A polgári maffia hívei/kiszolgálói a Magyar Vizsla és tsai mellett fognak tüntetni Vasárnap.
Azt hiszem fölöttébb indokolt volna egy ellentüntetés ezek ellen, akik profitterepnek tekintik hazánkat és megfenyegetik, megzsarolják az útban állókat. Remélem lesz aki megszervezi. A világ legnagyobb vicce lesz ha a maffia támogatói fognak tüntetni a Magyar Vizslák mellett mi tisztességes emberek meg hagyjuk hogy a gátlástalan bűnözők uralmuk alá hajsanak bennünket...
"Füttyszóval és bekiabálásokkal igyekeztek megzavarni Gyurcsány Ferenc MSZP-s miniszterelnök-jelölt beszédét Gödöllőn. A politikus többek között azt mondta, "veszekedésből egy ország még nem épült fel"."
NEM kellene ellentüntetés. Ez a stílus legyen az övék. Minden ilyen megmozdulás az ő "polgári" értékeit csillogtatja. Ezt a választást a Fidesz már csak azzal nyerheti meg, ha rákényszeríti mocskos kampányát a másik oldalra és teljes erővel ezen dolgoznak.
Végül is, ez nem annyira rossz stratégia, Fletó a megmondhatója ;-). Ezzel együtt én sem tartom rossz dolognak a repülõtér eladását, az angolok kifizették, 20 év múlva meg úgyis csak libalegelõnek lehet majd használni - addigra rég elfogy az üzemanyag...
Beteg Gyurcsány szerint minden ellenzéki veszett kóbor kutya.
Te is az, vagy csak meg vagy kötve.
Készből etetnek, még azt is megmondják, hogy mikor ugass.
Jobboldal<>fasizmus. Ha 56 gyõz annak kb. annyi áldozata lett volna mint a II világháború utáni osztrák vagy német rendszernek. Ráadásul én a helyedben nem nagyon forszíroznám ezt a vonalat, a komcsik eleddig picit több embert öltek meg a sajátjaik közül mint a nácik (Lenin elftárs egybõl indított vagy 2 millióval, aztán ugye volt Sztálin elftárs, és a többi vezetõ, kínai kulturális forradalom, vörös khmerek, stb, stb).
Jól lehet látni, Gyurcsány ócska bértollnokokat foglalkoztat, látványosan rendezgeti a kirakatokat. Ez nem demokrácia, ez média diktatúra. Nesze birka, nézd meg ez a kirakat.
Szerintem ezt nyugodtan kell végignézni, hiszen bizonyára egy olyan alantas maroknyi csürhe fog összegyűlni, ami még inkább rombolja a polgári bolosevikmaffia imidzsét. Szerintem ez ellen a patkánykampány ellen pontosan a választások után kell tüntetni(1 hónapot már mindenki kibir), hogy a vereségük után takarodjanak a brezsnyevTV-hirTV-be vissza Orbán meg egy vidám showműsorba patrubánnyal
Butaságokat locsogsz.
Mindenki tudta, hogy mire megy ki a játék.
Egyesek megint nem szóltak le időben, hogy előtte vásárolni kéne részvényeket.
És ez nem az első eset.
Ha van egy gyöngécske lakásod, de egy ajser külföldi kibérli hosszú időre sokkal több pénzért, mint amennyit valaha is kaphatna érte, befektet és kipofozza, aztán még jobb üzletet csinál és keres vele, az neked miért rossz?
Meg tudnád csinálni önerőből? Nem. Nem tudnád, csak jajkenolni meg siránkozni tudsz, meg nemzethalálozni, és vinnéd bele az országot a szarba a hülye "elveiddel"... Hát nem.
"Azon még senki sem morfondírozott, milyen jobboldali rendszer állt volna fel, mi lett volna a következménye és hányan haltak volna meg /Hosszú kések éjszakája????/."
HA a nácik rémtetteit akarod ecsetelni akkor kérlek ne olyan eseményt válassz ahol saját magukkal számoltak le.
Történelmi tény, de a hosszú kések éjszakáján Hitler az SA-val számolt le. Nem ártatlan polgárokkal, náci ölt nácit.
A szovjet forradalmi terror meg folyamatos volt 1917-től. Nem csak a kommunista belső ellenzék hanem a lakosság (kulák, népellenség, osztályidegen ismerős fogalmak?) Még Lenin bácsi is mondott ilyet, hogy ".. az értelmiség a nemzet ganaja.."
Szóval érdemel lenne ezeken is filozofálni, Alexander Szolszenyicint olvasni, nem csak Che motoros naplóját...
Elég gyakran előfordul a szabad világban, hogy szélsőséges nézetek ellen az állam vezetői állnak a tüntető menet élére. Ez persze csak ott lehetséges, ahol nem tiltják büntetőjogilag a rasszizmust és az egyéb extrém nacionalista szélsőségességet.
"Figyelj ide birka.
Van 10 legelőd, aminek az értéke a tőzsdén 100-at ér, ugye?
Bérbe veszel hozzá még egyet 75 évre, 5-ért, ugye?
Lesz 11 legelőd 105-ért, ugye?
Megugrik a részvényindexed, 100-rol 130-140-re, ugye?
Mennyiért legeled le a 11 legelőt ingyen?
http://ichart.europe.yahoo.com/c/3m/b/baa.l
"""""Az angol kicsi pénzért megszerezte a repteret, rögtön megugrott a részvényindexe. Egy hónap alatt közel annyit keresett, amennyiért bérbe vette a repteret, 75 évre. (És még mindig nyomul felfelé részvényindexe)
"""""Pénteki londoni sajtóértesülés szerint újabb vevőjelölt fontolgatja a Budapest Airportot (BA) is birtokló brit BAA repülőtér-üzemeltető felvásárlását, ami tovább emelte a cég piaci tőkeértékét. http://www.nol.hu/cikk/393792/
"hogyan is kell baloldali kultúr ájróper módon tüntetni.:-)))" Figyelj, elmagyarázom: ahogy a hídlezárók csinálták 2002-ben... Meg a Nemzeti Múzeum előtt a füttyögők, meg sípolók a nemzet ünnepén minden évben... Meg Söjtörön a tojásdobálók... Meg Loppert Dani... Meg Kerényi performanszain a belbudai "úriasszonyok" a divatjamúlt kalapjaikban... Meg a 301-es parcellában... Meg 92-ben a Kossuth téren... Meg koalíciós tettestársatok, Torgyán József "féregirtós" buliján... De minek meséljem, hiszen ott voltál, nem...:)
Nem tudom, melyiket szerettem volna, Kádát vagy Wittner M. nénit a kedves szavaival.
Azon még senki sem morfondírozott, milyen jobboldali rendszer állt volna fel, mi lett volna a következménye és hányan haltak volna meg /Hosszú kések éjszakája????/.
Én azt nem értem miért kell tüntetni. Egy fontos dolgot le szeretnék szögézni. Az mszp a jormánypárt és gyurcsány a miniszterelnök Akkor most mi ellen is kell tüntetni? :)