-es portál?

Előzmény: Törölt nick (281)
picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 282

> 1: van vmi bizonyítékod arra h fideszes csinálta ezt? lehet h vki, mindenféle politikai célzás nélkül viccesnek találta a dolgot, vagy igazából akárki lehetett, aki meg merte ezt csinálni.

Nem, mert nyomdai színes ragasztós matricát is használnak ami egyértelműen a kdnp üzenetét tartalmazza ("Pedofil-stop - óvd a gyereked az SZDSZ-től").

A fallosz és a matricák a környéken egyszerre egy éjjel kerültek fel, tehát bizony, ez a beteg fideszesek műve (a kdnp egy műpárt).

> 2: elég szomorú ha nem látod azt h nem annak a hat éves kölöknek szól ez a arjz, hanem egy pártnak. és ott se arra gondoltak minden valószínűség szerint, h az összes tag egyenként bekaphatja a titkos elkövető f.szát.

Elég szomorú hogy nem látod, ill. nem akarod látni, hogy Kovács Pisti, a 6 éves gyerek szájához festették a péniszt. Teljesen mindegy hogy milyen politikai cél mozgatván őket (természetesen mert "profitot kell termelni" a "menedzsmentnek" (Bagó Z.))

Előzmény: Törölt nick (278)
picicici Creative Commons License 2006.03.12 0 0 280

A matula súlyos elmebetegek kreálmánya volt mindig is.

Nem csodálkozom.

Előzmény: Mr. X to the Z (279)
Mr. X to the Z Creative Commons License 2006.03.12 0 0 279

www.matula.hu
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.11 0 0 278

1: van vmi bizonyítékod arra h fideszes csinálta ezt? lehet h vki, mindenféle politikai célzás nélkül viccesnek találta a dolgot, vagy igazából akárki lehetett, aki meg merte ezt csinálni.

2: elég szomorú ha nem látod azt h nem annak a hat éves kölöknek szól ez a arjz, hanem egy pártnak. és ott se arra gondoltak minden valószínűség szerint, h az összes tag egyenként bekaphatja a titkos elkövető f.szát.

ha ezeket nem látod, akkor igazából a "hölgyek, urak, szex"-be kellene irogatnod, ott van szopásos topik.

Előzmény: picicici (-)
totoya Creative Commons License 2006.03.11 0 0 277
Remélem kipihented magad. Mert azért ma szép nap volt.
Előzmény: Szegedi Edith (244)
John Doe3 Creative Commons License 2006.03.11 0 0 276
Igen, de a 14. éves életkor mégiscsak vízválasztó, amennyiben megrontás sértettje csak 14. éven aluli lehet.
Előzmény: Törölt nick (194)
lazzado2 Creative Commons License 2006.03.11 0 0 275

Ilyen alapon ha mondjuk elmennel Pakisztanba--vagy Afghanisztanba--

es elkezdened hirdetni,hogy te kereszteny vagy.

Hosszu lenne az eleted?

Szaud Arabiarol mar nem is beszelek.

A vilag legnagyobb Demonkraciaja--allitolag India.

Ott is hosszu eletu lennel?

Előzmény: Törölt nick (264)
lazzado2 Creative Commons License 2006.03.11 0 0 274

A leereszkedesrol.

Tudtommal meg ott tartunk,hogy a fajtalansagot nem en kezdtem

itt felhozni.

Szoval maradj a targynal,ha lehet.

Helyes-e,ha az iskolaban azt kezdenek tanitani,hogy bizony a

normalis csaladi eltben a *ket anyu es gyerek--vagy--ket apu es

gyerek*megoldas.

Mindig maradjunk a targynal.

Amikor latom,hogy a masik a tenyekre csak hadoval,akkor

szakad a kotel.

(megha oly magasan is erzed magad--mint a tyuk)

Előzmény: Törölt nick (263)
picicici Creative Commons License 2006.03.11 0 0 273
Homo nőknél detto
Előzmény: picicici (272)
picicici Creative Commons License 2006.03.11 0 0 272

Ez nezés kérdés.

Szerintem meg ha egy férfi a férfiakhoz vonzódik akkor valahol belül a szexusa mégiscsak nőies.

Ilyen alapon viszont őt leginkább egy férfias férfi kell hogy vonzza.

Szóval bár én nem vagyok homo és nincs is ilyen ismerősöm akiről tudnám, könnyen elképzelhetőnek tartom hogy a homo férfit álmában egy férfias férfi vágja hanyatt, mint ahogy egy igazi nőt.

Az hogy egy másik homoval jön össze az kompromisszum lehet.

És a szerelem mint tudjuk felerősíti a testi vonzalmat is így ez nem probléma.

Talán...

