Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.31 0 0 29

Rosszabbul élek, viszont már több éve. Ergo...

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.31 0 0 28

Én szarul élek és .... a hangulatom se jo

ergo ....

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.01.24 0 0 26
Ez van, balosok:-DDD
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.27 0 0 25

Én is egyértelműen jobban élek, mint 4 éve. De én és a családom is többet dolgozott ezért, és ennek semmi köze a kormányhoz.

A Fidesz ismét rossz lóra tett, és az ilyen "apróságok" miatt bukja el a választást. Ez nekem annyiból fájó, hogy Gyurcsány érdemtelenül fog nyerni, a Fidesz (valószínűleg utolsó) szégyenét nem fogom sajnálni.

Or Kán Creative Commons License 2006.02.27 0 0 24

Hát hogyne: csak azért fognak a rosszabbul élők azokra szavazni, akik ezt a helyzetet számukra előidézték, hogy kicsesszenek a Fidesszel…az, hogy rosszabbul élnek, nem számít nekik...óriási. :o)

(Szerintem kezeltesd a Fidesz iránti öklendező utálatodat, ne másra vetítsd ki)

Előzmény: Törölt nick (18)
originalqszi Creative Commons License 2006.02.27 0 0 23

1. Az mszmp nem szűnt meg!!!!! mszp néven tovább él és nyitvatartrtja ernyőjét országunk pusztulását megcélzó liberálisoknakt:((((((

2. A FIDESZre szavazok, mert keresztény vagyok, akit megis kereszteltek és párttitkár koromban is vidékre jártam templomba:))))))

3. Jobban élek, mint 4 éve, de ezt nem az mszp-nek köszönhetem, sőt, ha Orbán maradt volna még jobban élnék:))))))

Előzmény: Törölt nick (16)
toderik Creative Commons License 2006.02.27 0 0 22
Őket gúnyoló???? :-O. Ezt meg hol láttad???
Előzmény: Törölt nick (18)
toderik Creative Commons License 2006.02.27 0 0 20
Az, hogy, hogyan élünk bal oldalon vagy jobbon, kinek-kinek változó. De én nem látok más alternatívát, ahhoz, hogy még jobban ne szakadjunk le, mint olyan kormányra szavazni, aki már egyszer bizonyított, hogy meg tudja védeni a magyar embereket és kisvállalatokat a rendszerváltás - sajnos elkerülhetetlen hozadékaként - okozta igazságtalanságok hatásaitól.
mibi Creative Commons License 2006.02.27 0 0 17
Végülis nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy folyamatosan nyomatják a hazugságaikat, nyilvánvalóan törvénytsértenek és bűnpártolnak és te meg egy csomó más orbánista mégis rájuk szavaz.

A magam részéről függetlenül attól, hogy hogyan élek, a büdös életben nem szavaznék egy olyan bolsevik típusú pártra, mint a Fidesz. Legújabban már Orbán a jogállamotis elveti és valamiféle kultúrállamról vizionál. Szóval elmehet a nagy büdös francba a diktatórikus hajlamaival egyetemben.
Előzmény: originalqszi (15)
originalqszi Creative Commons License 2006.02.27 0 0 15
Amin egy másodpercig nem vagyok meglepve:))))))DDDDDDDDD Én, ha 100x rosszabbul élnék is csak és csasis a FIDESZRE szavazok!:))))))
Előzmény: figyelő (14)
figyelő Creative Commons License 2006.02.27 0 0 14
Nos, én nem élek jobban, ám az SZDSZ-re fogok szavazni...
meret99 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 13
Én is határozottan jobban élek, hiszen ez természetes, de akkor is a FIDESZre szavazok, hittel!
galván elem Creative Commons License 2006.02.27 0 0 12
Nem hazugság, mert az Orbán-kormány miniszter-(rang) kezdetû tagjaira érvényes. A többiek jobban élnek.
Előzmény: Törölt nick (10)
Wic Creative Commons License 2006.02.26 0 0 9

szereti kivetíteni a képzelgéseit. ennyi az egész... :o)

nem, nem élek jobban. csak nulláztam, mert csak. :o)

Előzmény: Or Kán (6)
janijani Creative Commons License 2006.02.26 0 0 7
Biztos zavar hogy jobban élsz
Előzmény: Or Kán (-)
Or Kán Creative Commons License 2006.02.26 0 0 6
Akkor viszont nem értem, miből olvastad ki azt a jobb létet?
Előzmény: Törölt nick (5)
Or Kán Creative Commons License 2006.02.26 0 0 4
Az a nagy, kövér nulla szerinted Wic elvtársnál ezt jelenti?
Előzmény: Törölt nick (1)
Újlaki Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2
Így aztán, ha bejön, négy év múlva elmondhatod majd, hogy rosszabbul élsz, mint négy éve... (Én nem hiszem, hogy korányfüggő lenne, hogy ki hogyan él. Tisztelet - vagy megvetés - a kivételeknek.)
Wic Creative Commons License 2006.02.26 0 0 0
0
Or Kán Creative Commons License 2006.02.26 0 0 topiknyitó
Tudom, ez szinte megoldhatatlan logikai konstrukció balos testvéreim számára, dehát a világ már csak ilyen bonyolult...:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!