Igen? Elfogadod a tényeket? Én nem úgy látom. Mivel még a mai napig állítod, hogy álorvosok vizsgálják az embereket, holott, sehol soha senki nem állította, hogy orvosok lennének. Tehát álorvosok sem lehetnek. Na ennyit arról, hogy te elfogadod a tényeket.
Egyenlőre ott tartunk, hogy te állítasz itt valamit a vizsgálatokról. Neked kell elsőnek vallomást tenned, hogy miért is gondolod így. Aztán mi megcáfoljuk. Ahogy ez eddig meg is történt. Ha te ezek után is ragaszkodsz a hülyeségedhez, és vádaskodsz tovább bizonyítéknélkül, akkor csak nevetségessé válsz.
Érdekes ez a bloki, domhamer, borsavkő hármas. Egyik sem tudja elfogadni a tényeket, csak mondja a magáét.
Bocs, de nem érdekel, hogy szerinted evidens-e vagy sem. Azért kértem, bizonyísd állításod! A bíróságot sem érdekli az evidencia. Mindenre bizonyosságot kérnek. Most én is ezt kérek, különben megkapod a H. előtagot.
Na ettől a képtől kinyílt bennem a bicska. Elképzelem, hogy reggel elmegy a gyerekem suliba, azután egy maszopos elévült köztörvényes kezében látom viszont.
Bocs az indulatért, de ez már a pofátlanság csúcsa, a kutya már volt, jön a gyerek. Éljenek a marketingesek, ekkora bajban van a baloldal vezető ereje! Vagy semmi sem számít, ha a hatalomról van szó.