Előzmény: tipcsibácsi (271)
tipcsibácsi Creative Commons License 2006.03.11 0 0 271
Kb. így gondolom én is csak még azt nem értem,hogyha van egy normális "férfikinézetű" férfi aki homo akkor én úgy gondolom,hogy hasonló férfias kinézetű férfiakhoz vonzódik ez igy volna "természetes".Akkor miért kell sok homo férfinak mégis úgy viselkedni úgy öltözni stb mint egy nő?Ezt valahogy nem értem.Hamár a férfiakat szereti akkor miért nem tud férfiasan viselkedni?Észre se venné senki.
Előzmény: picicici (269)
picicici Creative Commons License 2006.03.11 0 0 270
Mi a különbség (jogilag) ?
Előzmény: Törölt nick (268)
picicici Creative Commons License 2006.03.11 0 0 269

> Gondold bele magad 1 homokos helyébe, aki a magad fajtákkal van körülvéve, akik azt mondják neki, hogy márpedig a heteroszex a sztenderd és elégedjen meg ezzel

Szerintem ez teljesen korrekt.

Neki is tudnia kell hogy ő a szexuál-biológiai kisebbséghez tartozik.

Ezt minek tagadni. (ld. Brian élete: szülési jogot a transzvesztitáknak! :-)))

> Boldog lesz ő attól, hogy a körülötte lévő kibaszott hülye társadalom a saját sztenderdjeit kényszeríti rá?

Nincs rákényszerítve semmi.

Nyugodtan lehet az ami.

Csak ne kelljen feltétlenül elém jönnie vele.

Figyu, ahogy a kövér ember is próbál soványabbnak látszani, a csúnya arcú is alapozót rak fel stb. ez ugyanaz a helyzet.

Nem akarunk másokban rossz érzést kelteni akkor sem ha nem a mi hibánk.

Ha én homo lennék, ezt megtartanám a kedvesem és én kettőnk ügyének.

De legalábbis biztos nem mennék az utcán 'homo vagyok' sapkában.

Mert egyrészt nem tartozik másra, másrészt nem akarok rossz érzést kelteni másban ha lehet (ez az én érdekem is)

> Az a szélsőegoista szempont, ami másokat boldogtalanságba hajszol, hogy a saját sztenderdjei szerinti életet lássa a szeme előtt.

Nem hiszem hogy valaki boldogtalan lenne attól, hogy nem hazudjuk azt hogy 50% a homo 50 a hetero mikor az biológiailag úgy van kialakulva hogy ca. 95% a hetero és 5 a homo, minden főemlősben.

Én pl. epilepsziás vagyok de nem kötöm mások orrára ha nem szükséges.

És nem várom el hogy hazudjuk azt hogy 50% epilepsziás és 50 nem, mert nem igaz.

> Mindenkinek a saját sztenderdje "A sztenderd".

Létezik egy objektív valóság is.

Ebben pedig a homok alkotják a jelentős kisebbséget, mint ahogy az epilepsziások is, a többséggel szemben.

Ha rákos lennék, azt sem kürtölném világgá.

Előzmény: Törölt nick (264)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.11 0 0 268
Nemi erőszak helyett: erőszakos közösülés (Btk. 197. §)
Előzmény: picicici (267)
picicici Creative Commons License 2006.03.11 0 0 267

> Ha 14 évnél fiatalabb lány önkéntes alapon közösül veled akkor megrontás a bcs. neve, ha pedig 12 évnél fiatalabb a lány, akkor az akaratára tekintet nélkül nemi erőszak a bcs. neve amit elkövettél.

Szal 14-18 közt tiszta az ügy.

Előzmény: Törölt nick (261)
picicici Creative Commons License 2006.03.11 0 0 266

> Baromság. Nem tudod, hogy minden heteróban visszatetszést kelt-e. Bennem pl. nem

A többségben bizonyosan igen.

Akikkel én már beszéltem a témáról mind így vannak vele.

Te vagy az 1. kivétel :-))

> Nem a világgal, és benne a homo jelenséggel van a baj, hanem azzal van a baj, aki nem tudja befogadni a világ jelenségeit, köztük a homoszex kapcsolat látványát, érzését.

Bocsáss meg de én még elképzelni sem akarom a seggembe hatoló pénisz látványát és érzését.

Ezt meg te fogadd el.

Ellenben azt szívesen elképzelem, hogy milyen lehet nőként a szex, milyen lehet amikor a nunimba nyúlnak/nyalnak vagy belémhatolnak. Sőt a menstruációt is átélném szívesen és a szülést is...

> Nem az a megoldás, hogy negligálok vmit, ami nem tetszik, mert attól az a dolog nem szűnik meg létezni, hogy eltakarom a szemem.

Nem is akarom hogy megszűnjön.

Ez az emlős-lét természetes velejárója hogy vannak homók.

De én nem szeretném ha ezzel a saját intim szférájukból elémjönnének.

Mivel van rá lehetőség hogy ne 'zavarjanak' ezzel engem és a többséget ezért szerintem elvárható hogy így tegyenek.

Az más kérdés amikor valakinek olyan eü. problémája van pl. amikor emésztőszaga van a szájának és erről nem tehet és nem is tehet ellene semmit, akkor nem várom el hogy elbújdokoljon, hanem elviselem a rossz érzéseket amiket kivált, mert nincs más lehetőség. Stb.

Előzmény: Törölt nick (260)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!