Szeged az erjedő, rothadó anyagokból felszabaduló biogáz fővárosa lesz: Biopolisz. Technopolisz lesz Miskolc?
Ha realizálódik Lopcsány dream-je, a főváros LOPOLISZ lesz. LOPCSÁNNYAL a trónuson:))))
azert azt se hagyjuk szo nelkul hogy nemcsak demszki lopott adriai villat hanem egy egesz falureszt vettek meg az szdsz-es es szoci haverokkal lopott penzbol
Engem baromira nem érdekel az egész politika, csak egyszer láttam véletlenül a Magyar Vizsla nevű vécépapírban, ahogy Gyurcsány és Kóka zsebében turkáltak. Ilyen drága óra, meg olyan öltöny stb.
Könyörgöm, ők dúsgazdag vállalkozók voltak már a hatalomra kerülésük előtt, tehát eleve volt pénzük a drága öltönyre, akár helikopterre is. Lehet persze piszkálni őket gondolom, de nem így, nem ilyen pitiáner, szánalmas, undorító módon.
Ez a Lopolisz zöldmezős beruházáskánt létesül valahol Le-is-csút és Fel-is-csút között? Vagy esetleg Tokajhegyalján épül fel? Netalán az Istenhegyi úton (tudjuk, ezt, és nem az Orbánhegyi utat nevezték el Népünk Nagy Vezéréről)?
Tudod, vannak olyan idióta szokások, melyeket magára valamit adó lény nem vesz át, nem követ: ilyen itt ez a kretén nullázás is, a másik a „fickanickezés”, a harmadik a vitapartner adatlapjának becopyzása, negyedik a köpőcsészézés. Lehet, hogy ezek trendi figurák a hülyegyerekeknél, mint a szipózás, a bagózás, a kukkrapisálás, de én kihagynám.