Én is egyértelműen jobban élek, mint 4 éve. De én és a családom is többet dolgozott ezért, és ennek semmi köze a kormányhoz.
A Fidesz ismét rossz lóra tett, és az ilyen "apróságok" miatt bukja el a választást. Ez nekem annyiból fájó, hogy Gyurcsány érdemtelenül fog nyerni, a Fidesz (valószínűleg utolsó) szégyenét nem fogom sajnálni.
Hát hogyne: csak azért fognak a rosszabbul élők azokra szavazni, akik ezt a helyzetet számukra előidézték, hogy kicsesszenek a Fidesszel…az, hogy rosszabbul élnek, nem számít nekik...óriási. :o)
(Szerintem kezeltesd a Fidesz iránti öklendező utálatodat, ne másra vetítsd ki)
Az, hogy, hogyan élünk bal oldalon vagy jobbon, kinek-kinek változó. De én nem látok más alternatívát, ahhoz, hogy még jobban ne szakadjunk le, mint olyan kormányra szavazni, aki már egyszer bizonyított, hogy meg tudja védeni a magyar embereket és kisvállalatokat a rendszerváltás - sajnos elkerülhetetlen hozadékaként - okozta igazságtalanságok hatásaitól.
Végülis nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy folyamatosan nyomatják a hazugságaikat, nyilvánvalóan törvénytsértenek és bűnpártolnak és te meg egy csomó más orbánista mégis rájuk szavaz.
A magam részéről függetlenül attól, hogy hogyan élek, a büdös életben nem szavaznék egy olyan bolsevik típusú pártra, mint a Fidesz. Legújabban már Orbán a jogállamotis elveti és valamiféle kultúrállamról vizionál. Szóval elmehet a nagy büdös francba a diktatórikus hajlamaival egyetemben.
Így aztán, ha bejön, négy év múlva elmondhatod majd, hogy rosszabbul élsz, mint négy éve... (Én nem hiszem, hogy korányfüggő lenne, hogy ki hogyan él. Tisztelet - vagy megvetés - a kivételeknek.)