Nekem Póka Angéla volt a kedvencem. Énekel olyan jól, mint Rúusa Magdi, és valami szubjektív dolog miatt, Magdi nem áll annyira közel a szívemhez, bár mint énekesnő, nagyra tartom. A döntőn olcsó poén volt a Winner takes It Allt énekelni, sokkal jobb számokat is hallhattunk tőle a műsor során, mint ezt a gagyi slágert.
Varga Ferit akkor szerettem meg végképp, amikor a Jézus Krisztus Szupersztrát énekelte.
Igen. Szerintem azután jön Póka Angéla! Aztán a srác, FEri, azt nem tudom milyen Feri, végül az Eszter. Arra leszek kíváncsi, hogy a következő megasztárban ki fog kiesni.
Egyébként én őszintén remélem, hogy Magdolna fogja megnyerni az egészet, nekem annyira őszintének tűnik, és nem játsza meg magát.
Ez igaz, de mégis olyan szinten teszi ami már tiszteletre méltó, és benne van nagyon a lehetőség. Szerintem jó lesz a lassúakban is, olyan rockballadás feelinget el tudok hozzá képzelni.
Nekem azért nem tetszik, mert mióta látom a produkcióit, folyamatosan azt ,,adja" amit a Highway to hell-el... Szeretném már hallani amint egy lassú számot is elénekel...
Ez a Póka Angéla meg a Szabó Eszti! Nagyon-nagyon jó énekesek ez tény! Szerintem női döntő lesz és ha a zsűrin múlik (márpedi az új szabályok szerint rajtuk...) akkor akár a legvégső 3-ig is eljutnak!
Vajon miért mindenki a ,,parasztmagyaros" változaton nyomul????????? >:(
Népszerűsítsük inkább ezt a ,,natúr" változatot :)))
A Blikk honlapján olvastam, hogy az 1. koncertjükön vészesen kevesen jelentek meg. Nem tudom, de valahogy úgy érzem, hogy itt nem lesz akkora hisztéria mint az előző 2 szériánál.
Remélem belátaj a tv2, hogy TÉNYLEG telített a piac....